blue7 73 #5176 Napisano Środa o 21:31 6 godzin temu, Mirosuaw napisał(-a): Część kolekcji, ta na literę L. Gdyby dołożyć jeszcze jakiegoś eleganta, byłaby to kolekcja kompletna. gdyby jednak zadanie polegało na stworzeniu kompletnej 3-zegarkowej kolekcji longinesa, to w takim przypadku sugerowałbym rozważenie zamiany widocznego na powyższym zdjęciu longinesa na pasku (V.H.P.) na również na pasku, oczywiście skórzanym, longinesa z kolekcji elegant i tu do wyboru stal albo 18k złoto. w przypadku zamiany V.H.P. na 18k złotego longinesa elegant, taka kolekcja imo zapewniałaby zegarek na praktycznie każdą okazję i do praktycznie (prawie) każdego stroju. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15801 #5177 Napisano Środa o 23:29 1 godzinę temu, blue7 napisał(-a): gdyby jednak zadanie polegało na stworzeniu kompletnej 3-zegarkowej kolekcji longinesa, to w takim przypadku sugerowałbym rozważenie zamiany widocznego na powyższym zdjęciu longinesa na pasku (V.H.P.) na również na pasku, oczywiście skórzanym, longinesa z kolekcji elegant i tu do wyboru stal albo 18k złoto. w przypadku zamiany V.H.P. na 18k złotego longinesa elegant, taka kolekcja imo zapewniałaby zegarek na praktycznie każdą okazję i do praktycznie (prawie) każdego stroju. Ja bym po prostu dodał czwarty. VHP to typowy Grab&Go, który w kompletnej kolekcji powinien się znaleźć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 35849 #5178 Napisano Czwartek o 04:54 7 godzin temu, blue7 napisał(-a): gdyby jednak zadanie polegało na stworzeniu kompletnej 3-zegarkowej kolekcji longinesa, to w takim przypadku sugerowałbym rozważenie zamiany widocznego na powyższym zdjęciu longinesa na pasku (V.H.P.) na również na pasku, oczywiście skórzanym, longinesa z kolekcji elegant i tu do wyboru stal albo 18k złoto. w przypadku zamiany V.H.P. na 18k złotego longinesa elegant, taka kolekcja imo zapewniałaby zegarek na praktycznie każdą okazję i do praktycznie (prawie) każdego stroju. 5 godzin temu, rafi napisał(-a): Ja bym po prostu dodał czwarty. VHP to typowy Grab&Go, który w kompletnej kolekcji powinien się znaleźć. Na razie nie planuję zamian, ani dodawania czegokolwiek. Jako eleganta mam z innej stajni Nomosa Tangente 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach