Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.04.2026 o 22:25, lysolek007 napisał(-a):

;]

IMG_20260412_133907-01.jpg

Nikt nie zauwazyl do tej pory, ale jakas roslina Ci weszla w kadr. Nawet odbija sie w tarczy, ciezko zegarek zobaczyc. 

Pasek widze i poznaje, mam taki z chin za 13 zl, calkiem fajny tylko sie swieci za bardzo zeby byc bardziej ala wojskowy :/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Spirygator5 napisał(-a):

Nikt nie zauwazyl do tej pory, ale jakas roslina Ci weszla w kadr. Nawet odbija sie w tarczy, ciezko zegarek zobaczyc. 

Pasek widze i poznaje, mam taki z chin za 13 zl, calkiem fajny tylko sie swieci za bardzo zeby byc bardziej ala wojskowy :/.

Pasek to Phenome straps, które sam osobiście polecam, a roślinka wpadła w kadr przypadkowo...  ;] 

Edytowane przez lysolek007

👉📸 All Rights Reserved®                                                                    Diver'sholic 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Spirygator5 napisał(-a):

_irygator5, wyrazy uznania za niezwykłą spostrzegawczość 👍🏻

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.04.2026 o 17:49, siomon napisał(-a):

IMG_20260414_174553733_HDR.jpg

Fajna fota.Jak oceniasz ten zegarek pod względem codziennego użytkowania ? masz do niego bransoletę czy tylko kauczuk? 

Edytowane przez Genovese_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Genovese_ napisał(-a):

Fajna fota.Jak oceniasz ten zegarek pod względem codziennego użytkowania ? masz do niego bransoletę czy tylko kauczuk? 

Dzięki, odkryłem tryb makro w aparecie telefonu :D

Mam bransoletę, guma to tani ale fajny chińczyk z aliexpress (mam jeszcze czerwoną). Noszę na gumie bo tak mi się bardziej podoba wizualnie. Jest też chyba wygodniej niż na bransolecie co nie znaczy, że bransoleta jest niewygodna.

Zegar bardzo mi się podoba. Jest super wykonany, tarcza jest czytelna, ma świetną niebieską lumę, bransoleta z mikroregulacją, właściwie to jeszcze nie znalazłem nic do czego mógłbym się przyczepić, poza ceną :D

Generalnie to był bardzo udany zakup. Jeśli SMP chodzi Ci po głowie to gorąco polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie czytałem ,że bransoleta fajna ale całościowo z zegarkiem ciężko na łapce.Tak czy siak tutaj muszę pomierzyć jak SMP leży na moim nadgarstku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
59 minutes ago, Genovese_ said:

No właśnie czytałem ,że bransoleta fajna ale całościowo z zegarkiem ciężko na łapce.Tak czy siak tutaj muszę pomierzyć jak SMP leży na moim nadgarstku.

Nie zrażaj się takimi opiniami i spróbuj przymierzyć 🙂 ja większość czasu moja SMP noszę na bransolecie, tylko w wakacje zmieniam na NATO, głównie dlatego że jest po prostu chłodniej w nadgarstek (nie poci się) no i jak okazjonalnie wsiadam na rower to mam jakąś taką większą pewność, że zegarek się nie odepnie przy wstrząsach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Genovese_ napisał(-a):

Ciężko to było u mnie na 16,5 cm. Dlatego wziąłem gumę. U Ciebie powinno być dobrze i tak i tak. SMPc to fajny zegar mimo nieprzystających rozmiarów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, logann napisał(-a):

Po przesiadce z Racing to 300M siedzi jak naleśnik 😄

IMG_2639.jpeg

IMG_2640.jpeg

Ładnie Ci leży to fakt.

Godzinę temu, facecik napisał(-a):

Ciężko to było u mnie na 16,5 cm. Dlatego wziąłem gumę. U Ciebie powinno być dobrze i tak i tak. SMPc to fajny zegar mimo nieprzystających rozmiarów.

Wiesz co , tak jak kocham bransolety Roleksa tak tutaj właśnie muszę na żywo obejrzeć.

Tylko jak sobie wczoraj oglądałem różne oferty to zainteresował mnie mocno model ND bo ja jednak najbardziej preferuje zegarki bez daty.Także mam dylemat ,który muszę rozstrzygnąć.Notabene ten nowy werk 8806 robi wrażenie jak sobie o nim czytam.... 

Zrzut ekranu 2026-04-17 o 14.08.09.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, Jan napisał(-a):

1000037018_edited.thumb.jpeg.7bef3a6c33f738298ee776afcfbc70da.jpeg

Bardzo ładne zdjęcie bardzo dobrego zegarka (przymiotniki można zamieniać miejscami).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi