Dar 33 #2151 Napisano 14 Maja 2016 Nie dało rady złapać ostrości, taki blink blink Durszlak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2152 Napisano 14 Maja 2016 Ale Kwiatek ma żonę! ale żona nie choroba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BraWo100 16 #2153 Napisano 16 Maja 2016 Wracając do butów mających w logo " /// " ostatnio udało mi się zakupić na stronie dystrybutora marki takie oto klasycznie ADIDAS TOPANGA w kolorze jasnej cegły http://oldsilos.com.pl/userdata/gfx/b5b27b5bd9f02caa4072fcce1b196041.jpg Podoba mi się stylistyka takiego obuwia 0 Seiko_BM + GW-9200 + GW-M5610 + Citizen_CB0011-18E + DAMASKO_DC_56 = WNM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2154 Napisano 16 Maja 2016 Fajne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 469 #2155 Napisano 16 Maja 2016 @_Kwiatek_ bardzo ładne Ja takie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2156 Napisano 16 Maja 2016 Po dwakroć dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg 23 #2157 Napisano 16 Maja 2016 Panowie możecie zaproponować jakiś sklep z butami typu oksfordy, czarne gładkie, do kupienia na terenie Warszawy, cena do 1000zł. Podobają mi się Crocket Jones do kupienia w Emanuel Berg w Złotych, ale cena trochę za wysoka. Wprawdzie nie jest to Warszawa, ale ze swojej strony polecam http://sklep.klasycznebuty.pl/index.html , dostawa i zwroty/wymiana gratis. Obsługa kompetentna, doradzą też co do rozmiaru. Kupiłem w różnym okresie 3 pary Berwick'ow, wymieniałem też (wybrałem o pół rozmiaru za duże, oni mieli racje proponując mniejsze) wszystko ok. Berwick cena 699 zł, szeroki wybór także oksfordów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #2158 Napisano 17 Maja 2016 (edytowane) @PionierŁadne te penny loafers-Barker?Ja gustuję w tassel loaffer.Mam dwie pary- zamszowe granatowe, mieszankę brąz + camo i ochotę na kupno jeszcze jednej pary- brązowych. Nie lubię tylko takiego ustawienia buta do zdjęć- bardzo nienaturalne.Wyglądają jak buty po dziadku.But traci dynamikę i fason do którego człowiek jest przyzwyczjony. Edytowane 17 Maja 2016 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 469 #2159 Napisano 17 Maja 2016 @Remy, nie to loafersy od Herringa, robione przez Alfred Sargent. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #2160 Napisano 17 Maja 2016 Barker to dobre wykonanie (mam od nich trzewiki) a co dopiero AS... Od AS podobają mi się double monki niebieskie- skóra + zamsz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #2161 Napisano 17 Maja 2016 panowie. jakby ktoś byl zainteresowany brązowymi double monkami Alfred Sargent rozm. 42 to zapraszam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #2162 Napisano 17 Maja 2016 Wrzuć zdjęcia czy link do allegro.Najszybciej znajdziesz kupca na forum but w butonierce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2163 Napisano 17 Maja 2016 tam już Grzegorz jest od dawna, więc jak mniemam oferta też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #2164 Napisano 20 Maja 2016 (edytowane) Jednak Crocket Jones Edytowane 20 Maja 2016 przez blake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24467 #2165 Napisano 20 Maja 2016 Gratulacje. Crocketty są mega wygodne. Świetny wybór. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
detrs 2 #2166 Napisano 20 Maja 2016 Jednak Crocket Jones Bardzo ładny kolor, aczkolwiek wolę buty bez ażurowań na czubku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #2167 Napisano 20 Maja 2016 Mam w planach zakup także drugiej pary, gładkich czarnych bez zdobień Te kupiłem ze względu na to, że będę w nich częściej chodził. eye_lip dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #2168 Napisano 21 Maja 2016 (edytowane) Bardzo ładne C&J.Mi bardzo podobają się wiedenki w tym kolorze bo na nakładanym nosku można zrobić lustro i trochę go przyciemnić na całości co wygląda mega...W przypadku brogsów nie jest to typowe ale można poszukać zdjęć albo samemu zaszaleć... Ten kolor jest casualowy i pasuje do jeansów.Czarne wiedenki? Sam nie wiem jakie teraz bym kupił, zapewne z jakimś ciekawym noskiem- widziałem ciekawe Berwicki i Yanko. Eye_Lip zna się na butach. W zależności od nawierzchni po której chodzisz możesz rozważyć podzelowanie butów.To dobrze zabezpiecza czubki przed zdarciem no i człowiek się nie ślizga...Buty stają się bezobsługowe bo normalnie wymiana podeszwy to spory wydatek. Edytowane 21 Maja 2016 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5731 #2169 Napisano 23 Maja 2016 Ja dzisiaj zapodałem sobie takie buty - warto o nich wspomnieć ze względu na wkładkę i podeszwę - po założeniu ma się wrażenie jak by stało się na czymś wypełnionym kiślem - są mega wygodne i reakcja każdego kto założy jest taka sama po prostu je kupuje Kto przymierzał ten wie o czym mowa - polecam dla tych co dużo chodzą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #2170 Napisano 23 Maja 2016 One mają memory foam? Jeśli tak to potwierdzam - mega wygodne. Jeśli ktoś lubi miękkie buty polecam coś od adidasa - ultra boost albo pure boost. Najwygodniejsze na świecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2171 Napisano 30 Maja 2016 We wrocławskim TK Maxx w CH Magnolia Park piękne, czarne double monki Santosa w rozmiarze 40,5 za 779zł gdyby ktoś chciał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18743 #2172 Napisano 30 Maja 2016 Dziecięce buciki takie drogie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2173 Napisano 30 Maja 2016 Ja wiem czy dziecięce. W klasycznych Berwickach mam 6,5 gdzie normalnie inne obuwie noszę 8,5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2174 Napisano 30 Maja 2016 Dziecięce buciki takie drogie? Rozmiar jak dla gejszy 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2175 Napisano 30 Maja 2016 (edytowane) Chyba macie chłopcy jakieś kompleksy związane z rozmiarem Rozumiem, że wy z tych... Edytowane 30 Maja 2016 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach