Tadzik01 75 #32401 Posted April 10, 2020 Why not both? Świetnie się prezentuje Mam tylko wrażenie, że założyłeś sikora do góry nogami (tzn. dwunastką na dół), no chyba że wymagała tego kompozycja 0 Share this post Link to post Share on other sites
MasterMind 12859 #32402 Posted April 10, 2020 Noszę na prawej i jak ktoś przywykł do widoku zdjęć na lewej, to nie może się połapać, czy to z lewej kieszeń jest czy rękaw i na odwrót 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest vitriol #32403 Posted April 10, 2020 Zgadza się, rzut na profile pięciocyfrowego Suba i Yachta. Na pewno jest wygodniej.Jak się nazywa zapięcie w tym YM? 0 Share this post Link to post Share on other sites
szymon__k 1330 #32404 Posted April 10, 2020 Tak żeby podtrzymać te ciekawe rozważania o hulku... 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Share this post Link to post Share on other sites
tropik79 947 #32405 Posted April 10, 2020 (edited) Jak się nazywa zapięcie w tym YM?Akurat na tym zdjęciu nie jest to oryginalne zapięcie referencji 16622.To wygląda jak nowsze z Daytony, ale musi potwierdzić ktoś bardziej w tym biegły niż ja. Edited April 10, 2020 by tropik79 0 Polish Watch Spotter - ZEGARKI ZNANYCH POLAKÓW Share this post Link to post Share on other sites
Guest norbie #32407 Posted April 10, 2020 W słusznie minionych czasach, Kolegę by okrzyknięto spekulantem a do akcji wkroczyła by Inspekcja Robotniczo - Chłopska Na szczęście żyjemy w wolnym, demokratycznym kraju i każdy może dowolnie dysponować swoim mieniem Nie wszystkim się to podoba, ale żyjemy w Europie bez granic 1. Nie, spekulacja jest zaprzeczeniem wolnego handlu, to oczywiste. Chcesz autentycznego wolnego rynku, tęp spekulantów.2. Demokracja obok tyranii i oligarchii nalezy do tzw. zwyrodniałych ustrojów, jak trafnie zauważył i objaśnił Arystoteles. 3, Żyjemy w Europie pełnej granic. Najgorsze są te mentalne, dobrowolnie sobie narzucane. Nie jestem ani fanbojem, ani hejterem Rolexa, Czekam cierpliwie tylko na jeden model, którego niestety wciąż nie ma - czarnego Suba z cyklopem, ale na nowym mechanizmie.Czarny Sub, obok moonwatcha na hesalicie, jest zegarkiem-ikoną. Projekt zegarka na pewno jest już gotowy. O ile nie zepsuli go na desce kreślarskiej (nie sądzę), to chyba będzie to must have każdego zegarkomaniaka. Tylko kiedy? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Lotus 161 #32408 Posted April 10, 2020 Myśle że teraz Rolex nie koncentruje się na głosach konsumentów tylko nerwowo układa nowy plan gry na czas kryzysu. To może oznaczać różne scenariusze ale raczej idące w kierunku jak najniższym kosztem wygenerować jak najwyższy zysk. Nowości pewnie oddalają ich od tego celu przy bieżącej sytuacji . 0 Niezależny i ceniony EXPERT. Kreator trendów. WIZJONER. Share this post Link to post Share on other sites
Guest hubex #32409 Posted April 10, 2020 1. Nie, spekulacja jest zaprzeczeniem wolnego handlu, to oczywiste. Chcesz autentycznego wolnego rynku, tęp spekulantów.2. Demokracja obok tyranii i oligarchii nalezy do tzw. zwyrodniałych ustrojów, jak trafnie zauważył i objaśnił Arystoteles. 3, Żyjemy w Europie pełnej granic. Najgorsze są te mentalne, dobrowolnie sobie narzucane. ad.1. Oczywiście, ale w naszym obecnym ustroju możemy to marginalizować przez ignorowanie, a nie przez ustawowe zakazy i marudzenie.ad.2. Zgadzam się że demokracja to ustrój ułomny. Idealna byłaby rozumna, inteligentna autokracja, ale taki ustrój nie istnieje (władza niszczy człowieka/ludzi), nie może istnieć przez dłuższy czas (bo ludzie się zmieniają i mają swoje słabości).ad.3. Pełna zgoda. A największe granice widzę u nas, w polskiej mentalności.Co do Twojego obiektu Rolexowych marzeń, powodzenia z całego serca. Może w przyszłym roku coś takiego wyjdzie z fabryki. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Smycel 4773 #32410 Posted April 10, 2020 ad.3. Pełna zgoda. A największe granice widzę u nas, w polskiej mentalności. Np. w mentalności wielu Polaków tkwi potrzeba doszukiwania się jak najgorszych "polskich" cech. Co ciekawe, osoby takie, tych negatywnych cech u siebie nie widzą. 0 Instagram WIS Share this post Link to post Share on other sites
proki1971 770 #32411 Posted April 10, 2020 Prawda niestety taka, ze nie musimy się ich doszukiwać , bo same z Nas często wyłażą . 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest hubex #32412 Posted April 10, 2020 Np. w mentalności wielu Polaków tkwi potrzeba doszukiwania się jak najgorszych "polskich" cech. Co ciekawe, osoby takie, tych negatywnych cech u siebie nie widzą. Bo tak nas władza zindoktrynowała, twierdząc że jesteśmy narodem wybranym, że mamy dobrobyt, że "wystarczy nie kraść" (uszczelnienie ), co akurat w czasie dobrobytu sprawdza się, ale w czasie trudnych czasów i kombinowania działa słabo, bo nikt wtedy nie zarabia, a organy Państwa dbają żeby właśnie tak było.Polska jest naprawdę krajem na wysokim poziomie rozwoju, ludzie, popatrzcie na statystyki. W wielu dziedzinach jesteśmy w 1 dziesiątce na świecie. Wam się marzy Ameryka, a my ją prześcigamy w wielu aspektach. Może ja bełkoczę po wypiciu wina (jak ten pan w dresie parę postów wyżej), ale my naprawdę nie mamy się czego wstydzić. Tylko w tej całej pogoni (za czym, nie wiem, choć sam goniłem?), nie zauważamy tego. Upadły nasze firmy państwowe, triumfy świeciły firmy prywatne - np. FAKRO, CD Project, firmy z różnych gałęzi, ale nasze, polskie. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mroova 6811 #32413 Posted April 10, 2020 Potwierdzenie newsów o braku premier:https://sukces.rp.pl/piekne-rzeczy/zegarki/5931-najwieksze-firmy-zegarkowe-rezygnuja-z-premier-w-2020-roku/ 0 Share this post Link to post Share on other sites
das 96 #32414 Posted April 11, 2020 DayDate na szczęście na rynku wtórnym są poniżej RSP wiec można mieć zielona tarcze bez kontrowersji Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA i do dresów pasuje jak ulał na prace z domu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
Lotus 161 #32415 Posted April 11, 2020 DayDate można nosić wszędzie i ze wszystkim:-) 0 Niezależny i ceniony EXPERT. Kreator trendów. WIZJONER. Share this post Link to post Share on other sites
das 96 #32416 Posted April 11, 2020 I nie ma brzydkich uszu jak hulk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
Hersh 191 #32417 Posted April 11, 2020 (edited) MieDayDate na szczęście na rynku wtórnym są poniżej RSP wiec można mieć zielona tarcze bez kontrowersji Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA i do dresów pasuje jak ulał na prace z domu Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMieszkasz w samochodzie? Edited April 11, 2020 by DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Share this post Link to post Share on other sites
szwed 1069 #32418 Posted April 11, 2020 To prawda dość uniwersalny zegarek! Też noszę go do dresów i do sweterka. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Share this post Link to post Share on other sites
das 96 #32419 Posted April 11, 2020 MieMieszkasz w samochodzie? Chodzę w zegarku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
Krakus1 1654 #32420 Posted April 11, 2020 @das coś pięknego kolor tej tarczy..gratuluję i zazdroszczę ! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Hersh 191 #32421 Posted April 11, 2020 Chodzę w zegarku Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie w ubraniach? Zegar mi się podoba i nawet skłonny byłbym to zrozumieć 0 Share this post Link to post Share on other sites
Krystian 2290 #32422 Posted April 11, 2020 (edited) DayDate na szczęście na rynku wtórnym są poniżej RSP wiec można mieć zielona tarcze bez kontrowersji Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA i do dresów pasuje jak ulał na prace z domu Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkGratulacjeTo prawda dość uniwersalny zegarek! Też noszę go do dresów i do sweterka. Tu akurat się nie zgodzę, ale co kto lubi.Tak czy inaczej DD to jeden z zegarków, które od dawien dawna mnie kręcą. Tyle, że kręci mnie wersja którą mało kto ma, czyli w stali. Edited April 13, 2020 by DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest vitriol #32423 Posted April 11, 2020 GratulacjeTu akurat się nie zgodzę, ale co kto lubi.Tak czy inaczej DD to jeden z zegarków, które od dawien dawna mnie kręcą. Tyle, że kręci mnie wersja którą mało kto ma, czyli w stali.W sensie te prototypy ze stali, w latach 60/70-tych? 0 Share this post Link to post Share on other sites
piotrek39 3574 #32424 Posted April 11, 2020 No to pyk Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
nixon111 401 #32425 Posted April 11, 2020 Jeden model zrealizowany. Oby nie długo wpadły kolejne.. 0 Share this post Link to post Share on other sites