pmborek 154 #4001 Napisano 1 Grudnia 2017 No właśnie podobno się nudzi ale w sieci nie mogę jakoś specjalnie znaleźć ofert odsprzedaży. Przeglądam internety i jakoś nic w podobnym budżecie nie daje podobnego efektu wow. Popularna sieć jubilerska daje naprawdę dobrą cenę, taka że nawet chrono24 nie jest w stanie wyrównać czy to za nówkę czy za używkę. AT Omegi owszem piękna ale nie iskrzy. Ech, poczekam jeszcze na styczniowe przymiarki Pamów i jak wtedy zauroczenie zauroczenia nie pokona to chyba mamy zwycięzcę. Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 33265 #4002 Napisano 1 Grudnia 2017 Mierzyłem tego Ingenieura, mnie też zachwycił. ETA ma swoje wady i ma również zalety, podejrzewam że w IWC jest w wersji top z plusem. Poczekaj jednak na przymiarki PAM-ów, możliwe że całkowicie zmienisz zdanie. /Sprzedam Grand Seiko/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4022 #4003 Napisano 1 Grudnia 2017 Mnie też ten Inżynier z jasną tarczą zauroczył przy przymiarce, szkoda tylko że nie ma 2mm więcej średnicy. Pamiętam jak rok temu były w Kruk po ok 12k i jest to chyba maksymalna cena jaką mógłbym zapłacić za modyfikowana ETA 2892A2. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #4004 Napisano 1 Grudnia 2017 Mogę potwierdzić, że pierwsze wrażenie ten inżynier robi świetne - na mnie szczególne wrażenie zrobiła bransoleta. 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 33265 #4005 Napisano 1 Grudnia 2017 Bransoleta jak najbardziej, a dodatkowo to jak perfekcyjnie jest zintegrowana z kopertą. /Sprzedam Grand Seiko/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #4006 Napisano 1 Grudnia 2017 Omega z szafirem zyskuje co prawda na praktyczności ale traci na uroku i kultowości, a ten Inge - cudowny w swej prostocie ale podobno szybko się nudzi.Całkowicie grzecznie, aczkolwiek stanowczo pozwolę sobie z tym nie zgodzić.W prostocie właśnie tkwi siła tego zegarka. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #4007 Napisano 1 Grudnia 2017 Mnie też ten Inżynier z jasną tarczą zauroczył przy przymiarce, szkoda tylko że nie ma 2mm więcej średnicy. Pamiętam jak rok temu były w Kruk po ok 12k i jest to chyba maksymalna cena jaką mógłbym zapłacić za modyfikowana ETA 2892A2.Jesteś pewien, że po 12k? To ponad 50% niżej ceny katalogowej. Za taką kwotę to bym się nawet nie zastanawiał. Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1698 #4008 Napisano 2 Grudnia 2017 W cenie 12tys nigdy ten zegar nie byl i nie bedzie. Ja go kupowalem na -35% w zwszlym roku i mysle, ze teraz z takim rabatem rowniez sprzedaja. Eta w Inge nie zachwyca, wielki wahnik i male lozysko nie wroza dobrze(zegar permanentnie nie dokrecony, rezerwa max 35h). Design genialny, srodek mierny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4022 #4009 Napisano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Nie będę szedł w zaparte ale wydaje mi się ze cena byla własnie w okolicy 12.000 na ich stronie internetowej i nawet ktoś na forum sie chwalił jaki to był złoty strzał. Jednak ręki bym sobie nie dał za to uciąć Edytowane 2 Grudnia 2017 przez mazik77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1698 #4010 Napisano 2 Grudnia 2017 Cena po 35% rabacie byla w okolicach 17k i to jest ich max. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4022 #4011 Napisano 2 Grudnia 2017 Mozliwe ze to byly jakies lezaki z wystaw i chcieli sie ich pozbyc... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1698 #4012 Napisano 2 Grudnia 2017 Mozliwe ale nie Inge bo one byly pelnoprawnymi lezakami, moj ponad 2 lata na mnie czekal :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 85490 #4013 Napisano 21 Stycznia 2018 Dwie sześćdziesiątki piątki były mierzone, 42 i 40mm. Obie dobrze leżą na nadgarstku, ale gdybym miał się decydować to raczej 42 bym wziął. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #4014 Napisano 21 Stycznia 2018 Londek Zdrój i przymiarki. Najlepiej leżał 682 i o ile do klasycznych Pamów się nie przekonałem to ten skradł moje serce . Z Rolexem zdałem sobie sprawę, że mój Tudor BBS doskonale wyleczył mnie z Explorera II, ale Milgauss kiedyś zagości na moim nadgarstku. Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #4015 Napisano 21 Stycznia 2018 Dlaczego Steel wyleczył? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viggen 70 #4016 Napisano 21 Stycznia 2018 (edytowane) 682 to dla mnie jedyny PAM, którego mógłbym rozważyć. Chyba mamy podobny gust. U Ciebie leży świetnie! Edytowane 21 Stycznia 2018 przez Viggen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #4017 Napisano 22 Stycznia 2018 Tomaszek, uważam że Tudor w jakimś stopniu nawiązał do Explorera i zdałem sobie sprawę, że wystarcza mi to co oferuje BBS i nie muszę (prze) dopłacać . Michał, jak będziesz miał okazję przymierzyć 682 to zrób to, będziesz miał kolejnego króliczka do gonienia Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4022 #4018 Napisano 22 Stycznia 2018 A jakie wrażenie zrobił na żywo ten 1312? Ta niebieska wskazówka bardzo rzuca się w oczy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viggen 70 #4019 Napisano 22 Stycznia 2018 Michał, jak będziesz miał okazję przymierzyć 682 to zrób to, będziesz miał kolejnego króliczka do gonienia Jak kupisz to się spotkamy i dasz przymierzyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4020 Napisano 27 Stycznia 2018 Nie mam zdjecia nadgarstkowego, bo strasznie wszyscy pracownicy salonu mnie obserwowali i czulem sie bardzo niezrecznie macając sobie tego GP. Dziwne podjeście, jest odźwierny itp w salonie, a z drugiej strony czujesz sie jak by wszyscy czekali az cos sprobujesz zajumać. G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #4021 Napisano 27 Stycznia 2018 Musiałeś na obsłudze wywrzeć dobre wrażenie 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4022 Napisano 27 Stycznia 2018 Rozmawialem z kolega po polsku, moze nasz jezyk tak zadzialal na pracownikow. G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4023 Napisano 28 Stycznia 2018 Zegarek kolegi, jeszcze w foliach. Fotka w łóżku, wiec slabo ze swiatlem Jestem pod wrażeniem wykonania, zwlaszcza praca bezela - pfantastisz. Cena katalogowa wyciagnieta z doopy coprawda, wiec ciezko mowic ze warto w tym budzecie. Ale za kilka tysi jest hit. Macalem do tej pory kwarce tej marki, warte kilkaset zlotych w moich oczach. To jest zupelnie inna bajka. G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #4024 Napisano 28 Stycznia 2018 Te zegarki generalnie sa dosc dobrze zrobione i kupujac je w promocyjnych cenach trudno o lepszy stosunek jakosci do ceny. Wymieniacie sie z kolega zegarkami w lozku ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #4025 Napisano 28 Stycznia 2018 Wymieniacie sie z kolega zegarkami w lozku ? Pomyślałem o tym samym, ale bałem się zapytać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach