irekm 1050 #2726 Napisano 4 Maja 2019 Mam tak samo, ja jeździłem Moto Guzzi Ale teraz bym wziął HD lub Indian 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 23465 #2727 Napisano 5 Maja 2019 Klasyka i historia. Ale też pewien "charakter" i styl, który do mnie akurat przemawia bardziej niż osiągi i nowoczesny wygląd. Serio myślisz o nowym motocyklu, bo z tego co kojarzę, to miałeś jakąś nieprzyjemną przygodę i odpuściłeś temat? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2728 Napisano 5 Maja 2019 (edytowane) Mam tak samo, ja jeździłem Moto Guzzi Ale teraz bym wziął HD lub IndianBierz Triumpha - technologia opakowana nostalgią , tylko ten łańcuch ...:-( Edytowane 5 Maja 2019 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2729 Napisano 5 Maja 2019 Moto już nie dla mnie, ale jeździłem Stormem kiedyś I bardzo mi ten Motocykl odpowiadał 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8730 #2730 Napisano 14 Maja 2019 (edytowane) Podaję dalej, bo kolega na forum Hondy wrzucił: https://www.otomoto.pl/oferta/honda-cb-1100-salon-pl-1-wlasc-aso-yoshimura-gmole-owiewka-ID6AUTu1.html źródło: http://hoonda.pl/Piszę w związku z poniższym ogłoszeniem: https://www.otomoto.pl/oferta/honda-cb-1100-salon-pl-1-wlasc-aso-yoshimura-gmole-owiewka-ID6AUTu1.html Nie byłoby w nim nic złego, gdyby nie to, że treść ogłoszenia to... bezczelne kłamstwo! Motocykl jest POWYPADKOWY a nie po przewrotce. Wiem, bo osobiście walnąłem nim w samochód, który wymusił na mnie pierwszeństwo przejazdu...Ubezpieczyciel likwidujący określił szkodę jako całkowitą. Wiem, że zostało wymienione całe przednie zawieszenie a także stwierdzono nieznaczne (chociaż już poza tolerancją producenta) przemieszczenie główki ramy...Na dowód załączam dokument stwierdzający szkodę całkowitą.Najgorsze jest to, że oficjalny dealer Hondy dopuszcza się takich rzeczy... Edytowane 14 Maja 2019 przez Szymon. 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 325 #2731 Napisano 14 Maja 2019 Bardzo brzydka akcja. Janusz biznesu by mnie nie zdziwił ale autoryzowany dealer (do tego DUŻY), to już powód do wstydu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2732 Napisano 14 Maja 2019 Nosz kurde, moją tam kupowałem. Ech nieładnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2733 Napisano 14 Maja 2019 wszyscy w tym kraju chcą mnie zrobić w h... za moją kasęże też ludzie nie kumają, że reputację ma się tylko jedną ...a dziś można ją skutecznie stracić w ciągu doby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8730 #2734 Napisano 14 Maja 2019 No przykre to, bo Honda Plaza to było (myślę, że czas przeszły to kwestia dość niedługiego czasu, bo to się rozejdzie pocztą pantoflową) dość szanowane miejsce. :/ 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #2735 Napisano 14 Maja 2019 Nosz kurde, moją tam kupowałem. Ech nieładnie...Też używaną ? 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2736 Napisano 14 Maja 2019 Panowie, no ale to jest do zgłoszenia... To jest przestępstwo... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 325 #2737 Napisano 14 Maja 2019 ^ Myślę, że chłopaki z forum Hondy tak tego nie zostawią. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markali 380 #2738 Napisano 14 Maja 2019 Najważniejsze że żyjesz! A smutne to że przy używanych nigdy nie wiesz co kupujesz! A tak z ciekawości:jaki wyrok otrzymał sprawca? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2739 Napisano 14 Maja 2019 Też używaną ?Całe szczęście nie, ale blisko byłem kupna używki dla żony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #2740 Napisano 14 Maja 2019 Jezdzi ktos z Was tracerem 900 gt, kusi mnie super tenere ale tak staram sie to zracjonalizowac i na to ile jezdze na moto to troche bylby przerost formy nad trescia. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2219 #2741 Napisano 14 Maja 2019 Jeśli rozważasz używaną Tenerę to kolega ma na sprzedaż, wersję ZE, nie powiem Ci teraz dokładnie czy ma ona 2 czy 3 lata, w każdym razie drugi sezon teraz stoi nieużywana, przebieg znikomy ale tutaj też nie chcę skłamać czy ma kilkanaście czy 20-kilka tys przebiegu, oczywiście salon, pierwszy właściciel, nie miała nigdy nawet parkingowego paciaka, z pełnym wyposażeniem. Sprzedaje bo w zeszłym roku kupił nowego GS-a, w tym już zdążył go skasować, i kupił następnego.Gdybyś był zainteresowany - pisz, podam ci do niego kontakt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8730 #2742 Napisano 15 Maja 2019 W kwestii motocykla o którym pisałem wczoraj. Ogłoszenie zostało usunięte. Temat będzie drążony dalej, bo robi się coraz ciekawiej. 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #2743 Napisano 15 Maja 2019 Dzieki krisu za info, szukam nowego moto, szczegolnie ze zaczalem sie tez zastanawiac na opcjami finansowania No i tak na prawde malo malo jezdze, wiec u mnie przebieg tez bedzie znikomy, a nie zmieniam moto jak rekawiczek, wiec starczy na dlugo.Tylko teraz mi dodales myslenia bo gs 850 tez jest w kregu moich zainteresowan, 1250 to juz droga bestia. Znajomy ktorego kupil?Wczoraj czytalem troche testow i wszedzie pisza ze super tenere to juz stara konstrukcja jest. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2219 #2744 Napisano 15 Maja 2019 Kolega pierwszego miał zwykłego 1250, teraz wziął adventure 1250. Tenera czy ja wiem czy stara konstrukcja? On pierwszą kupił zwykłą 1200, po roku wyszła wersja ZE czyli już z m.in. regulowanym elektronicznie zawiasem i innymi pierdołami, więc kupił ZE a roczną sprzedał. Tą jak kupił pierwszego GS-a po prostu postawił w garażu i tak sobie stoi. Nawet jej nie wystawił na sprzedaż.Na fakturę też może sprzedać. No ale nie namawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 325 #2745 Napisano 15 Maja 2019 (edytowane) W kwestii motocykla o którym pisałem wczoraj. Ogłoszenie zostało usunięte. Temat będzie drążony dalej, bo robi się coraz ciekawiej.Ogłoszenie wisi ze zmienioną treścią. Teraz jest "po kolizji i naprawie w ASO". Wcześniej "przewrotka i nic się nie stało". Widać troszkę się przestraszyli.Przy okazji staniał o 3k. Edytowane 15 Maja 2019 przez Keniutek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8730 #2746 Napisano 15 Maja 2019 Ogłoszenie wisi ze zmienioną treścią. Teraz jest "po kolizji i naprawie w ASO". Wcześniej "przewrotka i nic się nie stało". Widać troszkę się przestraszyli.Przy okazji staniał o 3k.Wczoraj tak było. Dziś ogłoszenie zniknęło całkowicie. 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 325 #2747 Napisano 15 Maja 2019 U mnie w aplikacji dalej jest widoczne. Mniejsza o to, ważne żeby zmądrzeli i stali się uczciwsi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2748 Napisano 15 Maja 2019 W tym ASO to „cudotwórcy” pracują...ubezpieczyciel uznaje że się nie opłaca naprawiać a oni na tym potrafią jeszcze zarobić. I korzystają z tych samych tabel podobno...to zaproszenie do przekrętów. Państwo teoretyczne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #2749 Napisano 15 Maja 2019 Ciekawe za ile odkupili Moto od poszkodowanego. Niekoniecznie za tyle ile w piśmie z PZU. Dołożyli części, mechanicy naprawili w ramach swojej pracy i za 29k by poszła z zyskiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaa_75 43 #2750 Napisano 15 Maja 2019 Hello, za mniej niż w piśmie sporządzonym przez ubezpieczyciela raczej nie... Nie wiem jak teraz, ale kiedyś jeśli nie udało się sprzedać "zwłok" za cenę wyliczoną przez ubezpieczyciela, to oni to zabierali i płacili całą wartość. Kupowali to najprawdopodobniej jacyś współpracujący z tymi firmami handlarze, ale nie wiem jak to teraz wygląda. Swoją drogą za taki numer firma powinna zostać pozbawiona dożywotnio autoryzacji Hondy... Ostatni bastion, gdzie można liczyć na jakąś uczciwość i to, że kupujesz pewny pojazd został wystrzelony w kosmos na własne życzenie... Pozdrawiam 0 "Życie jest pasmem straconych okazji""Dzień w którym kupię karabin nadchodzi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach