seiken 86 #701 Napisano 20 Marca 2014 niestety w moim rozmiarze był tylko ten kolor /47/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #702 Napisano 21 Marca 2014 wlasnie do mnie przyszly , tak jak sie spodziewalem wygladaja koszmarnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #703 Napisano 21 Marca 2014 Pokazywane już wcześniej Meerminy 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #704 Napisano 22 Marca 2014 Swietne! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecin 8 #705 Napisano 22 Marca 2014 Pierwszy raz kupiłem wojaski, zawsze bardziej w sportowych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #706 Napisano 28 Marca 2014 A te to niby nie sportowe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #707 Napisano 28 Marca 2014 Gdyby nie biała podeszwa i kolorowy pasek byłyby dla mnie ok. A podeszwa z pianki czy bardziej żywotnego materiału? Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4363 #708 Napisano 1 Kwietnia 2014 U mnie ostatnie tygodnie cały czas w NIKE Rongbuk: Mega wygodne buty.Polecam! 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #709 Napisano 18 Kwietnia 2014 Ja se takie kliknąłęm , z Niemiec i Anglii doszły, a na Salomony z kraju czekam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #710 Napisano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja sobie zamówiłem Speedcrossy, mam zamiar pobiegać trochę po górkach, płaska powierzchnia mi się już troche znudziła Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #711 Napisano 24 Kwietnia 2014 Dzisiejszy zakup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #712 Napisano 24 Kwietnia 2014 Eleganckie. Prawdopodobnie w tym roku identyczne sobie sprawię. Nie wiem tylko w jakim kolorze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #713 Napisano 24 Kwietnia 2014 Timberlandy, mam już dwie pary - Chukka i Chelsea, od 3 lat i nadal wyglądają jak nowe - fakt, ceny powyżej 500zł trochę uprzedzają, ale warto zainwestować. Świetnie uszyte, podeszwy ekologiczne, prawie nieścieralne, skóra bardzo dobrej jakości, w pełni naturalna. Bardzo wygodne. Gdzie kupowałeś? Spartoo czy timberland.pl? 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #714 Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Kupiłem we Wrocławiu w sklepie stacjonarnym Timberlanda. Cena, fakt spora, ale poluję na decki od dwóch tygodni, różne trzymałem w łapach i na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że dobrze zainwestowałem. Są, najlepiej i najdokładniej wykonane i idealnie leżą mi na nodze. Mam wąskie kopyto i w większości pływałem. Te oraz Bugattiego jak szyte na miarę. Niestety Bugattiego nie mieli pary nie mierzonej, a te z wystawy były lekko sfatygowane. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #715 Napisano 24 Kwietnia 2014 Świetnie uszyte, podeszwy ekologiczne, prawie nieścieralne, skóra bardzo dobrej jakości, w pełni naturalna. Bardzo wygodne. Ja noszę Timberlandy od wieeeelu lat i przechodziłem już sporo modeli. Świetne buty. Ale z tą nieścieralnością podeszwy to bym polemizował. Może to przez mój chód, a może coś innego, ale w większości starłem podeszwę, może oprócz 6 in boots. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #716 Napisano 24 Kwietnia 2014 A ja takie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #717 Napisano 24 Kwietnia 2014 Marek! A męskich nie było????? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #718 Napisano 24 Kwietnia 2014 Marek! A męskich nie było????? Wiedziałem.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #719 Napisano 25 Kwietnia 2014 Ja w swoich "łyżwach" mam sznurowadła w takim kolorze i jest super.cook - w Twoich wrzuciłbym czarne dla kontrastu, będzie wyglądało bardzo fajnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #720 Napisano 25 Kwietnia 2014 Do jakiś leginsów by pasowały ;-) Wysłane z Tapatalk przez A1457 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #721 Napisano 25 Kwietnia 2014 Koniecznie błyszczących 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4819 #722 Napisano 25 Kwietnia 2014 Pokazywane już wcześniej Meerminy Wow! Super, ile stoją takie butki i gdzie je można nabyć? Szukam takich do granatowego anzugu i wszystko w sklepach za bardzo brązowe lub camelowe ;/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #723 Napisano 25 Kwietnia 2014 Wychodzą około tysiaka i z tego co wiem, zamawiasz bezpośrednio w sklepie internetowym wytwórcy z Hiszpanii. Z tego wiem, Meermin jest marką bardziej znanej i cenionej Carminy, coś jak Tudor dla Rolex'a Nie kupowałem jeszcze, ale na zdjęciach wyglądają na jakościowo zbliżone do dwukrotnie droższych Church's odkąd kupiła ich Prada - można obejrzeć w butiku grupy Vistula w Warszawie, J.M.Weston czy Crockett&Jones, jeżeli nie brać pod uwagę linii Handgrade, która stoi już wyżej. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24467 #724 Napisano 25 Kwietnia 2014 Nie tysiaka tylko ok 700zł z przesyłką za widoczną na zdjęciu linię (droższe są Linea Maestro). Meermin jest częściowo produkowany w Chinach i nie jest tym czym Tudor dla Rolexa, sporo bugów i narzekań, wielu znajomych zamówiło i odesłało z różnych względów. Marka ma wspólne cechy własnościowe z Carminą w kontekście rodziny właścicieli, ale nie jest to marka Carminy. Church'sy są w butiku Vistuli? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #725 Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie tysiaka tylko ok 700zł z przesyłką za widoczną na zdjęciu linię (droższe są Linea Maestro). Meermin jest częściowo produkowany w Chinach i nie jest tym czym Tudor dla Rolexa, sporo bugów i narzekań, wielu znajomych zamówiło i odesłało z różnych względów. Marka ma wspólne cechy własnościowe z Carminą w kontekście rodziny właścicieli, ale nie jest to marka Carminy. Church'sy są w butiku Vistuli? Wydawało mi się, że ceny oscylują między 150 a 250eur, stąd napisałem około tysiaka, mając na myśli ogół ich oferty, a nie konkretny model Około tysiaka mówi znacznie więcej o orientacyjnej cenie niż około 500zł Gdzieś czytałem, bodaj na styleforum, że to jest podmarka Carminy... zapewne Ty masz rację. Zatem, dobrze, że nie kupiłem?Mam na sprzedaż czarne Church's Perth z linii Custom Grade rozmiar 7 tęgość F, w cenie 900zł, fabrycznie nowe. Mam i miałem też Church's sprzed wykupu przez Pradę i dla mnie, są o wiele lepiej wykonane niż te obecnie produkowane dostępne m.in. w warszawskim butiku. A Ty co sądzisz? Pardon, chodziło mi o grupę Vistula, o ich butik z butami tych 2 marek, choć i tu wkradł się duży błąd.Ten butik Church's i JM Weston należy do Jerzego Mazgaja, czyli Paradise Group, a jako że jest/był w zarządzie grupy Vistula, to wszystko mi się pomieszało Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach