sirkozi 12 #1451 Napisano 11 Sierpnia 2015 to zapewne crossfitujesz witam kolege z podobnym hobby sprobuj najaczy! mega dobre Wszystko się sprzeda jak widać i się odpowiednio rozreklamuje. Czym się różnią te 'buty do crossfitu' od halówek typu Adidas Stabil? Jestem w stanie jeszcze zrozumieć takie ucywilizowane buty do ciężarów (Reebok Crossfit Lifter), w których pewnie da radę biegać, a do ciężarów i przysiadów są niezastąpione. Ale to takie ni pies ni wydra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #1452 Napisano 12 Sierpnia 2015 Pewnie tym, że mają mniejszy spadek pięta palce, łapią lepiej linę oraz są wykorzystywane przez większość osób które ćwiczą CF. Dla mnie takie porównanie butów ma taki sam sens jak porównanie rolka i omegi. Oba zegarki są dobre ale część osób kupi rolka a druga część omegę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #1453 Napisano 12 Sierpnia 2015 tak jak Adam pisze:) + dodatkowo- trzymaja dobrze noge z racji takiej, ze wkladasz noge jakby do skarpety, ktora Ci trzyma noge + sznurowki sie nie rozwiazuja tak latwo bo sie zaciskaja (niby banal a jednak tak wazny, nie musisz ich ciagle zaciskac, wiazac etc...) sa wygodne dla stopy + sa wytrzymale:) + sirkozi, wszystko sie kupi jak sie dostanie dobre znizki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #1454 Napisano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Jakiś czas temu kupiłem takie:Etnies Scout:Mega lekkie i przez to wygodne buty - idealne na lato.A ostatnio takie retro Pumy Trinomic: Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez Pavulon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #1455 Napisano 18 Sierpnia 2015 Gdzie teraz najtaniej kupię Crocsy, klasyczne, granatowe? Ktoś podpowie? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #1456 Napisano 18 Sierpnia 2015 Jakiś czas temu widziałem w TK Maxx...... i jak rzuca dostawe to w Lidlu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1457 Napisano 18 Sierpnia 2015 W Lidlu to trzeba być przed otwarciem sklepu i z maczetą w ręku ps. Karol, Ciebie to jakoś w Crocsach nie widzę 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #1458 Napisano 18 Sierpnia 2015 Eee, do Rolexa będą jak znalazł 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1459 Napisano 18 Sierpnia 2015 Tylko o skarpetkach nie zapomnij, najlepiej zielonych 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #1460 Napisano 18 Sierpnia 2015 Nic pewnego, ze zielone beda pasowaly... kilka pomyslow jest 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #1461 Napisano 18 Sierpnia 2015 Granatowe często są w Tesco. Ewentualnie na Allegro można kupić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #1462 Napisano 18 Sierpnia 2015 Boje sie, ze jakies podrobki beda. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #1463 Napisano 18 Sierpnia 2015 przed wakacjami kupiłem synowi crocsy właśnie w TK-Max na Targówku, nie wiem ile kosztują ale podobno było tanio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #1464 Napisano 19 Sierpnia 2015 Były u mnie ciągle czarne albo brązowe pantofle , teraz postanowiłem wymiksować trochę kolory garniturowców 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #1465 Napisano 19 Sierpnia 2015 to tak dosc mocno zamiksowales 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #1466 Napisano 19 Sierpnia 2015 to tak dosc mocno zamiksowales Jako jedynych bym pewnie nie kupił , ale będą dodatkową opcją do standardowych kolorów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #1467 Napisano 28 Września 2015 Temat dotyczy butów więc wrzucam tu Mam problem ze sprzedawcą butów który nie chce uznać mojej 2 reklamacji. Kupiłem buty Adidas Super Star które po kilkunastu dniach się rozkleiły. Skorzystałem z możliwości reklamacji z tytułu rękojmi i odesłałem je do naprawy. Po krótkim oczekiwaniu dostałem naprawione buty które dokładnie po 2 tygodniach znowu się rozkleiły w tym samym miejscu. Teraz postanowiłem odstąpić od umowy. Niestety sprzedawca nie uznał mojej reklamacji i przysłał mi pismo że wada butów nie jest istotna ( poniżej opinia rzeczoznawcy) oraz odesłał mi naprawione buty. Czy postępowanie sprzedawcy jest zgodne z prawem? Jakieś rady? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 302 #1468 Napisano 29 Września 2015 Temat dotyczy butów więc wrzucam tu Mam problem ze sprzedawcą butów który nie chce uznać mojej 2 reklamacji. Kupiłem buty Adidas Super Star które po kilkunastu dniach się rozkleiły. Skorzystałem z możliwości reklamacji z tytułu rękojmi i odesłałem je do naprawy. Po krótkim oczekiwaniu dostałem naprawione buty które dokładnie po 2 tygodniach znowu się rozkleiły w tym samym miejscu. Teraz postanowiłem odstąpić od umowy. Niestety sprzedawca nie uznał mojej reklamacji i przysłał mi pismo że wada butów nie jest istotna ( poniżej opinia rzeczoznawcy) oraz odesłał mi naprawione buty. Czy postępowanie sprzedawcy jest zgodne z prawem? Jakieś rady? Idź do miejskiego rzecznika konsumentów. Oni w niektórych sprawach są dość skuteczni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #1469 Napisano 29 Września 2015 Te buty to śmiecie. Mojej córce po miesiącu od kupienia stało się to samo w obu butach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1470 Napisano 29 Września 2015 Taka konstrukcja, tyle, że kiedyś tak się nie działo. Dziś jakość już nie ta. Ja np. mam w domu Adidas Leader kupione 9 lat temu, orane na maksa. Nie do zajechania. Żony Superstary wyrzuciliśmy po 6 czy 7 latach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #1471 Napisano 29 Września 2015 NA szczęście oddali kasę bez dyskusji - ale jak to nastolatka - zażyczyła sobie takie same. Jej rozmiar nie do kupienia..... Gdzieś z zagranicy ściągaliśmy - zobaczymy ile wytrzymają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #1472 Napisano 29 Września 2015 Taka konstrukcja, tyle, że kiedyś tak się nie działo. Dziś jakość już nie ta. Z tym, że obecnie one kosztują 250 zł i 9 lat temu również kosztowały 250 zł. Dziś to 1/7 najniższej krajowej, a wtedy niecała 1/4. Gdyby zachować ich jakość, musiałby kosztować pewnie coś około 450 zł. Wtedy klasa niższa z aspiracjami na średnią uświadomiłaby sobie, że to co zostaje jej z kredytu nie pozwoli nawet na zakup trampek i wzrósł by znacząco odsetek cierpiących na depresję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #1473 Napisano 29 Września 2015 Tyle, że Polska to nie jedyny odbiorca, a przypuszczam, choć pewności nie mam, że w krajach ustabilizowanych gospodarczo - teraz i wtedy kosztują tyle samo - więc różnica w jakości to tylko różnica w zysku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1474 Napisano 29 Września 2015 W nawiązaniu do wątku AGD [użytkownicy Ci sami ] uważam że większość produktów codziennego użytku [do pewnych kwot] to buble, choć trafiają się "trwałe"[niedopatrzenie? ]Takie trendy by rynek się nie nasycił 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #1475 Napisano 29 Września 2015 Temat dotyczy butów więc wrzucam tu Mam problem ze sprzedawcą butów który nie chce uznać mojej 2 reklamacji. Kupiłem buty Adidas Super Star które po kilkunastu dniach się rozkleiły. Skorzystałem z możliwości reklamacji z tytułu rękojmi i odesłałem je do naprawy. Po krótkim oczekiwaniu dostałem naprawione buty które dokładnie po 2 tygodniach znowu się rozkleiły w tym samym miejscu. Teraz postanowiłem odstąpić od umowy. Niestety sprzedawca nie uznał mojej reklamacji i przysłał mi pismo że wada butów nie jest istotna ( poniżej opinia rzeczoznawcy) oraz odesłał mi naprawione buty. Czy postępowanie sprzedawcy jest zgodne z prawem? Jakieś rady? Idź do miejskiego rzecznika konsumentów. Oni w niektórych sprawach są dość skuteczni.Albo lepiej do Inspekcji Handlowej. Tam jest Dział Obsługi Konsumentów - prowadzą mediacje. Jest też sąd polubowny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach