karol1302 187 #2451 Napisano 19 Października 2016 noś wieczorami i nocą, nie będzie widać... 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #2452 Napisano 19 Października 2016 Może kolega eye_lip zrobi Ci z niej jakieś fajne paski 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6525 #2453 Napisano 19 Października 2016 (edytowane) ... cieszyła mnie zaledwie półtorej tygodnia.. Hmmm, półtorej? Skoro zamówiłaś nową, to nie przejmuj się. Nic z nią nie zrobisz. Ta może posłużyć jako kosmetyczka lub coś w podobie, ale jedynie do użytku domowego P.S. Może też pełnić rolę futerału na zegarki... Edytowane 19 Października 2016 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24656 #2454 Napisano 19 Października 2016 Może kolega eye_lip zrobi Ci z niej jakieś fajne paski Niee.. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #2455 Napisano 19 Października 2016 Normalnie w miasto z torebką i w zaparte, że tak ma być ... i koniec kropka . 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #2456 Napisano 19 Października 2016 (edytowane) Panowie i Panie..Pomocy!Szczeniak w nocy pogryzł mi torebkę... cieszyła mnie zaledwie półtorej tygodnia..Czy coś się da z tym zrobić? Oczywiście nową już zamówiłam, ale iskierka nadziei we mnie tkwi Dziurki to dziurki- możesz powstawiać jakieś ozdoby- kryształki Svarowskiego czy jak mu tam było.Naszyć łaty. Pozostaje kupić nową choć ta ma ładny deseń. Dobry pretekst. Co do psa polecam najlepszego stróża- pusta puszka napełniona groszami postawiona wyżej i przywiązana do buta.Jak pies chwyci but, puszka spadnie to narobi takiego hałasu że pies nie będzie już więcej ruszał.Jak człowiek krzyczy na psa że ma nie ruszać to ten rusza jak człowieka nie ma. Edytowane 19 Października 2016 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonka 7 #2457 Napisano 19 Października 2016 (edytowane) Mój błąd z tym półtorej .No mówi się trudno- to tylko torebka Na psiaka nie krzyczałam nawet.. i tak cały dzień leży biedak pod stołem.... chyba wie, że coś przeskrobał. Edytowane 19 Października 2016 przez zonka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arbito 4 #2458 Napisano 19 Października 2016 Większe zakupy już w tym roku zrobiłem. Polecam zajrzeć sobie do sklepu ryłka. Jeszcze mają tam ostatnie pary butów zimowych z wyprzedaży tak wiec mozna sobie kupić fajne buciki w naprawdę dobrej cenie ( o ile oczywiście traficie z rozmiarem bo niewiele tego już niestety zostało). Chciałbym sobie na dniach zamówić jeszcze jakąś konkretną torbę:https://sklep-torebki.pl/wloska-skorzana-teczka-meska-aktowka-zlote-okucia-ciemny-braz-t407.htmlhttps://sklep-torebki.pl/wloska-skorzana-teczka-meska-aktowka-zlote-okucia-czarna-t252.htmlLepsza będzie Waszym zdaniem czarna czy brązowa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #2459 Napisano 20 Października 2016 Ciężko torbę będzie założyć na nogi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6525 #2460 Napisano 20 Października 2016 To nie są torby, tylko teczki (aktówki). Która lepsza? To zależy, jak się ubierasz (w jakie kolory). Ja wychodzę z założenia, że trzeba mieć i czarną i brązową. Sam tak zrobiłem, tylko irytuje mnie przekładanie rzeczy z jednej do drugiej... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #2461 Napisano 20 Października 2016 @Aebito.Mam podobną jak t172, tyle że z Kazara. Ze względu na to że wtedy nie było tak szerokiej oferty kosztowała znacznie więcej. To taka wersja casualowa pasuje do double monków. Nie przepadam za takim wyglądem jak ta którą zapeezentowałeś ale za takie pieniądze... Z tgo co się orientuję to brązową teczkę można nosić do czarnych butów, ale na odwrót już nie. Teczka jaką bym chciał kupić oferował kiedyś Wittchen, później już ich nie widziałem. Może wróciły do oferty.Chodzi o kolor- mahoniowy brąz czy jakoś tak to się nazywało. Bodaj jeden lub dwa modele w ofercie w cenach regularnych 2tys. zł... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 630 #2462 Napisano 20 Października 2016 Milosnicy obuwia Pytalem juz na innym forum o buty pasujace do jeansow. Z oferty Yanko podobaja mi sie 435 cuero i 436y cuero (mam z Yanko oxfordy na kopycie 915 i tylko na takie u nich patrze) Pytanie o buty innych firm, z przeznaczeniem na noszenie do jeansow, z kopytem na waska stope, tak jak Yanko 915. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #2463 Napisano 20 Października 2016 O taki kolor mi chodziło, linia nosiła nazwę Da Vinci: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2464 Napisano 21 Października 2016 Nikt się nie wypowiedział, więc coś powiem po pierwszym kontakcie z butami The North Face. Baaaardzo lekkie jak na swój charakter i przeznaczenie, wygodne, elastyczna podeszwa, miękka i fajnie wykończona skóra, świetne pierwsze wrażenie. To moje pierwsze TNF, jestem ciekaw ile wytrzymają mojego użytkowania. Właśnie przyjechały 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2465 Napisano 25 Października 2016 Lasocki, to dobra marka?Jakieś opinie uzytkowników mile widziane 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2466 Napisano 25 Października 2016 Za te 200 - 250 zeta za półbuty skórzane dają rade (kila par znosiłem), mam też skórzane za kostke chyba z 5 rok, jesienne takie. Zaraz ktos pewnie powie, ze nie ma.sensu kupowac butow za.mniej niz półtora kafla, ale jak masz budżet jaki wspomniałem to uważam, że są ok. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2467 Napisano 25 Października 2016 Dzięki, takie mi się spodobały 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2468 Napisano 25 Października 2016 5 lat ze mną 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LabuddaM 16 #2469 Napisano 25 Października 2016 Lasocki, to dobra marka?Jakieś opinie uzytkowników mile widziane Z racji że potrzebuję do pracy dużo butów, a sknera jestem, to właśnie głównie lasockiego używam. Z tym że ja celuje w wyprzedaże w granicach 100-150 za półbuty i ok 150 za wysokie. Warto też polować na promo z kartą klubowa ccc. Ogólnie jest ok, mam chyba z 7 par teraz i z żadnymi nie było problemu. A ostatnio zupełnie przypadkiem kupiłem ostatnia parę z modelu za 45 zł Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2470 Napisano 25 Października 2016 Takie nabylem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2471 Napisano 25 Października 2016 Fajne buty, niech dobrze chodzą 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2472 Napisano 25 Października 2016 Dzieki Juz impregnatem 'pojechane' co by nie mokły na deszczu .. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2473 Napisano 26 Października 2016 NIe ma nic gorszego niz przemakajace obuwie ,szczegolnie w miejscu w jakim ja mieszkam . No ale juz za jakies 5 miesiecy deszcze sie skoncza i znowu zobaczymy slonce . My powinnismy miec placone za zuzywanie wody 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3362 #2474 Napisano 30 Października 2016 Marek - męskich nie było? Żartuję Josef Seibel - pewnie było ale poprosze o jakieś opinie i o rozmiary. Ecco noszę 46, CAT 45.JS zamierzam kupić w necie pierwszy raz i nie wiem jaki rozmiar.Chodzi mi o ten model 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2475 Napisano 1 Listopada 2016 Takie sobie sprawiłem Buty na razie sztywne, ale liczę że się szybko dopasują do stopy. Przy okazji pytanko: wosk nakładacie na cały but, czy tylko na pewne jego części? 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach