karloss 22231 #3251 Napisano 11 Września 2020 Czytam i czuję się jakbym cofnął się w czasie i wszedł pierwszy raz na forum motocyklistów 😂😂😂.... ...qrna, ale już lat minęło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #3252 Napisano 12 Września 2020 Ja jestem na etapie, że odmachiwuję wszystkim ale sam nie zaczepiam. W USA rzeczywiście dawało się zauważyć że HD machają tylko do HD ale w PL widzę, że nie ma takiego problemu. No ale u nas to nawet w HA są motocykle inne niż HD, z czym się nigdy wcześniej nie spotkałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #3253 Napisano 12 Września 2020 10 godzin temu, Zabawny napisał: Czy świat naprawdę jest miłym, tolerancyjnym miejscem, w którym każdy każdego szanuje, i akceptuje to jakim jest i za jakiego się uważa? Naprawdę zażarcie jestem atakowany od dwóch dni bo komuś robi się przykro, że jego skuter to nie motocykl i ktoś to głośno powiedział? Czy ten atak coś zmieni? Ale ja tylko spytałem, bo jestem ciekaw co znaczy sformułowanie, którego użyłeś... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1879 #3254 Napisano 12 Września 2020 Teraz, Zabawny napisał: Dobranoc, Wydajesz się Pan być jedyną tutaj osobą która miała jakąkolwiek chęć rozmawiać konstruktywnie. Dzięki choćby za to Przytyków do mnie i głaskania się nawzajem przez resztę towarzystwa sam mam już dość, więc w tym temacie żegnam weteranów Dziękuję Kolego /mogę?/. Zastanawiałem się co znaczy określenie MOTOCYKLISTA. Wg mnie /to tylko moje prywatne przemyślenie/ : to ktoś, kto jeździ jednośladem z przyjemnością i nie stanowi zagrożenia dla siebie i innych. Pozdrawiam Kolegów i lewa w górę. Teraz, krisu2 napisał: @goral_ takim? Takim. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #3255 Napisano 12 Września 2020 Hmm. A czy motocykliści, którzy akurat teraz ( na wakacjach są 😉 ) jadą skuterem są nadal motocyklistami? Mam wrażenie że każdy z nas na jakimś etapie swojego życia ( zwykle tym młodszym) tak się zidentyfikował ze swoją pasją że się zapomniał. W niektórych wątkach zegarkowych też krąży ten duch wyższości „ my zegarkomaniacy którzy wiedzą co to zaratsu 😉” i korpoludki, które kupują Rolexa bo jest Rolexem ... To się niestety nasila od kilku lat...my , oni...ciekawe kto nam ten jad sączy do ucha? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 880 #3256 Napisano 12 Września 2020 (edytowane) 4 godziny temu, desmo napisał: 😉 😉iekawe kto nam ten jad sączy do ucha? Pewnie jacyś bardzo "zabawni" ... ludzie Edytowane 12 Września 2020 przez mkoch 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 12640 #3257 Napisano 12 Września 2020 Wrzucę foto, bo moim zdaniem piękny kawałek sztuki użytkowej. Mój drugi motocykl, pierwsze było 125cc na kat B. Moto... wolność, radość, polecam każdemu i pozdrawiam wszystkich, niezależnie od pojemności i innych zmiennych. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość markali #3258 Napisano 12 Września 2020 Ważne jest to co się robi. Motocykl jak i skuter w tym pomaga lub jest uzupełnieniem tego co lubimy. Za moich lat (mam kilkadziesiąt) nie było takich skuterów jak teraz. Da się wygodnie w trasę ruszyć. Z pewnością są praktyczne, niektórym się podobają.. Co mi do tego. Pakuję się, wsiadam na moto, jadę w ładną trasę, wieczorem browarek przy namiocie i jest ok! Niczym się wtedy nie przejmuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6947 #3259 Napisano 12 Września 2020 (edytowane) Teraz takie skutery, jak kiedyś motocykle. Kiedyś skutery wyglądały tak Edytowane 12 Września 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3260 Napisano 13 Września 2020 Powitoł Dlatego klepanie o motocyklistach, prawdziwych motocyklistach, nie motocyklistach to tylko klepanie Co z pojazdami na prąd? Przecież meleks to nie auto Poniższy to motocyklista? Czy tylko użytkownik c90tki? 1 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #3261 Napisano 13 Września 2020 Skuterek 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #3262 Napisano 13 Września 2020 Na skuterze lepiej jesteś ubrany niż nie jeden na litrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #3263 Napisano 13 Września 2020 Plastikowe moto, plastikowy zegarek, powinieneś mieć texowe ciuchy, bo skóra tylko dla motocyklistów jest zarezerwowana 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #3264 Napisano 13 Września 2020 (edytowane) 45 minut temu, desmo napisał: Plastikowe moto, plastikowy zegarek, powinieneś mieć texowe ciuchy, bo skóra tylko dla motocyklistów jest zarezerwowana 😉 I znów się wygłupiłem 😉 Kupiłem kask ze średniej półki, rękawice letnie z ochroną kostek, skóra - na razie zwykła (nie motocyklowa). Niby plastikowy skuterek 125 ale 120 km/h za miastem robi... Ale kupię sobie jakieś tekstylniaki warstwowe (dobrej klasy) bo baaardzo mi się spodobało jeżdżenie jednośladem 🥰 Yamaha jest na 3 lata w leasingu i w tym czasie zrobię prawko A. Potem zobaczymy jakie pomysły czas przyniesie. Na razie bardzo mi odpowiada skuterowanie, więc może potem jakiś skuterek około 600 ccm. Edyta: hola, hola - MTG jest żelazny 😎 Edytowane 13 Września 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syneq 80 #3265 Napisano 13 Września 2020 Ja dzisiaj "polatałem" swoim maxi skuterem z chłopakami -bardzo udany dzień Sent from my SM-G973F using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 22231 #3266 Napisano 14 Września 2020 Fajny maxiskuter ! Co tam za Tobą stoi z podwójnymi reflektorami ? 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syneq 80 #3267 Napisano 14 Września 2020 To był Triumph Tiger stary model.Sent from my SM-G973F using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3268 Napisano 17 Września 2020 Powitoł Łapiąc luz po robocie zauważono w garażu Złoty pisak - 3,75zł Ubaw na dzielni: bezcenny 1 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3269 Napisano 17 Września 2020 W dniu 11.09.2020 o 22:50, pechagto napisał: Ja jestem na etapie, że odmachiwuję wszystkim ale sam nie zaczepiam. W USA rzeczywiście dawało się zauważyć że HD machają tylko do HD ale w PL widzę, że nie ma takiego problemu. No ale u nas to nawet w HA są motocykle inne niż HD, z czym się nigdy wcześniej nie spotkałem Jeżeli piszesz o klubie motocyklowym o którym myślę to jest to nie możliwe, oni mogą jeździć tylko na HD, Vic, Indian. Czarne lub niebieski jeansy lub moro 😉 Mam kumpla w klubie. Więc chyba na jakąś podróbke trafiłeś 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #3270 Napisano 18 Września 2020 Dzisiaj dzień japoński 🙂 Yamaszka w korkach sprawuje się znakomicie 💪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #3271 Napisano 18 Września 2020 Hondzia również sobie radzi Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 160536 #3272 Napisano 20 Września 2020 Ktoś z forumowiczów jechał w Rajdzie latarników? Ja wczoraj byłem zobaczyć, niestety tylko na 4 kołach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #3273 Napisano 20 Września 2020 Czy ktoś z Was miał do czynienia z tym motocyklem lub może coś na jego temat powiedzieć ? https://www.honda.pl/motorcycles/range/adventure/nc750x-2020/specifications.html#nc750x_dct_2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1240 #3274 Napisano 20 Września 2020 Nie znam ale porównując parametry i design wolałbym Tracera 700 Nie znam ale porównując parametry i design wolałbym Tracera 700 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 22231 #3275 Napisano 20 Września 2020 Nie znam dlatego się wypowiem... http://www.motocyklicznie.pl/testy/honda-nc750x-uczciwy-uklad-test-motocykla/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach