Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

MacAron

Dywizjon 303 - Koperta, koronka, wskazówki

Wybierzmy kopertę zegarka „Dywizjon 303”  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że głosy w ankiecie są nawet oddawane po terminie. Wczoraj wieczorem był remis, teraz o jedno oczko

wygrywa projekt "A". Jak dla mnie to trochę kpiny, i z tego względu mam pytanie do Administracji forum.

Czy nie ma możliwości na tym forum stworzenia normalnej ankiety ?, czyli:

- ustalasz termin zakończenia ankiety i w tym terminie się kończy i nie ma możliwości oddania głosu później

- nie ma możliwości wycofania raz oddanego głosu

Pierwszy raz spotykam się na jakimś forum, że można oddawać głos po zakończeniu ankiety, jaki i wycofywać głos już oddany.

Nie chodzi mi tutaj tylko o fora zegarkowe. Jeśli w tej chwili nie mam możliwości stworzenia normalnej ankiety, to

chyba warto się zastanowić nad zmianą silnika forum, aby w przyszłości nie było czegoś takiego jak w tym temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli co? ludzie sie wycofuja rakiem?

Administracja tego forum dla ponoć fascynatów i zapaleńców, od samego początku powinna wspomóc pomysłodawców.

Anglicy walczą do ostatniego żołnierza swego sprzymierzeńca...- stara to prawda znana od setek lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli co? ludzie sie wycofuja rakiem?

Administracja tego forum dla ponoć fascynatów i zapaleńców, od samego początku powinna wspomóc pomysłodawców.

Tomtom, jak to teraz czytasz to to nie jest takie uderzające, ale wczoraj na żywo, to wyglądało jak komedia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wykrakałem... remis :-/

Choć teraz jest znowu przewaga 34:33 dla A. Czy obowiązuje wysyłanie PW z wybranym projektem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wymiotło, jakaś nocna promocja w Aparcie jest czy co? B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak mało głosów oddanych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak mało głosów oddanych?

W porównaniu z ankietą - mało. Zresztą za niecałą godzinę zobaczycie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie mam wrażenie, że zainteresowanie wątkiem spadło

RG

Za 15 min będzie tu dziki tłum B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to kreska –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– koniec głosowania!

napiecie rośnie....

Szkoda, że to musiało tak wyglądać :/ i zdaję sobie sprawę, że być może wiele osób autentycznie zainteresowanych nie zagłosowało. Ale jakoś trzeba było to rozwiązać. Jak z karnymi po meczu i dogrywkach..

W głosowaniu 24-godzinnym na PW:

Głosy na projekt A oddali:

bogdancz

Chorwat

A. Brat

Michał...

Turbiss

Janus_Rafal

J@Z

lks1984

Głosy na projekt B oddali:

machlo

Norbert G.

1888

Zinajda

Wampirek

dominiczeq

Kozinho

Taborek

bert69

Budrys0

flight

radekglaz

rafi

Wychodzi więc, że do wyceny kierujemy projekt B

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 osób na A 8 na B...B)

Dużo żeś się nie pomylił :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo żeś się nie pomylił :/

Damian, przykro mi, że projekt nas trochę podzielił, mam nadzieję, że się nie gniewasz (w sumie nie masz o co B) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wychodzi więc, że do wyceny kierujemy projekt B

... no i całe szczęście B)

RG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pięknie... Ciekawe, czy faktycznie tylko takie jest zainteresowanie...

Ja optowałem za "A", jednak jeszcze nie odpuszczam. Poczekam spokojnie, co powie producent. Niewykluczone, że narzuci jakieś poprawki i zrobi pewnie swoją wizualizację. Kto wie, może się skuszę B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co ty mac, rywalizacja to najlepsze co można zrobić w takim projekcie :]

Mój nie smak wziął się z małego zainteresowania, nagle 2/3 osób wyparowało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pięknie... Ciekawe, czy faktycznie tylko takie jest zainteresowanie...

Ja optowałem za "A", jednak jeszcze nie odpuszczam. Poczekam spokojnie, co powie producent. Niewykluczone, że narzuci jakieś poprawki i zrobi pewnie swoją wizualizację. Kto wie, może się skuszę B)

Prawdopodobnie bedą poprawki od producenta. Tak na szybko co moge powiedzieć, to może faktycznie wartałoby skrócić uszy.

Ostatecznie mam nadzieję, wiele się projekt nie zmieni.

Z drugiej strony. Skoro powstał projekt A, to może po przemianowaniu i usunieciu kosy też sie doczeka realizacji.. Ale to już w rękach Damiana

ps. W tej chwili więcej osób przegląda temat, niż zagłosowało :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi raz nie głosowałem. Co wcale nie znaczy, że nie kupię po przedstawieniu ostatecznej wersji.

2/3 nie wyparowało, część wzięła na wstrzymanie.

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie coś chyba jest nie tak. Robimy tygodniowe głosowanie a potem szybkie 24 godzinne na PW które rozstrzyga ?????????/

Czuje się dziwnie w tej sytuacji.

Albo odpuścimy głosowanie i niech 2-3 osoby kierują projektem i przedstawią końcowy projekt (proponowałem to już wcześniej)

Albo jak robimy głosowanie to uszanujmy wyniki. Pisałem, ze głosy powinny być potwierdzone w wątku. Transparentność mile widziana.

Jeżeli już przypiliło i trzeba było dokonać potwierdzeń na PW to miło byłoby wysłać do ludzi głosujących informacje na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2/3 nie wyparowało, część wzięła na wstrzymanie.

Potwierdzam. Ja wziąłem na wstrzymanie, a powód wyjaśniałem tutaj -> http://zegarkiclub.pl/forum/topic/70705-zegarek-%E2%80%9Edywizjon-303%E2%80%9D-cz-3/page__st__200__p__771641?do=findComment&comment=771641

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie coś chyba jest nie tak. Robimy tygodniowe głosowanie a potem szybkie 24 godzinne na PW które rozstrzyga ?????????/

Czuje się dziwnie w tej sytuacji.

Wierz mi, że nie czuję się komfortowo w tej sytuacji, bo takie „zwycięstwo” mało cieszy. Bardziej cieszyloby mnie zwycięstwo jakiegokolwiek zegarka, nawet nie mojego, niż dalsze głosowania, w których byłoby wciąż po równo głosów.

Transparentność mile widziana.

Jest transparentność, gdyż przedstawione nicki są realne i każdy głosujący widzi swój głos uwzględniony, a ryzyko lewych kont jest zmniejszone w stosunku do zwykłej ankiety

Jeżeli już przypiliło i trzeba było dokonać potwierdzeń na PW to miło byłoby wysłać do ludzi głosujących informacje na PW.

Nie wiem, co masz na myśli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

+1

Także poczekam i wtedy podejmę ostateczną decyzję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.