Remy 330 #7201 Napisano 3 Grudnia 15 godzin temu, Valygaar napisał(-a): Odesłałem bez foty 🤷♂️ Totalny fakap mają na stronie z opisem numeracji i długością wkładki. Wkurzyłem się i stwierdziłem, że nie są warte promowania 😎 Mam nadzieję że udało się tobie coś zamówić w okresie obniżek. A tych było sporo, od Meermina po TLB Mallorca o ile to miały być klasyczne buty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5620 #7202 Napisano 18 Grudnia Takie camo wpadły 😉 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4436 #7203 Napisano Wtorek o 14:27 #kondonymiejske #barefoot Nowe miejskie kondony prosto z JuEsEndEj Jedna z bardziej hajpowanych marek barefoot czyli LEMS i ich kultowy model Primal Zen Buty niedostępne w EU przez co bardzo pożądane i nieczęsto spotykane na ulicach Oferują bardzo zbliżony do „normalnych” butów styl, jednocześnie będąc 100% barefoot: płaskie, szerokie i cienkie, choć w Lemsach cienkość już z tych powyżej 5-6mm więc mniejsze czucie podłoża ciekawostka: Lems oferuje 3 wymiary szerokości obuwia Te są najszersze, choć wg mnie mogłyby być jeszcze szersze o kilka mm Jak to z 90% barefoot, od włożenia wygodne jak rozchodzone miesiącami buty Moźe ktoś się przekona…na pewno większość się pośmieje 😘 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16504 #7204 Napisano Wtorek o 14:37 Chyba najbardziej zgrabne z tych wszystkich jakie pokazywałeś. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7816 #7205 Napisano Wtorek o 15:05 35 minut temu, pisar napisał(-a): #kondonymiejske #barefoot Nowe miejskie kondony prosto z JuEsEndEj Jedna z bardziej hajpowanych marek barefoot czyli LEMS i ich kultowy model Primal Zen Buty niedostępne w EU przez co bardzo pożądane i nieczęsto spotykane na ulicach Oferują bardzo zbliżony do „normalnych” butów styl, jednocześnie będąc 100% barefoot: płaskie, szerokie i cienkie, choć w Lemsach cienkość już z tych powyżej 5-6mm więc mniejsze czucie podłoża ciekawostka: Lems oferuje 3 wymiary szerokości obuwia Te są najszersze, choć wg mnie mogłyby być jeszcze szersze o kilka mm Jak to z 90% barefoot, od włożenia wygodne jak rozchodzone miesiącami buty Moźe ktoś się przekona…na pewno większość się pośmieje 😘 Wyglądają ok, raczej powodów do podśmiechujek nie będzie. Ja dobrze wspominam campery peu - sporo lat wytrzymały, ale podeszwa na pięcie wreszcie puściła. Coś takiego miałem: 1 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4436 #7206 Napisano Wtorek o 15:24 45 minut temu, satanic napisał(-a): Chyba najbardziej zgrabne z tych wszystkich jakie pokazywałeś. A i owszem Tyle, że jak ktoś już jest bardziej "świadomy" i o względy zdrowotne dba to ta zgrabność na dalszy plan też schodzi 17 minut temu, machlo napisał(-a): Wyglądają ok, raczej powodów do podśmiechujek nie będzie. Ja dobrze wspominam campery peu - sporo lat wytrzymały, ale podeszwa na pięcie wreszcie puściła. Coś takiego miałem: Jedne z nielicznych butów które się wpisują w barefoot bez bycia firmą barefoot Miałem kilka par i bardzo lubiłem 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach