loco50 23190 #8126 Napisano 10 Listopada 2019 Ja dziś zwróciłem się z jednej strony w kierunku mainstreamu- zamówiłem Eternity Aqua, z drugiej strony odkrywam klasyki -Jacques Bogart Bogart.Oba zakupy w ciemno, zobaczymy jak to przyjmę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #8127 Napisano 10 Listopada 2019 (edytowane) O jest i kolega @johndeacon to taki forumowy Janusz biznesu od Monstera za 2tysie i ani centa taniej Szkoda i smutne to bardzo że takie „byzmesmeny” się tu logują.Ale cóż poradzić internet jest dla każdego Edytowane 10 Listopada 2019 przez surovy77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #8128 Napisano 10 Listopada 2019 (edytowane) ........ Edytowane 10 Listopada 2019 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7485 #8129 Napisano 10 Listopada 2019 Ja dziś zwróciłem się z jednej strony w kierunku mainstreamu- zamówiłem Eternity Aqua, z drugiej strony odkrywam klasyki -Jacques Bogart Bogart.Oba zakupy w ciemno, zobaczymy jak to przyjmę. Ten Jacques Bogart to dobry wybór - używam jesienią/zimą od ok. 2 lat - dosyć ciężki, wytrawny, skórzany zapach z ciekawym dodatkiem brzozy. Myślę, że Ci się spodoba 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23190 #8130 Napisano 10 Listopada 2019 No właśnie o tej brzozie czytałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4869 #8131 Napisano 11 Listopada 2019 Eternity klasyczne wolę. W latach 90 był mocno trwały. Kupiłem w zeszłym roku i na mnie po 2 godzinach znika. To nie wróży dobrze wersji Aqua. Bogart bardzo fajny. Ale tylko próbowałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23190 #8132 Napisano 11 Listopada 2019 No właśnie w ciemno na próbę wziąłem. Nieduże pieniądze, jak będzie Grande Lipa to komuś oddam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #8133 Napisano 11 Listopada 2019 Panowie krótkie pytanie do znawców . Zamierzam kupić Davidoff the Game. Czy wszystkie perfumerie z ceneo są pewne czy którejś należy unikać . Kilka już tu polecaliscie jak Notino, Brasty, Eglamour czy Pachnidelko. Tagomago znam. A pozostałe ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1954 #8134 Napisano 11 Listopada 2019 dolce, perfumesco, parfems, el nino (czyli e-glamour), prostezakupy (czyli notino)... Naprawdę trzeba Ci więcej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #8135 Napisano 11 Listopada 2019 Porównywarka perfumomaniak.pl, są tam zaufane sklepy. Sortowanie od najmniejszej ceny za ml 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1954 #8136 Napisano 11 Listopada 2019 Osobiście wolę perfumehub.pl, ale warto korzystać z obu, bo ich katalogi niekoniecznie się pokrywają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12787 #8137 Napisano 11 Listopada 2019 Ja dzisiaj zamówiłem, jako prezent pod choinkę, najlepszej z żon D&G Light Blue Intense. Mam nadzieję, że będzie zadowolona 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1954 #8138 Napisano 11 Listopada 2019 Mojej? Dziękuję w jej imieniu. Nie trzeba było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #8139 Napisano 11 Listopada 2019 Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #8140 Napisano 11 Listopada 2019 Ale to chyba bardziej na lato? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12787 #8141 Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) A kto jej zabroni teraz, jak się podoba Edyta: zresztą do lata już bliżej niż dalej. Edytowane 11 Listopada 2019 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #8142 Napisano 15 Listopada 2019 (edytowane) Koledzy świeżaczek-przyjemniaczek o parametrach jak Bentley Intense - tani, dobry i na codzień :-) Jakie macie typy?Ostatnio poleciliscie i jestem zadowolony :-) Edytowane 15 Listopada 2019 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23190 #8143 Napisano 15 Listopada 2019 Kenzo L'eau pour Homme Bentley Momentum Intense, Bentley Infinite Rush 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 184 #8144 Napisano 15 Listopada 2019 L'Aventure, nie może go zabraknąć na takiej liście. Tapatalk@OnePlus A6000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23190 #8145 Napisano 15 Listopada 2019 herbee, zdecydowanie. Mocny cios, potem łagodnieje.Oldskul pełną gębą. Na początku nieciekawie, potem wygładza się, dalekie echo Bulgari Aqua. Na lato może być, zwłaszcza za małe pieniądze z eg. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12787 #8146 Napisano 15 Listopada 2019 Z CK nic mi nie podchodzi, za to wczoraj zrobiłem próbę i Azzaro Chrom to jest to i będzie kolejnym świeżakiem na lato, no i Terre d'Hermes za mną chodzi 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23190 #8147 Napisano 15 Listopada 2019 Azzaro jak Azzaro.Na kolana nie rzuca, ale Hermesik jak najbardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marrone 34 #8148 Napisano 15 Listopada 2019 Loco50, tak z ciekawości, gdzie Ty to wszystko trzymasz? Bez wiaty czy piwniczki to chyba musi być ciężko Doradźcie czysto subiektywnie, opierając się na własnych preferencjach i bez wyraźnych kryteriów co kupić. Wielkość flakonu dowolna, rozważam:CK ObsessionMercedes Benz SilverKenzo Pour HommeBentley Intense Chyba że coś innego...Cartier Declaration Perfum? Ale droższy będzieCzas na pierwszą refleksję. Obsession udało mi się powąchać przed zakupem i mnie nie powalił. Nie jest zły, gdyby ktoś mi podarował to bym nie wyrzucił a nawet podziękował ale tak sam to nie. Dalej kupowałem na czuja i to były dobre strzały. Kenzo fajny świeży zapach, bardzo mi się spodobał. Bentley Intense inny, troche cięższy ale elegancki, na jesień jak znalazł. Kupiłem też z ciekawości wspominany tu kilka razy Adidas Active Bodies - świetny, bardzo intensywny, orzeźwiający i energetyczny. Chyba dosyć popularny zapach bo go znam, chociaż nie wiedziałem że to akurat AAB. Kupiłem też próbkę L'eau d'issey pour Homme - nie mój gust i probke Cartier Declaration - bomba, wspaniały elegancki i nie za ciężki zapach, szkoda że to akurat tylko próbka. Żonie też się podoba. Muszę szybko dokupić zanim zapyta po co mi tyle tego Dziękuję za wszystkie rady 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23190 #8149 Napisano 16 Listopada 2019 Marrone, mam taką magiczną szafkę w swojej bibliotece 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1954 #8150 Napisano 16 Listopada 2019 Pewnie otwierasz drzwiczki, a tam: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach