Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

MacAron

Dywizjon 303 - Koperta, koronka, wskazówki

Wybierzmy kopertę zegarka „Dywizjon 303”  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

no tak gdyby wygrywał projekt B znaczy, że wszystko jest OK ;)

World Wide Watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lks...Ta sytuacja jest zła w obie strony. Jest zł dla osób zdecydowanych na zakup. Jak się może dzisiaj okazać wypaczyć wynik gosowania jest łatwo. Jednak później czeka nas następny etap i możemy sie obudzić z ręką w nocniku. Jeśli wygra A i tyluż chętnych potwierdzi zakup - pozostanie mi tylko takim osobom pogratulować.A ja...zostanę z 1k w kieszeni. Samo życie. Obawiam się jednak że może nie być tak różowo. Obym był złym prorokiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co znacznie gorsze liczby nie są takie jak pisze Dominiczeq,czyli 200 i 55, suma oddanych głosów to jak dotąd 66,zatem losy projketu w "drugim wyborze".a mo ze kompromisowym projekcie (?).

Każdy dobry uczynek zostanie zawsze ukarany. Niby to wiem, a ciągle wpadam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój głos ma projekt A, mimo pewnych zastrzeżeń.

Co będzie w przypadku remisu? ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój głos ma projekt A, mimo pewnych zastrzeżeń.

Co będzie w przypadku remisu? ;-)

Wtedy tarcza pójdzie z "A" a reszta z "B" - jakiś kompromis musi być ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ oba modele idą łeb w łeb, wycofuję swój głos - nie mam pewności, że będę mógł zakupić zegarek. Nie chcę przechylać szali na którąś ze stron nie mając pewności.

Przepraszam za zamieszanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też wycofałem. Kiedyś już sugerowałem żeby głosowania robić za pomocą PW do wyznaczonej osoby która pilnuje skrzynki i podlicza głosy. To rozwiązuje trzy problemy:

- mniej przypadkowych głosów (kliknąć w ankiecie jest aż za łatwo, a żeby wysłać PW trzeba włożyć wysiłek i nie można się później tłumaczyć, że przez przypadek albo zapaść się pod ziemię)

- głosowanie wtedy jest tajne, nie widać wyników w trakcie głosowania, dzięki czemu ludzie nie sugerują się jak głosować, nie kalkulują jak oddać głos i nie ma dynamiki, że widać kto wygrywa, kto przegrywa.

- nie ma agitacji w trakcie wyborów (po prostu nie ma wątku w którym można kibicować, przekonywać, komentować choćby drobnym słówkiem itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsza sytuacja będzie wtedy, gdy np wygra projekt A na który zagłosowało w ankiecie powiedzmy 200 osób /1 głos=1 zegarek zamówiony/, a potem n zakup zdecy7duje się 55....Bo coś ta rywalizacja na pasku ankiety za gorąca nagle sie zrobiła co do wyników. ;)

Zamówimy tylko tyle, ile osób zrobi przedpłatę na zegareksmile.gif

Tu nie ma żadnego problemubiggrin.gif

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jest problem bo przez głosujących w ankiecie a nie zamierzających kupić zegarka przepadnie projekt za którym głosuję...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowalem sie nie glosowac bo nie jestem do konca przekonany czy kupie zegarek. Projekt a. Ma swietna koperte ale po wizualizacji ciezko ocenic jak beda ostatecznie wygladaly wskazowki. Projekt b. Obawe mam o te 50mm w rozstawie uszu. Obawiam sie ze na moim nadgarstku zegarek sie nie ulozy...

Bardzo mi sie podoba ogolnie pomysl jednak mam wrazenie ze potencjal nie zostal do konca wykorzystanu.

Mimo wszystko bede kibicowal projektowi i zycze bezproblemowej realizacji a pozniej zadowolenia nabywcow!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy znamy orientacyjną cenę zaprojektowanego zegarka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JUŻ NIKT NIE CHCE ZAGLOSOWAĆ??? REMIS 34:34??? NIE RÓBCIE NAM TEGO ;}

Zostalo kilka minut

Dar - bardzo orientacyjnie, do tysiąca pieniążków

Greenwatch - te 50 nie jest ostateczne, jak się okaże niewygodne. Projekt musi być zweryfikowany przez producenta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to REMIS. Wobec tego dogrywka do 23.30 ;) Poprzekonujcie się wzajemnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MacAron, o 22:01 było 33:34 - ktoś chyba wycofał głos.

No, ale słowo się rzekło - jak dogrywka, to dogrywka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to REMIS. Wobec tego dogrywka do 23.30 :huh: Poprzekonujcie się wzajemnie ;)

Jaki remis? przecież jest 33:34. Ktoś w ostatnich sekundach wycofał swój głos na projekt A.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy nie jest czasem 33:34? Wycofałem swój głos. Dla mnie wizja zegarka nie stanowiła takiego priorytetu jak dla innych uczestniczących w ankiecie osób. W dodatku, z tego co wyczytałem, nie można było liczyć na korekty projektu (poza zmianami producenckimi). W związku z powyższym podjąłem taką decyzję. Życzę powodzenia w realizacji projektu.

Jeszcze z żoną analizowałem sytuację i wahałem się do ostatniej chwili. Byłem wewnętrznie rozdarty, ponieważ kibicowałem projektowi A.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy nie jest czasem 33:34? Wycofałem swój głos. Dla mnie wizja zegarka nie stanowiła takiego priorytetu jak dla innych uczestniczących w ankiecie osób. W dodatku, z tego co wyczytałem, nie można było liczyć na korekty projektu (poza zmianami producenckimi). W związku z powyższym podjąłem taką decyzję. Życzę powodzenia w realizacji projektu.

Jeszcze z żoną analizowałem sytuację i wahałem się do ostatniej chwili. Byłem wewnętrznie rozdarty, ponieważ kibicowałem projektowi A.

faktycznie to była życiowa decyzja skoro tak Cię rozdzierała i ważyła się do ostatnich sekund:) i do tego zaangażowana jeszcze rodzina:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robi się hmm dziwnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet bardzo i dodałbym znajomo :huh: ja kupię A chociaż głosowałem na B

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne to faktycznie. Ale w momencie, kiedy zacząłem pisać posta, byl jeszcze remis.

Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale rano projekt A miał 2 głosy przewagi i też później te dwa głosy zniknęły... Może ktoś kombinuje, może ktoś lewymi kontami steruje wynikiem, może ktoś faktycznie przemyślał sprawę i się wycofał. Jak ktoś już napisał na innym forum, to TYLKO zegarek, więc tym wszystkim, którzy chcą wytaczac działa w obronie tej czy innej opcji, powiem: Ok, chlopcy, pobawcie się. Ja wolę spokojny wieczór przy szklaneczce whisky :huh: Poczekam spokojnie na wynik.

Tak czy inaczej, gratuluję Dmn, że dal radę swoim projektem przekonać praktycznie połowę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

głosowałem na B ale kupię A moja pomyłka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne to faktycznie. Ale w momencie, kiedy zacząłem pisać posta, byl jeszcze remis.

Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale rano projekt A miał 2 głosy przewagi i też później te dwa głosy zniknęły... Może ktoś kombinuje, może ktoś lewymi kontami steruje wynikiem, może ktoś faktycznie przemyślał sprawę i się wycofał. Jak ktoś już napisał na innym forum, to TYLKO zegarek, więc tym wszystkim, którzy chcą wytaczac działa w obronie tej czy innej opcji, powiem: Ok, chlopcy, pobawcie się. Ja wolę spokojny wieczór przy szklaneczce whisky :huh: Poczekam spokojnie na wynik.

Tak czy inaczej, gratuluję Dmn, że dal radę swoim projektem przekonać praktycznie połowę!

MacAron, weź symboliczną zaliczkę i wtedy zobaczymy kto jest naprawdę zainteresowany a kto sobie tylko jaja robi. Wiem, że to trudne do zrealizowania ale to chyba jedyny sposób na ograniczenie dziwnych praktyk zmiany głosu itp. Smacznej łychy i dobrej nocy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patrzę na ankietę i oczom nie wierzę

Jak tak dalej, to pozostanie mi tylko zdecydować za Was

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.