M_Michal 9 #2351 Napisano 15 Września 2016 Czy nie deformują się z czasem?Czy czy zamsz jest dobrej jakości?Czy warte są tych 300 zł? Nie, bryła po roku użytkowania jest w bardzo dobrym stanie. Buty są intensywnie noszone. Tylko ja raczej nie niszczę butów. Zamsz, jak to w Timberland, dobrej jakości. Skóra miękka, ale cienka. Raczej na ciepłe dni. Podeszwa dobrej jakości, nic się nie ściera. Średnio wygodne, bo guma i wkładka są bardzo cienkie, jakbyś po ziemi stąpał. Warte 300 zł, bo sam wydałem chyba nawet więcej rok temu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg 23 #2352 Napisano 16 Września 2016 Przy okazji, jak chronić buty przy jeździe motocyklem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2353 Napisano 16 Września 2016 Dziś drugie podejście do Vansów. Wyszło tak jak pisali w sieci. Założyć do pierwszej krwi, odłożyć na tydzień. Założyć i cieszyć się U mnie się sprawdziło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumcyk 1 #2354 Napisano 23 Września 2016 Zbliża się jesień i zima, a to fajny czas na wykrojenie jakiś dobrych promocji w butach wiosennych i letnich. Dlatego zastanawiam się nad zakupem czegoś dobrego, najlepiej markowego. Spóźniłem się trochę na promocję w wittchen. Ale z tego co widzę, to tutaj mają duży wybór mokasynów: https://gomez.pl/pl/sale/men/obuwie/ Larph Lauren i te sprawy. Myślicie, że w przyszłym sezonie nadal będą popularne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #2355 Napisano 24 Września 2016 Zastawiam się nad takimi http://www.levi.com/PL/en_GB/mens-shoes/p/771230531 Jakieś uwagi, spostrzeżenia, kontrpropozycje...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 398 #2356 Napisano 25 Września 2016 Co powiecie o jakości i trwałości dzisiejszych Martensów 1460. Mam takie z 2000 roku, wiele lat były nie do zdarcia lecz starła się w końcu podeszwa i zastanawiam się czy warto kupować je ponownie bo mam taką dziwną przypadłość, że wkurza mnie współczesna tandeta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2357 Napisano 25 Września 2016 Od znajomych wiem, że lipa straszna i kupują Solovair. Oczywiście nie wszystkie Martensy współczesne są do d*py, bo mają też wersje Made in England, które nadal są nie do zdarcia, ale wypadają dużo drożej od angielskich Solovair. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #2358 Napisano 25 Września 2016 Solovair też nie są jakieś super. Po roku pękła mi podeszwa (gdzieś w tym wątku jest zdjęcie). Zażądałem wymiany podeszwy w ramach gwarancji. Serwisant w Polsce mógł jedynie zeszlifować i skleić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 398 #2359 Napisano 25 Września 2016 (edytowane) Właśnie oglądałem Solovairy i muszę tylko jeszcze podpytać które są odpowiednikami moich starych 1460 gdyż szukam tzw skóry olejowej. EdytaW Martensach też zawsze zdarzały się pękające podeszwy, nawet te naście lat temu kiedy jeszcze były to buty nie do zdarcia. Edytowane 25 Września 2016 przez Darecki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2360 Napisano 25 Września 2016 Miałem bordowe 1460, chyba tzw "ósemki". Nie wspominam ich tak miło jak np "dziesiątki" Highlandery, które miałem z 6-7 lat i gdybym na rybach nie zasnął przy ognisku i nie stopił jednej z podeszw, idę i zakład że miałbym do dziś. Mam też jeden model adidasa - leader z kolekcji originals - mają już lekko 15 lat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #2361 Napisano 25 Września 2016 Potwierdzam kupiłem w jednym czasie zielone Marteny i czerwone Solovairy na Martenach po miesiącu zaczęła pękać farba, a Solo wyglądają cały czas jak nowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2362 Napisano 1 Października 2016 Kolejna para "Amerykanów" wjechała do kolekcji. NB998 Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 630 #2363 Napisano 2 Października 2016 Masz jakies zbiorcze foto kolekcji? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2364 Napisano 2 Października 2016 (edytowane) Jaka tam kolekcja na tę chwilę tylko 998 i 997 z Rockabilly Packu oraz zwykłe 670 plus 996 żony. Chyba, że masz na myśli wszystko co mam, nie tylko NB Edytowane 2 Października 2016 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 630 #2365 Napisano 2 Października 2016 Oczywiscie, ze wszystko 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2366 Napisano 2 Października 2016 To może być ciężko, bo mam to w 3 różnych miejscach, ale może kiedyś będzie mi się chciało to sfotografować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2367 Napisano 3 Października 2016 Zmiana pogody = zmiana obuwia Sent from my E6653 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24656 #2368 Napisano 3 Października 2016 Super się prezentują. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2369 Napisano 3 Października 2016 Filip, tak mi się podobają że kupiłem dwie pary tego samego koloru, chociaż przez chwilę myślałem o drugiej wersji kolorystycznej 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funakoshi 120 #2370 Napisano 3 Października 2016 Kiedyś bardzo zachwalałem tutaj buty marki Heschung, do dzisiaj nie trafiłem na lepsze buty. Przeglądając zdjęcia z Londynu trafiłem na foto butów z lotniska, pomyślałem, że wstawię. Ostatnio kupiłem mokasyny firmy TOD'S i jestem bardzo zadowolony. Takie gładkie, brązowe, zwykłe. Największym zaskoczeniem były buty firmy Loding. Brat kupił na szybko w galerii handlowej. Spodziewałem się więc kiepskiego stosunku jakości do ceny poprzez wysoką marżę, jednak buty okazały się rewelacyjne. Tyle z moich opinii na temat trochę lepszych w moim odczuciu butów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 630 #2371 Napisano 3 Października 2016 Zmiana pogody = zmiana obuwia Sent from my E6653 using TapatalkCo to za buty? 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2372 Napisano 3 Października 2016 Frye Prison Boots 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 630 #2373 Napisano 3 Października 2016 (edytowane) Ty Kanada, ale moze wiesz czy gdzies w Polsce mozna je pomacac? Gdzies wczesniej czytalem o twoich, ze to rewelacyjne buty. Juz kiedys trafilem w necie na ciemne frye chambers low. Edytowane 3 Października 2016 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2374 Napisano 4 Października 2016 Nie mam pojecia gdzie można te buty przymierzyć 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #2375 Napisano 4 Października 2016 Sprawdź O.X.S. może Ci się coś spodoba. http://www.oxs.it/en/combat-boots-man 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach