Wawrzyniec Wiór 0 #151 Napisano 31 Grudnia 2014 Ale nazwa warszawska - poszukaj na ich stronie skąd się wzięła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #152 Napisano 1 Stycznia 2015 Niech będzie że przemawia przeze mnie zazdrość,ale na południu macie fajniej, bliżej góry, bliżej ciepłe morza, ładniejsze lasy, a na dodatek robicie sobie zegarki taaa robicie - chińskimi rączkami za wielkim murem. Ja w ten sposób też umiem wszystko zrobić i rakietę kosmiczną i twardy dysk i torebkę dzianni wąsacze - wszystko umiem i nawet nieładny zegarek biało niebieski też zrobię. Swoją drogą biało niebieska szachownica to moje ulubione auto (tak to po Niemcu) tylko co to ma wspólnego z Polską? 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #153 Napisano 1 Stycznia 2015 wszystkie vc limitki z bazarku zostały sprzedane drożej, więc z zyskiem dobra, w sumie co za różnica, rynek zweryfikuje sam wartość, jak zawsze. Mnie tam ten zegarek cieszy po prostu i to dla mnie najlepsze podsumowanie projektu Przepraszam, ale nie wszystkie....Moja poszła dokładnie za cenę zakupu. Za 100 zł życia sobie nie ułożę, a skoro jest ktoś, kto chce ją mieć ale nie zdąrzył to dlaczego nie oddać w cenie zakupu ?Jak siedzieć to za miliony, jak kochać to księżniczki 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pikom 5 #154 Napisano 1 Stycznia 2015 @karczochrulez - nie mądruj tylko najpierw zrób a potem się pochwal to pogadamy... @Cezar - i to rozumiem To projekt robiony dla i w znacznej części przez forumowiczów. Ja osobiście uważam sprzedawanie na forum limitek i nielimitek za cenę wyższą niż cena zakupu (nie licząc kosztów ewentualnej wysyłki) za co najmniej niekoleżeńskie. Ale oczywiście każdy ma prawo wystawić i kupić drożej, nie było takich zastrzeżeń przy zakupach. Tylko nie wygląda to elegancko. Cóż zrobić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6840 #155 Napisano 1 Stycznia 2015 taaa robicie - chińskimi rączkami za wielkim murem.[...] tylko co to ma wspólnego z Polską?Mniej więcej tyle samo co Tissot, Certina, Longines, Doxa, Atlantic, itd itp ze Szwajcarią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rav_c 16 #156 Napisano 1 Stycznia 2015 Przepraszam, ale nie wszystkie.... tak, wiem, spóźniłem sie pare minut 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #157 Napisano 10 Maja 2015 Czy ktoś wie kiedy będzie Vratislavia z zielona tarcza? Jakieś parę myć temu placilem zaliczkę i cisza jakaś .... 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matb 11 #158 Napisano 10 Maja 2015 Wedle ostatnich informacji w czerwcu. Byc moze nawet przed wakacjami. Wysłane z mojego YP-GI1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirx65 42 #159 Napisano 11 Maja 2015 (edytowane) Długo oczekiwana Vratislavia limitka dotarła do mnie 23.12.2014 roku.Od tego czasu prawie cały czas na ręku ,mój TG monza poszedł w odstawkę.Pracę mam ciężką ,parę razy uderzyłem mocno szkiełkiem i zero rys do dzisiaj.Bateria jeszcze trrzyma przy cały czas chodzącym sekundniku /wiem nie powinien,ale nie lubię martwych zegarków/.Zegarek cały czas budzi zainteresowanie.Minus?Jest jeden.Delikatnie wyciera się farba na bezelu i co dziwne od strony szkiełka .Czyli zimowe bluzy i swetry powoli go wytarły. Edytowane 12 Maja 2015 przez pirx65 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 90628 #160 Napisano 10 Stycznia 2016 Odświeżę wątek. Dla mnie najładniejsza wersja z dotychczasowych serii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisek777 57 #161 Napisano 10 Stycznia 2016 Mój pierwszy post ,,pełnoprawny'' post : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frauszil 294 #162 Napisano 10 Stycznia 2016 Mój pierwszy post ,,pełnoprawny'' post : Bardzo fajna fotka, gratulacje zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frauszil 294 #163 Napisano 10 Stycznia 2016 Odświeżę wątek. Dla mnie najładniejsza wersja z dotychczasowych serii Jak jest z jakością farby na bezelu? Chciałem nabyć Vratislavię, ale się waham. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 90628 #164 Napisano 10 Stycznia 2016 Jak jest z jakością farby na bezelu? Chciałem nabyć Vratislavię, ale się waham.Na rantach się wyciera, co widać na mojej fotce przy 400. W serii 3 powinno być lepiej, bo bezel jest mniej nachylony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frauszil 294 #165 Napisano 10 Stycznia 2016 Na rantach się wyciera, co widać na mojej fotce przy 400. W serii 3 powinno być lepiej, bo bezel jest mniej nachylony.Rzeczywiście, nawet nie zauważyłem. Zgadzam się zielony najlepszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rav_c 16 #166 Napisano 10 Stycznia 2016 Żadnych problemów z bezelem. A jak pizdnąłem dziarsko w ścianę to QV dosłał nowy;) Ogólnie ze wszystkich wersji na razie szara najlepsza, przed nią rządziła zielona, ale szary kosi resztę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 90628 #167 Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Żadnych problemów z bezelem. A jak pizdnąłem dziarsko w ścianę to QV dosłał nowy;)Też mam zapasową wkładkę QV twierdzi, że nie miał sygnałów o problemach z farbą na bezelu, więc może mój przypadek i kolegi pirx65 jest odosobniony. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez sanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matb 11 #168 Napisano 10 Stycznia 2016 Na moim żółtym, eksploatowanym latem "w terenie", ubytki / rysy w powłoce na bezelu są wyraźne :-( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frauszil 294 #169 Napisano 10 Stycznia 2016 No właśnie, na kilku które widziałem do sprzedaży, rzucało się to w oczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisek777 57 #170 Napisano 11 Stycznia 2016 Bardzo fajna fotka, gratulacje zegarka.Dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #171 Napisano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie, czy ktoś wie, jaki dekiel ma formmeister (w sensie, czy jest przeszklony)?Nie mogę doszukać się tej informacji a zauważyłem, że zapisy na ten model zostały rozpoczęte... ...edycja posta: wstyd: tak byłem podniecony tarczą, że nie zwróciłem uwagi na zdjęcia dekla. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez tomtytus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #172 Napisano 27 Stycznia 2016 Dekiel pełen. Grawer był mocno wałkowany w wątku z dyskusją. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 251 #173 Napisano 27 Stycznia 2016 Brakuje mi w tym temacie zdjęć VC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 90628 #174 Napisano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Już dokładam swoje Edytowane 28 Stycznia 2016 przez sanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19457 #175 Napisano 28 Stycznia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach