Walter_87 6270 #6926 Napisano 9 Lutego 1 minutę temu, Dostum napisał(-a): Derby nabyłeś (czyli nie oxfordy). Spoko. Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Dzięki 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24200 #6927 Napisano 9 Lutego 3 godziny temu, Walter_87 napisał(-a): Takie oxfordy (czy to brogsy?) nabyłem Brogues tyczy się zdobienia - brogowania, czyli dziurkowanej zdobionej cholewki (pierwotnym celem tego dziurkowania było odprowadzanie wilgoci z cholewki na cięższych wyspiarskich terenach) - więc brogowane mogą być zarówno oksfordy, derby jak i loafersy czy trzewiki. 2 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1913 #6928 Napisano 9 Lutego (edytowane) To przez znany film: oxfords, not brogues! 7 godzin temu, Walter_87 napisał(-a): Takie oxfordy (czy to brogsy?) nabyłem Derby brogues. Edytowane 9 Lutego przez Sierżant Julian 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6270 #6929 Napisano 10 Lutego I wszystko jasne Dziękuję za wyjaśnienie wątpliwości. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6930 Napisano 13 Lutego W tym roku miał być odwyk i wytrzymałem tylko miesiąc Sebago Keuka Tricker’s Bourton Tricker’s Stow Nike Air Force 1 '07 SnakeWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62990 #6931 Napisano 13 Lutego 1 godzinę temu, arturlep napisał(-a): W tym roku miał być odwyk i wytrzymałem tylko miesiąc Sebago Keuka Tricker’s Bourton Tricker’s Stow Nike Air Force 1 '07 Snake Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A te zielone to co to jest??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6932 Napisano 13 Lutego (edytowane) Sebago Keuka mega wygodne Edytowane 13 Lutego przez arturlep 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6268 #6933 Napisano 13 Lutego Czas się w jakieś AJ1 high zaopatrzyć akurat jutro drop Bredów 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25108 #6934 Napisano 13 Lutego Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 9560 #6935 Napisano 13 Lutego W dniu 27.08.2012 o 13:53, sapek napisał(-a): Ecco biom C Miałem kiedyś na tej podeszwie z materiału => bardzo wygodne i trwałe. 0 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #6936 Napisano 14 Lutego 20 godzin temu, Ceteth napisał(-a): Czas się w jakieś AJ1 high zaopatrzyć akurat jutro drop Bredów Bredy mi nie siadły, ale załapałem się na black toe. Chciałem je nawet dzisiaj ubrać, ale coś mi się wydają jakieś węższe na czubku, nie wiem czy nie będę zwracał. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6937 Napisano 14 Lutego Dzisiaj kurier zrobił mi dzień - Tricker’s Stow Marron Antique Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84560 #6938 Napisano 16 Lutego W dniu 14.02.2025 o 14:21, arturlep napisał(-a): Dzisiaj kurier zrobił mi dzień - Tricker’s Stow Marron Antique Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Gratulacje. Bardzo fajne. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6939 Napisano 18 Lutego Cordwainer BristolWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #6940 Napisano 24 Lutego W dniu 14.02.2025 o 14:21, arturlep napisał(-a): Dzisiaj kurier zrobił mi dzień - Tricker’s Stow Marron Antique Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Świetne. Gdzie kupujesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6941 Napisano 25 Lutego te akurat na bestsecret 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 16786 #6942 Napisano 25 Lutego 29 minut temu, arturlep napisał(-a): bestsecret Nie znałem ale widzę że tam nie można się po prostu zalogować tylko trzeba mieć zaproszenie? 0 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6943 Napisano 25 Lutego dokładnie tak tylko zaproszeni członkowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 16786 #6944 Napisano 25 Lutego szkoda o ile faktycznie sa konkurencyjni 0 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6945 Napisano 25 Lutego 16 minut temu, Jan napisał(-a): szkoda o ile faktycznie sa konkurencyjni zaproszenia mają ludzie tam zarejestrowani, potrzebujesz to daj znać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #6946 Napisano 25 Lutego Ja niestety nie mam już zaproszeń Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #6947 Napisano 25 Lutego Ja mam, już wysłałem koledze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 56080 #6948 Napisano 26 Lutego Tym razem Haix`y 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #6949 Napisano 26 Lutego Tym razem Haix`yDla mnie nr 1 w butach. Komfort i wytrzymałość w jednym. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 299 #6950 Napisano 27 Lutego (edytowane) W dniu 9.02.2025 o 18:37, eye_lip napisał(-a): Brogues tyczy się zdobienia - brogowania, czyli dziurkowanej zdobionej cholewki (pierwotnym celem tego dziurkowania było odprowadzanie wilgoci z cholewki na cięższych wyspiarskich terenach) - więc brogowane mogą być zarówno oksfordy, derby jak i loafersy czy trzewiki. Czy wiesz może, co się stało ze strona forum but w butonierce nie działa? https://forum.butwbutonierce.pl Kojarzę Ciebie jako usera tego forum. Edytowane 27 Lutego przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach