xavras_s 124 #5501 Napisano 8 Lipca 2021 Diadora N9000 PremiumHalfPrice za 250 zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24402 #5502 Napisano 8 Lipca 2021 Gdzie trafiłeś? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5503 Napisano 8 Lipca 2021 W Olsztynie, ale chyba tylko jedna para była (45) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5504 Napisano 8 Lipca 2021 Powitoł One są takie wpadające gdzieniegdzie w róż czy to kwestia fotki? 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5505 Napisano 8 Lipca 2021 Kosz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 343 #5506 Napisano 8 Lipca 2021 Nikt dziś nie był w Lidlu po modne buty ? :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5507 Napisano 9 Lipca 2021 Ech, te obecne czasy… żerowanie na sentymencie, marketing emocjonalny. Lebron 18 Low x Space Jam (Wile E. x Roadrunner)Ps. Kupiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tbn 4923 #5508 Napisano 9 Lipca 2021 Do mnie dotarły w końcu Loake Donnington, ponad miesiąc czekałem aż salon sprowadzi. Dziwne trochę, że nie mają w ofercie na stałe przed letnim sezonem. Moja druga para, poprzednia po kilku sezonach dokonała żywota. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #5509 Napisano 10 Lipca 2021 Fajne laczki na lato Hogg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hard Rockin' Amigo 1785 #5510 Napisano 15 Lipca 2021 Od jakiegoś czasu rozglądam się za parą Red Wing'ów. Ostatnio pojawiła się strona "redwingpolska.com". Logo niby się zgadza, ale uderzyła mnie niska cena butów - średnio ok. 500pln. Cena obuwia w innych sklepach (choćby spartoo.pl, czy showroom.pl) znacznie przekracza 1000zł. Dodatkowo zauważyłem też, że produkty oferowane są w wielu barwach których nie widziałem na stronie producenta. Zastanawiam się, czy to nie jakieś chińskie podróby. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24402 #5511 Napisano 15 Lipca 2021 (edytowane) Scam. Edytowane 15 Lipca 2021 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6254 #5512 Napisano 15 Lipca 2021 Filipie w kontekście butów polecam Ci forum But w Butonierce 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24402 #5513 Napisano 15 Lipca 2021 13 minut temu, Christo napisał(-a): Filipie w kontekście butów polecam Ci forum But w Butonierce 😉 Nie znam...ale to nie ja szukam, odpowiedziałem koledze:) 3 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #5514 Napisano 24 Lipca 2021 Panowie prośbą o radę. Córka od tygodni suszy mi głowę o Jordany baby blue. Znalazłem idealne tylko czy ten sklep to nie jakiś SCUM? Może ktoś z Was tam kupował? Wysyłka z Azji a telefonu oczywiście brak. Ten sam asortyment mają jeszcze 2 inne sklepy które różnią się jedynie domeną. www.swietnebuty.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pav 255 #5515 Napisano 24 Lipca 2021 Godzinę temu, b_easy napisał(-a): Panowie prośbą o radę. Córka od tygodni suszy mi głowę o Jordany baby blue. Znalazłem idealne tylko czy ten sklep to nie jakiś SCUM? Może ktoś z Was tam kupował? Wysyłka z Azji a telefonu oczywiście brak. Ten sam asortyment mają jeszcze 2 inne sklepy które różnią się jedynie domeną. www.swietnebuty.pl Scum, odpusc sobie 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5516 Napisano 24 Lipca 2021 W dniu 24.07.2021 o 10:26, b_easy napisał(-a): Panowie prośbą o radę. Córka od tygodni suszy mi głowę o Jordany baby blue. Znalazłem idealne tylko czy ten sklep to nie jakiś SCUM? Może ktoś z Was tam kupował? Wysyłka z Azji a telefonu oczywiście brak. Ten sam asortyment mają jeszcze 2 inne sklepy które różnią się jedynie domeną. Pewna opcja to chyba tylko StockX. Tylko czy cena znośna? Mając na uwadze, że Midy stoją na sklepowych półkach za 450 - 550 zł, proponuję przekonać córkę do innego koloru Albo tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #5517 Napisano 24 Lipca 2021 Dzięki Panowie. Tak myślałem 😟 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5518 Napisano 28 Lipca 2021 Takie sobie kliknąłem dziś…. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12875 #5519 Napisano 29 Lipca 2021 Fajne. Oglądałem dzisiaj. Ostatecznie takie kapcie wziąłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRobert 11834 #5520 Napisano 16 Sierpnia 2021 Takie przyjechały. Fajne są, trochę ocieplane, na jesień lub słabą zimę powinny być ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5521 Napisano 21 Sierpnia 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 343 #5522 Napisano 27 Sierpnia 2021 Mi się trafiły buciki Zespa ankle boots suede militarie. Takie trepy jak Chippewa, nawet super wygodnie po włożeniu. Brzydkie stylistycznie, ale są pięknie i dokładnie wykonane - urzekły mnie po przymierzeniu . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6584 #5523 Napisano 27 Sierpnia 2021 Godzinę temu, łowca napisał(-a): Mi się trafiły buciki Zespa ankle boots suede militarie. Takie trepy jak Chippewa, nawet super wygodnie po włożeniu. Brzydkie stylistycznie, ale są pięknie i dokładnie wykonane - urzekły mnie po przymierzeniu . Fajne - podobają mi się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5524 Napisano 1 Września 2021 Dziś do koszyka wpadły takie dwie pary... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 301 #5525 Napisano 1 Września 2021 3 godziny temu, Jash napisał(-a): Dziś do koszyka wpadły takie dwie pary... @Jash jaki to model? TIA 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach