p.r.p. 13123 #14151 Napisano 26 Marca 2020 GW-9430EJ-9JR na czarno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1012 #14152 Napisano 28 Marca 2020 Do czarnuszka dołączył żółtek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #14153 Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) Gratuluję żółtka. Ja z czasem połączyłem model 9430 z 9400 i DCJ. Chciałem żeby był praktyczniejszy na codzień. Edytowane 29 Marca 2020 przez p.r.p. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #14154 Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) Najniewygodniejszy * zegarek na świecie a do tego się popsuł * oddam za czapkę gruszek Edytowane 29 Marca 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #14155 Napisano 29 Marca 2020 * oddam za czapkę gruszek[/size] Coś mi umknęło ? To już papier toaletowy nie jest "twarda walutą" ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #14156 Napisano 29 Marca 2020 Najniewygodniejszy * zegarek na świecie a do tego się popsuł Nie popsuł się tylko to podróbka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #14157 Napisano 29 Marca 2020 Co mu zrobiłeś? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9021 #14158 Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) Co mu zrobiłeś?Choroba, moje też to dopadło. Jakaś plaga chyba... Edytowane 29 Marca 2020 przez TomG80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #14159 Napisano 29 Marca 2020 Pff, test wyświetlacza to i ja umiem zrobić, ale tomaliusz swojego zepsuł Może znowu poprawiał kontrast 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11632 #14160 Napisano 30 Marca 2020 Pff, test wyświetlacza to i ja umiem zrobić, ale tomaliusz swojego zepsuł Może znowu poprawiał kontrast Tera to już nikt go od Tomaliusza nie kupi, nawet za paletę papieru toaletowego 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #14161 Napisano 30 Marca 2020 Ej Wy śmieszki, czyli Słoneczko i wesoły Tomcio ... nie róbta se jaj, kontrast jak na Romana bardzo dobry i nic nie trzeba poprawiać A za paletę papieru toaletowego to można wyrwać już MRG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11632 #14162 Napisano 30 Marca 2020 A za paletę papieru toaletowego to można wyrwać już MRG Hmmm... 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcys1992 0 #14163 Napisano 7 Kwietnia 2020 Dzień dobry wszystkim Parę lat temu kupiłem swojego pierwszego GW 9400, służył mi nieprzerwanie przez ponad 5 lat, niestety do czasu...Na początku roku rangeman zaczął szwankować. Mianowicie bateria zeszła na low, zaczął mrygać. Więc podstawiłem go pod światło, najpierw sztuczne, szczęśliwym trafem następnego dnia była piękna i słoneczna pogoda, więc położyłem go na parapecie skierowanego pod słońce. Po całym dniu przestał mrygać, lecz był na poziomie M baterii. 3go dnia znowu zaczął mrygać na LOW, niestety po pewnym czasie wyłączył się, jak się okazało później, na amen.Mam w domu bardzo mocną latarkę, więc nastawiłem ją na maksymalną moc, pojawił się mrygający napis CHG, co napawało mnie optymizmem, bo oznaczało to dla mnie w tamtym momencie, że on nie padł na zawsze ! Niestety radość okazała się przedwczesna, gdyż reaguje tylko na baaardzo mocne światło. Poszedłem więc do serwisu w Time Trend, Pan wymienił akumulator, lecz niestety dalej nie działał. Został na obdukcji ponad 3 tyg, po czym zadzwoniono do mnie i powiedziano, że padła elektronika, on nie wie jaka i co się tam dzieje dokładnie, ale naprawa będzie kosztować ponad 500 zł.. pomyślałem sobie, że chłop zgłupiał Dlatego chciałem Was, drodzy, zapytać się o to, czy zdarzyła Wam się taka sytuacja, jak opisana przeze mnie ?? Czyli, zegarek reaguje na światło, ale bardzo mocne. Wyświetla się migające CHG, lecz nic poza tym. Mimo godzin, dni, spędzonych na oddziaływanie światła takiego mocnego jak dzisiaj chociażby, słonecznego, cały czas od czasu do czasu zaczyna się ładować, lecz nic poza tym się nie dzieje. Zmiana akumulatora również nie pomogła. Dodatkowo pragnę nadmienić, że oprócz paru kąpieli w basenie, morzu, paru upadków w mieszkaniu, nie był on w żaden sposób eksploatowany w ekstremalny sposób. Dbam o niego jak mogę Wiem, że to może zabrzmieć głupio, ale wydałem na niego swoje zaoszczędzone pieniążki, gdy musiałem odkładać każdy grosz, i łączy mnie jednak z nim wiele ważnych dla mnie wspomnień. Dlatego chciałbym go postawić na nogi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #14164 Napisano 7 Kwietnia 2020 GW-9430EJ-9 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #14165 Napisano 8 Kwietnia 2020 Dzień dobry wszystkim Parę lat temu kupiłem swojego pierwszego GW 9400, służył mi nieprzerwanie przez ponad 5 lat, niestety do czasu...Na początku roku rangeman zaczął szwankować. Mianowicie bateria zeszła na low, zaczął mrygać. Więc podstawiłem go pod światło, najpierw sztuczne, szczęśliwym trafem następnego dnia była piękna i słoneczna pogoda, więc położyłem go na parapecie skierowanego pod słońce. Po całym dniu przestał mrygać, lecz był na poziomie M baterii. 3go dnia znowu zaczął mrygać na LOW, niestety po pewnym czasie wyłączył się, jak się okazało później, na amen.Mam w domu bardzo mocną latarkę, więc nastawiłem ją na maksymalną moc, pojawił się mrygający napis CHG, co napawało mnie optymizmem, bo oznaczało to dla mnie w tamtym momencie, że on nie padł na zawsze ! Niestety radość okazała się przedwczesna, gdyż reaguje tylko na baaardzo mocne światło. Poszedłem więc do serwisu w Time Trend, Pan wymienił akumulator, lecz niestety dalej nie działał. Został na obdukcji ponad 3 tyg, po czym zadzwoniono do mnie i powiedziano, że padła elektronika, on nie wie jaka i co się tam dzieje dokładnie, ale naprawa będzie kosztować ponad 500 zł.. pomyślałem sobie, że chłop zgłupiał Dlatego chciałem Was, drodzy, zapytać się o to, czy zdarzyła Wam się taka sytuacja, jak opisana przeze mnie ?? Czyli, zegarek reaguje na światło, ale bardzo mocne. Wyświetla się migające CHG, lecz nic poza tym. Mimo godzin, dni, spędzonych na oddziaływanie światła takiego mocnego jak dzisiaj chociażby, słonecznego, cały czas od czasu do czasu zaczyna się ładować, lecz nic poza tym się nie dzieje. Zmiana akumulatora również nie pomogła. Dodatkowo pragnę nadmienić, że oprócz paru kąpieli w basenie, morzu, paru upadków w mieszkaniu, nie był on w żaden sposób eksploatowany w ekstremalny sposób. Dbam o niego jak mogę Wiem, że to może zabrzmieć głupio, ale wydałem na niego swoje zaoszczędzone pieniążki, gdy musiałem odkładać każdy grosz, i łączy mnie jednak z nim wiele ważnych dla mnie wspomnień. Dlatego chciałbym go postawić na nogi Moduł z all za 300zl i masz sprawny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #14166 Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Koledzy pytanko, Roman na nadgar ~16,5 cm da radę czy będzie problem? Lubię duże zegarki, nawet uciągnąłem Seiko Baby Tuna (bydlę o średnicy 52mm) ale to już na granicy. Coś tak ciągnęło w stronę dobrego kwarca no i znalazłem się tutaj.... Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #14167 Napisano 10 Kwietnia 2020 Koledzy pytanko, Roman na nadgar ~16,5 cm da radę czy będzie problem? Lubię duże zegarki, nawet uciągnąłem Seiko Baby Tuna (bydlę o średnicy 52mm) ale to już na granicy. Coś tak ciągnęło w stronę dobrego kwarca no i znalazłem się tutaj.... Przymierz zanim kupisz Dobra rada nosiciela 17,5 cm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5769 #14168 Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Koledzy pytanko, Roman na nadgar ~16,5 cm da radę czy będzie problem? To zależy do czego chcesz używać ten zegarek - jak "tak se" ponosić to dasz radę skoro lubisz duże zegarki, ale jeśli chcesz na co dzień z nim śmigać, do pracy i w aktywnym trybie żyjesz to będzie Ci przeszkadzał, no chyba ze się przyzwyczaisz Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #14169 Napisano 10 Kwietnia 2020 Koledzy pytanko, Roman na nadgar ~16,5 cm da radę czy będzie problem? Lubię duże zegarki, nawet uciągnąłem Seiko Baby Tuna (bydlę o średnicy 52mm) ale to już na granicy. Coś tak ciągnęło w stronę dobrego kwarca no i znalazłem się tutaj.... Vonziej leci z pomocą wówczas dokładnie 16.5 Sent from my LG-H870 using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #14170 Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) 16,5 cm. to nikczemny rozmiar nadgarstka, Romek będzie za duży i niewygodny.Można zakłamywać rzeczywistość i nosić ale imo to zegarek na rozmiar minimum 19 cm. wtedy to jakoś jeszcze wygląda.Ja mam 18 cm. i jest za duży Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #14171 Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Ok, dzięki Mój portwel kazał Wam podziękować ) w takim razie jakiego G shocka byście polecili z tych fajniwjszych, który nie będzie przypałowy na małej łapce? Zależy mi szczególnie na solarze, podświetleniu i czasie atomowym Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #14172 Napisano 11 Kwietnia 2020 GW-M5610 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #14173 Napisano 11 Kwietnia 2020 Mmmm taki se ale dzięki za sugestię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1012 #14174 Napisano 11 Kwietnia 2020 Ja mam ~16.5 i nosze Romka, bo lubię go nosić. Jednak dla mnie nie jest zegarek codzienny i głównie zakładam go ciepłą wiosną latem do koszulek, polówek z krótkim rękawem. Do kompletu dokupiłem sobie żółtka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #14175 Napisano 11 Kwietnia 2020 Dałbyś zdjęcie na łapie tak trochę bardziej z daleka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach