revolta4 14532 #5626 Napisano 28 Października 2021 6 minut temu, satanic napisał(-a): Kurła, oczy mnie pękli😵 👍 Chyba jesteś stary jak ja 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15890 #5627 Napisano 28 Października 2021 Pewnie tak👊 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #5628 Napisano 28 Października 2021 Powitoł Kumotrowie, a co się teraz pisze o butach ECCO? Warte uwagi, nie warte uwagi, nie to co dawniej czy jak? Dawno się firmą nie zajmowałem, bo buty niezbyt w moim guście były (wiało starożytnością) i cena wysoka, ale teraz szukając czegoś nowego na miasto znalazłem coś u nich. Ogólnie szukam: - coś a'la ugładzone glany; - czarna skóra; - do kostki; - gore tex; - do 700zł.Firma kiedyś była zacna, miałem ich buty na Vibramie i były nie do zdarcia, na firmowanej przez nich podeszwie po roku użytkowania pękła mi właśnie podeszwa.Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 256 #5629 Napisano 29 Października 2021 Nikt, nic ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #5630 Napisano 31 Października 2021 Wiecie może czym różnią się buty Yanko od TLB ? To, że ceną wiem, ale poza tym... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24399 #5631 Napisano 31 Października 2021 TLB założył były udziałowiec Yanko, chcąc stworzyć lepsze obuwie niż Yanko. Mają ładniejsze kopyta w większości i lepiej wyselekcjonowane skóry cholewkowe. Z mojego doświadczenia TLB (mam 2 TLB i miałem 2 Yanko) są wygodniejszymi butami. 1 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #5632 Napisano 31 Października 2021 Dziękuję Ci bardzo, Filip. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4351 #5633 Napisano 1 Listopada 2021 W dniu 28.10.2021 o 20:06, arturlep napisał(-a): Upolowane Yezzy 350 v2 Gratulacje, że udało Ci się wylosować bo buty mega choć do mnie akurat ta kolorystyka nie przemawia W dniu 27.10.2021 o 23:24, YouAreNext napisał(-a): Hej, czy możecie podrzucić sklepy internetowe z fajnymi sneakersami? Gdzie głównie je kupujecie? Szukam air maxow w rozmiarze zapewne 47-47,5 (stopa 30.5cm) ale nic prawie nie ma dostępnego na zalando, sizeer, eobuwie, stronie nike itp Z fajnymi sneakersami jest tak, że sporo z nich jest często limitowane i trzeba ustrzelić albo poszukać u resellerów. Natomiast bieżące kolekcje dla mnie są mocno rozczarowujące i nic ciekawego dawno nie widziałem. Tylko ja jestem wybredny bo but musi być cały czarny. Ja już się nauczyłem, że fajne to trzeba pogrzebać i kupować często z drugiej ręki. W dniu 28.10.2021 o 20:09, satanic napisał(-a): Kurła, oczy mnie pękli😵 Oj tam. But kultowy, kolor trochę kontrowersyjny ot co 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5634 Napisano 2 Listopada 2021 [mention]pisar [/mention] Tej kolorystyki nie trzeba było nawet losować. Przez kilka godzin były dostępne na Zalando (z możliwością użycia kodów rabatowych)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5635 Napisano 2 Listopada 2021 Powitoł Dzięki wszystkim za info o ecco - będę drążył temat W dniu 28.10.2021 o 12:00, mario1971 napisał(-a): Takie jak zapytałeś właśnie jutro będę mierzył. A od jutra mają na wszystko -15%. Który model upatrzyłeś i jak poszło mierzenie? 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67564 #5636 Napisano 2 Listopada 2021 16 minut temu, porcelanowy napisał(-a): Powitoł Dzięki wszystkim za info o ecco - będę drążył temat Który model upatrzyłeś i jak poszło mierzenie? Nie dojechałem do sklepu. Może dzisiaj mi się uda, jak będą jeszcze na stanie. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5637 Napisano 2 Listopada 2021 Powitoł Nad którym modelem się zastanawiasz? 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
santaradix71 46 #5638 Napisano 2 Listopada 2021 Jeżeli chodzi o obuwie to nie jestem jakimś malkontentem.Generalnie chodzę we wszelkiego rodzaju obuwiu firmy Ecco mi pasują i są wygodne.Mam jakieś Sorele,sztyblety CK czy Polinni.Są też śniegowce The North Face i ze 20 innych par.Lubię po prostu miec:-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67564 #5639 Napisano 2 Listopada 2021 (edytowane) Powitoł Nad którym modelem się zastanawiasz? Dokładnie ten model. Niestety te, które było dla mnie ściągnięte, miały wadę - jeden z butów miał na czubku lekkie przetarcie. Czekam na kolejną parę. https://pl.ecco.com/pl-PL/product/5638555842/ECCO-TURN Edytowane 2 Listopada 2021 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4546 #5640 Napisano 4 Listopada 2021 Pyanie do specjalistow: idzie jesien, chlapa itp…. Do moich Martensow zakupilem takie akcesoria. Pytanie: w jakiej kolejności nakladac i jak czesto? ( renowator pierwszy…. to wiem 😁) czy ma wchloniecie czekac dobe czy wystarczy 5 min- i polerowac jak w wojsku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20473 #5641 Napisano 12 Listopada 2021 Dzisiejsza dostawa. Tacticali ciąg dalszy😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84863 #5642 Napisano 12 Listopada 2021 W dniu 31.10.2021 o 17:20, cyklotymik napisał(-a): Wiecie może czym różnią się buty Yanko od TLB ? To, że ceną wiem, ale poza tym... Nie mam takiego doświadczenia jak Filip ale kupiłem w ubiegłym roku pierwsze Yanko i jestem bardzo zadowolony. Nogę mam szeroką i wziąłem 3pary a dwie zwróciłem. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #5643 Napisano 16 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 4.11.2021 o 20:50, pawel007 napisał(-a): Pyanie do specjalistow: idzie jesien, chlapa itp…. Do moich Martensow zakupilem takie akcesoria. Pytanie: w jakiej kolejności nakladac i jak czesto? ( renowator pierwszy…. to wiem 😁) czy ma wchloniecie czekac dobe czy wystarczy 5 min- i polerowac jak w wojsku? Jeżeli kupowałeś na multirenowacja.pl to zapytaj, oni tam dobrze doradzają. Z tego co pamiętam to ten w środku zawiera olej z foki, więc odesłałbym do sklepu, bo nie popieram takich praktyk. No chyba że foki są zwierzętami hodowlanymi... Edytowane 16 Listopada 2021 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #5644 Napisano 16 Listopada 2021 Adam, te wysokie, ciemne fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20473 #5645 Napisano 16 Listopada 2021 Te Lowy to w ogóle fajne buty są 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selphy 335 #5646 Napisano 19 Listopada 2021 W dniu 16.11.2021 o 17:20, loco50 napisał(-a): Te Lowy to w ogóle fajne buty są 😁 Potwierdzam, sam mam mountain GTX jeszcze szyte w Niemczech. Nie do zajechania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #5647 Napisano 21 Listopada 2021 W lecie kupiłem Lowy Explorery GTX, zrobiłem w nich ze 4 duze wyrypy po 20pare kilometrów w warunkach górskich (Tatry, Gorce na dziko). To chyba najwygodniejsze buty jakie miałem, nawet nowe z pudełka były wygodne po całym dniu wTatrach. Jedyna wada jaką mają to przelotka w języku na sznurówki - jest w złym mejscu w stosunku do przelotek samego buta, ich wiązanie to jakiś żart Zobaczymy jak będzie z trwałością. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5648 Napisano 28 Listopada 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kruka 1 #5649 Napisano 30 Listopada 2021 Czy ma ktoś może pomysł na dostępniejszą (w sensie do kupienia u nas, bez cła itp.) alternatywę dla kamaszy w stylu Frye Prison Boots - https://huckberry.com/store/frye/category/p/29756-prison-boot ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kałaszek 31 #5650 Napisano 30 Listopada 2021 Taniej już się raczej nie da😁 I z dostępnością nie ma problemu. Buty robocze WP. Można szukać w Red Wing albo chippewa ale mniej jak 1tys. będzie cieżko. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach