Pawel2499 147 #1301 Napisano 4 Kwietnia 2015 jeśli buty od Tommiego to szukałbym bardziej w stylu tenisówek, a na sportowo poszedłbym w bardziej sportowe firmy,z tych dwóch to Pepe lepsze kolorystycznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1302 Napisano 4 Kwietnia 2015 Ani jednych ani drugich bym nie założył 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1303 Napisano 4 Kwietnia 2015 To nie muszą być TH, ani też PJ. Ale kolorystyka musi być właśnie taka. Prosząc o sugestie, miałem na myśli konkretne modele, w kolorystyce jak w podanych przykładach. Nie znam pełnego CW Kangurów, poszukaj. Zaproponowałem tylko model dobrych sneakersów.Jeśli ma być biały, granat i czerwony to tylko to mi przychodzi do głowy:http://www.stylefile.com/kangaroos-coilr1-nubuck-shoes-blue-red-fid-39093.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4337 #1304 Napisano 7 Kwietnia 2015 Takie nabyte: Karol gdzie kupowałeś? Napisz proszę czy wygodnie i jak z wygoda w porównaniu do New Balance (o ile masz). 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertn 326 #1305 Napisano 7 Kwietnia 2015 Widzę, że wiedza na temat obuwia tutaj na poziomie zegarkowym!W takim razie sam zapytam o opinie nt. tych Timberlandów: Nie chcę NB, Onitsuka, AirMax, itd. itp. 0 instagram.com/average_watch_enjoyer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #1306 Napisano 7 Kwietnia 2015 Karol gdzie kupowałeś? Napisz proszę czy wygodnie i jak z wygoda w porównaniu do New Balance (o ile masz). e-megasport.com Dla mnie wygodne 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1338 #1307 Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam,idzie ciepło - niebawem zaczynam testowanie Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #1308 Napisano 8 Kwietnia 2015 Po rozchodzeniu czerwonych tak mi się spodobały te buciki ze postanowiłem rozszerzyć gamę kolorów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #1309 Napisano 15 Kwietnia 2015 Wczoraj odebrałem nowe snikersy w czerni, będzie szpan z ziomeczkami na dzielnicy 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KlaudiaL #1310 Napisano 15 Kwietnia 2015 od kilku dni nie wiem które wybrać.... wydaje mi się, że zamszowe.... ale sama już nie wiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #1311 Napisano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Weź tylko zamszowe. Pierwsza para jest wykonana ze skóry która jest foliowana (to nie jest lakier). Na zgięciach się łamie, ciemnieje w różnych miejscach. Nic z tym nie zrobisz, podobnie jak porysujesz to już zostaje. Zamszowe można czesać, pielęgnować, odświeżyć kolor itp. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #1312 Napisano 15 Kwietnia 2015 A jeszcze o tych zapomniałem - Adidas Pure Boost. Jednoczęściowa cholewka + ultra wygodna pianka boost. Jest też wersja z plecionki zwanej przez Adidasa Primeknit. Jak z kolorystykami to szczerze mówiąc nie wiem. Są też 2 wersje - 1 i 2.0. Nie jestem pewny które wkleiłem. Możesz sobie poszukać. ten 1 model kozak! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1313 Napisano 15 Kwietnia 2015 od kilku dni nie wiem które wybrać.... wydaje mi się, że zamszowe.... ale sama już nie wiem polanskilakier.jpgpolanskizamsz.jpgJa bym wziął te wygodniejsze :-)) 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KlaudiaL #1314 Napisano 15 Kwietnia 2015 wybór padł na zamszowe Irku, obie pary pewnie są wygodne! (taką mam cichą nadzieję) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #1315 Napisano 15 Kwietnia 2015 A ja takie sobie ostatnio nabyłem. Nie wiem jakie koledzy (i koleżanki oczywiście) mają doświadczenia z Ryłko, ale ja się jeszcze nie naciąłem. 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #1316 Napisano 16 Kwietnia 2015 Ja ostatnio jestem bardzo zadowolony z butów firmy Clarks.Mam już 4 pary, a ostatnio przyjechały te: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #1317 Napisano 16 Kwietnia 2015 Buty to temat raczej dla kobietchyba że chodzi o czeski zespół - to polecam 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #1318 Napisano 16 Kwietnia 2015 Buty to temat raczej dla kobiet A czemu raczej dla kobiet , wielu z forumowiczów ma pewno naście par więc jest o czym pogadać Ja ostatnio nabyłem kolejne lacoste i stwierdzam że chyba najwygodniejszy model jaki miałem tej firmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #1319 Napisano 16 Kwietnia 2015 A czemu raczej dla kobiet , wielu z forumowiczów ma pewno naście par więc jest o czym pogadać Ja ostatnio nabyłem kolejne lacoste i stwierdzam że chyba najwygodniejszy model jaki miałem tej firmy Naście par to nie jest tak dużo.U mnie samych amerykańskich z Horween Shell Cordovan jest ponad 20 par,do tego jeszcze buty z krowich skór,trzewiki,buty sportowe.O sandałach i klapkach na basen nawet nie wspomnę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariobrosbb 2 #1320 Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja ostatnio jestem bardzo zadowolony z butów firmy Clarks.Mam już 4 pary, a ostatnio przyjechały te: full_img_53721.jpgTeż ostatnio nabyłem Clarksy Desert, tylko w kolorze Beeswax Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez mariobrosbb 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #1321 Napisano 16 Kwietnia 2015 Naście par to nie jest tak dużo.U mnie samych amerykańskich z Horween Shell Cordovan jest ponad 20 par,do tego jeszcze buty z krowich skór,trzewiki,buty sportowe.O sandałach i klapkach na basen nawet nie wspomnę.Niezła kolekcja, sam bym taka chcial mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejko 27 #1322 Napisano 16 Kwietnia 2015 Mnie wystarczyłyby te z cordovanu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #1323 Napisano 16 Kwietnia 2015 Z wpisu wynika, że te wszystkie na fotce są z cordovanu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #1324 Napisano 16 Kwietnia 2015 Na zdjęciu wszystkie buty są z Cordovanu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1325 Napisano 16 Kwietnia 2015 @mayor-https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.filmweb.pl%2Ffilm%2FZaklinacz%2Bkoni-1998-204&ei=XBowVfnWKsivsQGDnYP4Ag&usg=AFQjCNGQw7zEMH2jDPR_IyJSjkhH1L3kYg&bvm=bv.91071109,d.bGg 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach