b_easy 867 #5176 Napisano 24 Lipca 2020 13 godzin temu, Zolw napisał: Bo w TK są odrzuty produkcyjne i kilku letnie kolekcje, pewnie dlatego Akurat to jest evergreen Sebago. Mają go od lat w stałej ofercie. Na Zalando są chyba po 599pln. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5177 Napisano 24 Lipca 2020 Dokładnie, 599zł U mnie w TK za 199zł Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1129 #5178 Napisano 25 Lipca 2020 Kiedyś zauważyłem coś ciekawego. W TK jak są rzuty różnych marek raz na jakiś czas to przychodzi masa rzeczy danej firmy, zwróćcie uwagę na to jakie marki są "rzucone" aktualnie w TK następnie wejdźcie na Zelando często są te same marki. Jak mieszkałem w Londynie to w tamtejszych TK były naprawdę fajne marki natomiast u nas to są raczej wyjątkowe sytuacje, że "rzucą" coś fajnego, tak jest przynajmniej w Szczecinie. Jest masa ciuchów angielskich, nie znanych u nas projektantów, oczywiście rzuty Ralph Laurent swetry i polówki Lacoste raz udało mi się upolować fajne buty Loak i to chyba do tej pory jest mój najlepszy zakup w TK. Jednak dużo z rzeczy w TK ma wady, krzywo skrojone spodnie, koszule, itp. dlatego zawsze trzeba przymierzyć i obejrzeć daną rzecz 10 razy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #5179 Napisano 27 Lipca 2020 Ubieram się w 90%(no może w 80) w Szczecińskich TK MAXX i bardzo rzadko dostrzegam różnice w jakości wykończenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #5180 Napisano 27 Lipca 2020 W dniu 22.07.2020 o 19:30, fidelio napisał: Z czeluści szafy takie staruszki wydobyłem dziś na swiatło dzienne. Nike LeBron 9 Low Summit Lake Hornets 😁 I w tym momencie mi zaimponowałeś. Szacuneczek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #5181 Napisano 29 Lipca 2020 Takie zamówione - za połowę ceny. 😎 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5182 Napisano 31 Lipca 2020 Tylko Venezia, ale były w takiej cenie, że nie mogłem się powstrzymaç 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #5183 Napisano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 31.07.2020 o 14:51, fidelio napisał: Tylko Venezia, ale były w takiej cenie, że nie mogłem się powstrzymaç 😉 Buty z nakładanym noskiem nie powinny się załamywać na jego powierzchni, co jest widoczne na powyższym przykładzie. Nie znam się ale moim zdaniem to podstawa do reklamacji. Poniżej, jak to powinno wyglądać na przykładzie double monków firmy Meermin - chyba najtańszych zagranicznych butów Goodhear Welted. https://flockler.com/thumbs/141/meermin_shoes_s1500x0_q80_noupscale.jpg Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5184 Napisano 1 Sierpnia 2020 Tylko tam nie ma żadnego załamania. To po prostu refleks światła i tak wyszło tylko na zdjęciu 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vpyr #5185 Napisano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) Panie, Panowie, wiem, że zima jeszcze nie za pasem ale pomyślałem, że być może będziecie mogli doradzić mi w kupnie butów zimowych...(edit)...ale się pomyliłem Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez vpyr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #5186 Napisano 11 Sierpnia 2020 Jeszcze trochę lata zostało więc taki nowy nabytek Loake tassel loafersWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #5187 Napisano 17 Sierpnia 2020 ktoś coś powie o monkach Ryłko? https://www.rylko.com/mezczyzna/buty-wizytowe/ipjp05-hu1-monki-z-ozdobnym-przeszyciem,p-9736 https://www.rylko.com/mezczyzna/buty-wizytowe/ipsj02-kg3-monki-z-ozdobnym-przeszyciem,p-7537 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #5188 Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) A jednak Coversy mogą być wygodne poszedłem po inne, konkretne buty, wyszedłem z dwoma parami 😛 but to praktycznie skarpeta z siatki, obszyta kilkoma detalami no i dużo wygodniejsza niż w klasycznych All Starach podeszwa. Do wyrwania za 2 stówki w Sizzerze, a z kodami z aplikacji ich da się zejść jeszcze niżej Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Ceteth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #5189 Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 17.08.2020 o 17:49, trollu napisał: ktoś coś powie o monkach Ryłko? https://www.rylko.com/mezczyzna/buty-wizytowe/ipjp05-hu1-monki-z-ozdobnym-przeszyciem,p-9736 https://www.rylko.com/mezczyzna/buty-wizytowe/ipsj02-kg3-monki-z-ozdobnym-przeszyciem,p-7537 Moim zdaniem mogą się załamywać na nakładanym nosku, a nie powinny. Na wcześniejszej stronie o tym pisałem Może na forum "but w butonierce" trafisz na info o jakieś promocji. Wtedy kupisz klasyczne buty na wiele lat. Moje double monki Meermin mają już chyba 8 lat i wyglądają świetnie. Grunt to podklejona podeszwa gumą i wtedy nie trzeba martwić się o zużycie podeszwy oraz pośliz na schodach. Tak na szybko na allegro wpadła mi w oko oferta jeżeli masz szczęście z numerem buta (ale trzeba bardzo dokładnie sprawdzić rozmiarówkę - tej poczytać , popytać na forum): https://allegro.pl/oferta/meermin-monki-goodyear-welted-loake-yanko-churchs-9173241449 Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #5190 Napisano 21 Sierpnia 2020 meerminów kiedyś szukałem ale nic ciekawego nie znalazłem a nie przywykłem do ciągłego śledzenia allegro czy olx co do zelowania butów to mam tak zrobione oxfordy partenope i mam spokój. Wziął bym od nich monki ale nieco polecieli z cenami (a to że nic ciekawego dla mnie teraz nie mają - celuję w jasny brąz/koniak to inna sprawa) i w tym momencie 500zł to taki max jaki chcę wydać. Nie jestem napalony na GYW, w takich butach chodzę okazyjnie więc ewentualna wymiana podeszwy mnie nie interesuje a na plus Blake - podeszwa jest cieńsza i but dla mnie ładniej wygląda. A załamywanie noska - chyba nie są aż tak daleko naszyte, żeby się załamywały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #5191 Napisano 21 Sierpnia 2020 2 godziny temu, trollu napisał: A załamywanie noska - chyba nie są aż tak daleko naszyte, żeby się załamywały Moim zdaniem tak. Warto sprawdzić w sklepie. Do sklepów obuwniczych w galeriach nie zaglądam, ale może chociaż Vistula będzie ok. Meermin i te droższe buty to też świetna skóra. A Bexley jeszcze można kupić taniej. Ja kupowałem w grupowym zamówieniu z kimś na forum: https://www.bexley.com/shoes/dress-shoes/buckles-shoes.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #5192 Napisano 21 Sierpnia 2020 to jest plus ryłko że można je pomacać w sklepie - mam 2 pary od nich - sportowe półbuty, z których jestem bardzo zadowolony a drugie wysokie - tutaj jest trochę kwas bo w prawym bucie skrzypi podeszwa - nie zawsze ale jej elementy "pracują" między sobą i jest efekt jak przy chodzeniu po bardzo zmrożonym śniegu. A oferta Bexley bardzo mi się spodobała - widzę tam 2 pary dla siebie a chyba uda mi się namówić brata bo szuka wysokich butów na zimę. Jak z rozmiarówką u nich? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #5193 Napisano 21 Sierpnia 2020 W dniu 17.08.2020 o 17:49, trollu napisał: ktoś coś powie o monkach Ryłko? https://www.rylko.com/mezczyzna/buty-wizytowe/ipjp05-hu1-monki-z-ozdobnym-przeszyciem,p-9736 https://www.rylko.com/mezczyzna/buty-wizytowe/ipsj02-kg3-monki-z-ozdobnym-przeszyciem,p-7537 Bieda. Gumową podeszwę można zaakceptowC ale to wygięcie jak w butach Lajkonika + płaskie jak naleśnik. Wejdź na stronę Yanko i uznaj ten wygląd jako referencyjny. Jak coś znajdziesz porównaj obiektywnie do modelu referencyjnego. I. Bliżej tym lepiej. A co do Ryłko to w tej cenie znajdziesz taniej nawet w Mango. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #5194 Napisano 21 Sierpnia 2020 monki Bexleya nie są tak urodziwe jak Yanko ale 1200zł za parę - 2x poza budżetem. W tym momencie Bexley jest na celowniku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #5195 Napisano 22 Sierpnia 2020 Na naszym forum został utworzony dział dla blogerów . Jeśli ktoś z Was kontakt lub zna któregoś z blogerów proszę przekażcie informacje o dziale dla blogerów na forum. Mogą też być blogerzy np. ze świata mody, strzelectwa sportowego, muzyki czy perfum. Wszystkie blogi związane tematycznie z tym co funkcjonuje na forum są dopuszczalne 😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #5196 Napisano 22 Sierpnia 2020 W dniu 21.08.2020 o 21:42, trollu napisał: to jest plus ryłko że można je pomacać w sklepie - mam 2 pary od nich - sportowe półbuty, z których jestem bardzo zadowolony a drugie wysokie - tutaj jest trochę kwas bo w prawym bucie skrzypi podeszwa - nie zawsze ale jej elementy "pracują" między sobą i jest efekt jak przy chodzeniu po bardzo zmrożonym śniegu. A oferta Bexley bardzo mi się spodobała - widzę tam 2 pary dla siebie a chyba uda mi się namówić brata bo szuka wysokich butów na zimę. Jak z rozmiarówką u nich? Poszukaj na forum but w butonierce. W rozmiarówce dużo zależy od kopyta. W Bexleyach skóra jest na pewno gorszej jakości niż Meermin. No ale cena jest niższa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #5197 Napisano 25 Sierpnia 2020 Nowe nabytki Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #5198 Napisano 25 Sierpnia 2020 Ciekawe...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5199 Napisano 25 Sierpnia 2020 To są jakieś używki z vinted czy innej grupy?S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #5200 Napisano 25 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, haker napisał: To są jakieś używki z vinted czy innej grupy? S7 Nie to nówki (US 10 i US7) z piątkowego dropu adidasa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach