loco50 20802 #13576 Napisano 22 Czerwca Oldskulowy mainstreamowe😁 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4594 #13577 Napisano 22 Czerwca 2 godziny temu, loco50 napisał(-a): Oldskulowy mainstreamowe😁 Moj i mojego syna letniak- zajepisty 👊👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #13578 Napisano 22 Czerwca 8 godzin temu, loco50 napisał(-a): Oldskulowy mainstreamowe😁 Kiedyś fajnie pachniał Polo sport, ale teraz to ponoć popłuczyny jeżeli chodzi o moc. Poza tym konkurencja jest ogromna i po tylu latach rzadko jaki staroć robi wrażenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1131 #13579 Napisano 26 Czerwca Dzisiaj w sklepie metalowym byłem przez chwilę sam z ekspedientką i nagle wchodzi jakiś lowelas i zwraca się do miłej pani: Dzień dobry, ale pani ładnie pachnie! But... pachnący Blackbirdem od Olypic Orchids 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #13580 Napisano 26 Czerwca 3 godziny temu, Annihilator napisał(-a): Dzisiaj w sklepie metalowym byłem przez chwilę sam z ekspedientką i nagle wchodzi jakiś lowelas i zwraca się do miłej pani: Dzień dobry, ale pani ładnie pachnie! But... pachnący Blackbirdem od Olypic Orchids 😁 Fajne story wyszło z Jimem Carreyem w roli głównej. Blackbirdem od Olypic Orchids w temperaturze powyżej 20 stopni? Rozumiem, że aplikacja była wczoraj wieczorem... 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1131 #13581 Napisano 27 Czerwca Wystarczy rozumna aplikacja i można go nosić zawsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 190 #13582 Napisano 27 Czerwca (edytowane) Dzisiaj taki nabytek w użyciu. Może to i jakiś wynalazek ale pachnie dobrze i bardzo podobnie do Black afgano. Takie cuda dostępne przy straganie z mydłami i kadzidlami przy bibliotece rolniczej na placu zamkowym. Mają tego więcej, pachnie mocno orientem i nie czuć chemii. Trzeba się targować. Lubią to. Edytowane 27 Czerwca przez polly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 190 #13583 Napisano 28 Czerwca (edytowane) Tanie klasyki... no i niestety trzeba lać tym jak z węża strażackiego bo rozcieńczone to jak Royal na ukraińskiej mecie ale wziąłem z sentymentu. Edytowane 28 Czerwca przez polly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #13584 Napisano 29 Czerwca 14 godzin temu, polly napisał(-a): Tanie klasyki... no i niestety trzeba lać tym jak z węża strażackiego bo rozcieńczone to jak Royal na ukraińskiej mecie ale wziąłem z sentymentu. Ze względu na mizerną trwałość obecnych wypustów nawet nie myślę o kupnie. A chciałem sobie kupić Polo Sport., tyle że ostrzegają że już niewiele z niego zostało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20802 #13585 Napisano 29 Czerwca 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68173 #13586 Napisano 29 Czerwca 1 minutę temu, loco50 napisał(-a): Miałem, dobrze wspominam. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 190 #13587 Napisano 30 Czerwca Zawsze gdzieś tam za mną chodził. Pachnie jak wody termalne w spa i kojarzy się z kosmetykami Tołpa. Unisexowy i luksusowy relaks. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #13588 Napisano 1 Lipca Taki kolega dojechał 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73064 #13589 Napisano 1 Lipca Niektórzy mogliby uznać, że na lato odrobinkę przyciężkawy, ale wg mnie cytruski czuć wystarczająco mocno. 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1131 #13590 Napisano 2 Lipca Wpadł taki zestaw od Perfumecraft. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 321 #13591 Napisano 2 Lipca Jesieni, przybywaj... 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20802 #13592 Napisano 3 Lipca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 190 #13593 Napisano 4 Lipca Całkiem przyjemny i jakby trwalszy po leżakowaniu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20802 #13594 Napisano 6 Lipca 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4956 #13595 Napisano 7 Lipca Od dawna był na liście. Genialny smrodziuszek wpadł w prezencie 🥷🏻 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16068 #13596 Napisano 8 Lipca Dwa fajne araby, ten w opakowaniu daję jak Dior Sauvage. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20802 #13597 Napisano 8 Lipca No, jakiś to kuzyn suważa jest 😁. Mam go ale jakoś nie używam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #13598 Napisano 8 Lipca 54 minuty temu, loco50 napisał(-a): No, jakiś to kuzyn suważa jest 😁. Mam go ale jakoś nie używam. Łączą ich więzi krwii. Podobne DNA. I być może pochodzi z żebra Sauważa... szpik kostny, te sprawy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 190 #13599 Napisano 9 Lipca W krainie unisex. Jest w tym moc. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2089 #13600 Napisano 9 Lipca Używam od lat więc powiem tak: to jest na prawdę ciekawy zawodnik.Jest niebanalny, intrygujący, zagadkowy ... taki zapach dla szpiegów obu płci, i to z kosmosu Jednocześnie elegancki, nieinwazyjny i bezpieczny.Starałem się go rozszyfrować i nie dałem rady. To co dochodzi do nosa to nie wyraźne nuty i akordy drzewno-orientalne, ale jakieś powidoki tychże. Za to jakie? Warto potestować.Jak Nagel tego dokonała używając 3 składników?To jest dopiero zagadka. Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach