Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

niestety w moim rozmiarze był tylko ten kolor /47/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie do mnie przyszly , tak jak sie spodziewalem wygladaja koszmarnie :) Nike-Air-Max-90.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazywane już wcześniej Meerminy :)

bhMp2lU.jpg

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

main_img_12658.png

Pierwszy raz kupiłem wojaski, zawsze bardziej w sportowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A te to niby nie sportowe? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie biała podeszwa i kolorowy pasek byłyby dla mnie ok. A podeszwa z pianki czy bardziej żywotnego materiału?

Wysłane z Tapatalk przez A1457

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie ostatnie tygodnie cały czas w NIKE Rongbuk:

23355-80259-product_original-nike-rongbu

Mega wygodne buty.

Polecam!

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja se takie kliknąłęm  :) , z Niemiec i Anglii doszły, a na Salomony z kraju czekam  :(

ctxr.jpg
8wcp.jpg
8e07.jpg
hx4m.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie zamówiłem Speedcrossy, mam zamiar pobiegać trochę po górkach, płaska powierzchnia mi się już troche znudziła :)

post-27475-0-80757900-1397807617_thumb.jpg

Edytowane przez carlito1

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eleganckie. Prawdopodobnie w tym roku identyczne sobie sprawię. Nie wiem tylko w jakim kolorze.  B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Timberlandy, mam już dwie pary - Chukka i Chelsea, od 3 lat i nadal wyglądają jak nowe - fakt, ceny powyżej 500zł trochę uprzedzają, ale warto zainwestować. Świetnie uszyte, podeszwy ekologiczne, prawie nieścieralne, skóra bardzo dobrej jakości, w pełni naturalna. Bardzo wygodne. 

Gdzie kupowałeś? Spartoo czy timberland.pl?

IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Kupiłem we Wrocławiu w sklepie stacjonarnym Timberlanda. Cena, fakt spora, ale poluję na decki od dwóch tygodni, różne trzymałem w łapach i na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że dobrze zainwestowałem. Są, najlepiej i najdokładniej wykonane i idealnie leżą mi na nodze. Mam wąskie kopyto i w większości pływałem. Te oraz Bugattiego jak szyte na miarę. Niestety Bugattiego nie mieli pary nie mierzonej, a te z wystawy były lekko sfatygowane.

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie uszyte, podeszwy ekologiczne, prawie nieścieralne, skóra bardzo dobrej jakości, w pełni naturalna. Bardzo wygodne. 

Ja noszę Timberlandy od wieeeelu lat i przechodziłem już sporo modeli. Świetne buty. Ale z tą nieścieralnością podeszwy to bym polemizował. Może to przez mój chód, a może coś innego, ale w większości starłem podeszwę, może oprócz 6 in boots. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek!

A męskich nie było????? :P  :D

<p>Czasem lec-e w gruchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Ja w swoich "łyżwach" mam sznurowadła w takim kolorze i jest super.

cook - w Twoich wrzuciłbym czarne dla kontrastu, będzie wyglądało bardzo fajnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do jakiś leginsów by pasowały ;-)

Wysłane z Tapatalk przez A1457

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Koniecznie błyszczących :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazywane już wcześniej Meerminy :)

bhMp2lU.jpg

Wow! Super, ile stoją takie butki i gdzie je można nabyć? Szukam takich do granatowego anzugu i wszystko w sklepach za bardzo brązowe lub camelowe ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wychodzą około tysiaka i z tego co wiem, zamawiasz bezpośrednio w sklepie internetowym wytwórcy z Hiszpanii. Z tego wiem, Meermin jest marką bardziej znanej i cenionej Carminy, coś jak Tudor dla Rolex'a ;)

Nie kupowałem jeszcze, ale na zdjęciach wyglądają na jakościowo zbliżone do dwukrotnie droższych Church's odkąd kupiła ich Prada - można obejrzeć w butiku grupy Vistula w Warszawie, J.M.Weston czy Crockett&Jones, jeżeli nie brać pod uwagę linii Handgrade, która stoi już wyżej.

IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tysiaka tylko ok 700zł z przesyłką za widoczną na zdjęciu linię (droższe są Linea Maestro). Meermin jest częściowo produkowany w Chinach i nie jest tym czym Tudor dla Rolexa, sporo bugów i narzekań, wielu znajomych zamówiło i odesłało z różnych względów. Marka ma wspólne cechy własnościowe z Carminą w kontekście rodziny właścicieli, ale nie jest to marka Carminy.

Church'sy są w butiku Vistuli?

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tysiaka tylko ok 700zł z przesyłką za widoczną na zdjęciu linię (droższe są Linea Maestro). Meermin jest częściowo produkowany w Chinach i nie jest tym czym Tudor dla Rolexa, sporo bugów i narzekań, wielu znajomych zamówiło i odesłało z różnych względów. Marka ma wspólne cechy własnościowe z Carminą w kontekście rodziny właścicieli, ale nie jest to marka Carminy.

Church'sy są w butiku Vistuli?

Wydawało mi się, że ceny oscylują między 150 a 250eur, stąd napisałem około tysiaka, mając na myśli ogół ich oferty, a nie konkretny model ;) Około tysiaka mówi znacznie więcej o orientacyjnej cenie niż około 500zł ;)

Gdzieś czytałem, bodaj na styleforum, że to jest podmarka Carminy... zapewne Ty masz rację. Zatem, dobrze, że nie kupiłem?

Mam na sprzedaż czarne Church's Perth z linii Custom Grade rozmiar 7 tęgość F, w cenie 900zł, fabrycznie nowe. 

Mam i miałem też Church's sprzed wykupu przez Pradę i dla mnie, są o wiele lepiej wykonane niż te obecnie produkowane dostępne m.in. w warszawskim butiku. A Ty co sądzisz?

Pardon, chodziło mi o grupę Vistula, o ich butik z butami tych 2 marek, choć i tu wkradł się duży błąd.

Ten butik Church's i JM Weston należy do Jerzego Mazgaja, czyli Paradise Group, a jako że jest/był w zarządzie grupy Vistula, to wszystko mi się pomieszało ;)

Edytowane przez Jakub Mróz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi