Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Depipi

Zakup automatu - drugie podejście

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Depipi napisał(-a):

22 % plus jeszcze symboliczne kilka złotych.

https://www.chrono24.pl/longines/ref-l34104530.htm#gref

Za niecałe 9k jest spirit. Pewnie znalazłbys taniej. Może jakbyś napisał do timetrader. Oni handlują na chrono24. Myślę że poza chrono byłoby jeszcze taniej. Zegarki możesz u nich przymierzyć.

Edytowane przez Barop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem tylko interesuje mnie bransoleta, a 37 w wersji na bransolecie to minimum 10500 na chrono. 🤔

Chociaż serce pęka na myśl o oddaniu conquesta ale sam widzę, że jest na styk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Depipi napisał(-a):

Chociaż serce pęka na myśl o oddaniu conquesta ale sam widzę, że jest na styk.

To jak masz od razu na wstępie wątpliwości to go oddaj - nie ma sensu przekonywać siebie na siłę, bo potem będziesz żałował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Depipi napisał(-a):

@cordi7

@Perpetuum Mobile

A co Wy myślicie? 🙈

Najbardziej chciałbym, żeby pojawił się conquest w mniejszej wersji.

Zostaje jeszcze spirit 37 mm ale mocno przekracza budżet i jest mniej w stylu, którego szukam.

Moim zdaniem jest całkiem OK.

Zrób może jeszcze jedną rzecz. Ustaw w aparacie w telefonie zbliżenie x1.5 i potem zrób zdjęcie ręki z zegarkiem z odległości przynajmniej pół metra. Takie zdjęcie będzie bardziej odpowiadać optyce ludzkiego oka. Wrzuć takie zdjęcie i na podstawie takiego zdjęcia będziemy dyskutować. Zdjęcie robione z bliska obiektywem o krótkiej ogniskowej mocno przekłamuje proporcje i wyolbrzymia obiekty na bliższym planie.

Nawet na podstawie obecnego zdjęcia moim zdaniem jest OK. Żadnych karykaturalnych proporcji tu nie ma i wszystko jest w granicach zdrowej normy. Nadgarstek 18cm to nie jest mały nadgarstek i średni zegarek spokojnie się na nim mieści.

Najważniejsze pytania są takie: Jak Ty się w nim czujesz? Czy leży wygodnie? Czy nie jest za ciężki? Czy dobrze Ci się układa na ręce? Czy nie powoduje dyskomfortu? Czy Ci się po prostu podoba?

Jeżeli pod każdym z tych względów jest OK, to znaczy, że jest OK.

P.S.

Na tym zdjęciu całkiem dobrze widać, że zegarek nie jest za duży. Ogniwa bransolety idą wyraźnie na boki, bo ręka jest szersza niż L2L zegarka. Gdyby bransoleta szła prosto w dół albo lekko do środka, to by oznaczało, że zegarek jest prawdopodobnie za duży.

obraz.png.11759ca7b02f7b59d02288e886f91e8c.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Depipi napisał(-a):

Oceńcie jak leży na moim nadgarstku.

IMG_20231207_084756.jpg

Leży bardzo dobrze. 

Gratuluję. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Dorian06 napisał(-a):

Leży bardzo dobrze. 

Gratuluję. 

Nie jest na styk?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Depipi napisał(-a):

Nie jest na styk?

MSZ nie. 

Stań przed lustrem z opuszczoną ręką to zobaczysz jak wygląda. 

Nie znam Cię, w życiu nie widziałem. Jestem niemalże pewny, że i większy zegarek wejdzie na Twój nadgarstek. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 hours ago, Depipi said:

Mam miesiąc na ewentualny zwrot w razie czego.

IMG20231207084437.jpg

Jest dobrze! 18.5 cm nadgarstek, zegarek L2L 49mm... Ja mam 17-17.5cm i noszę i większe zegarki, a te w okolicach 50mm L2L i mniej nie wystają poza nadgarstek. Pomierz na spokojnie, bo coś mi się widzi, że albo inne zdjęcia przekłamują, albo Kolega źle obwód nadgarstka zmierzył. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam miesiąc na zastanowienie się.

Jutro zrobię więcej dokładnych zdjęć z innej odległości.

Te zdjęcia były robione w trybie makro. 

Rozmiar rozmiarem ale zegarek jako całość wygląda cudownie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Depipi napisał(-a):

zegarek jako całość wygląda cudownie.

Ciesz się zegarkiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minutes ago, Depipi said:

Rozmiar rozmiarem ale zegarek jako całość wygląda cudownie.

To chyba właśnie o to chodzi, prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drugie zdjęcie zrobione teraz na szybko z większej odległości.

IMG_20231207_235943.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Depipi napisał(-a):

IMG_20231207_235943.jpg

Wygląda całkiem przyzwoicie :) Koperta nie przykrywa nadgarstka na całej szerokości, wiec dla mnie jest si.

Edytowane przez christ0ff

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Depipi napisał(-a):

IMG_20231207_235943.jpg

Na kolejnym zdjęciu z jeszcze większej odległości okaże się, że damka. 

Naprawdę nie jest za duży.

Jeżeli Tobie się podoba to noś z głową podniesioną. Chyba, że się nie podoba to oddaj. Bo rozmiar jest ok. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Depipi napisał(-a):

Wszystko jest OK. Dobry rozmiar na ten nadgarstek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Depipi napisał(-a):

IMG_20231207_235943.jpg

Cieszę się, że moja sugestia odnalazła poparcie.

Leży bardzo dobrze!

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, Depipi napisał(-a):

@cordi7

@Perpetuum Mobile

A co Wy myślicie? 🙈

Najbardziej chciałbym, żeby pojawił się conquest w mniejszej wersji.

Zostaje jeszcze spirit 37 mm ale mocno przekracza budżet i jest mniej w stylu, którego szukam.

Obstawiam, ze z czasem wyjdzie Conquest 39 - podobnie bylo w przypadku np. Spirita Zulu Tima; w ofercie poprzedino byly w sumie chyba 3 wersje, 39, 41 i 43. Pozostaje czekac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, cordi7 napisał(-a):

Obstawiam, ze z czasem wyjdzie Conquest 39 - podobnie bylo w przypadku np. Spirita Zulu Tima; w ofercie poprzedino byly w sumie chyba 3 wersje, 39, 41 i 43. Pozostaje czekac.

Jak już wyjdzie to pewnie cena 30procent w gorę. Niedawno wyszedł lld w wersji 39mm. 16100 retail 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 hours ago, Depipi said:

Gra! Nosić i się cieszyć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Depipi napisał(-a):

IMG_20231207_235943.jpg

I zupełnie inaczej wygląda. Jest ok, aczkolwiek Imo koperta wciąż zbyt masywna do budowy ręki, winna być delikatniejsza. Ale nie moja ręka, nie mój zegarek i nie moje zabawki ;)

Cieszyć się i śmigać innym na gulu. Bo sikor przedni. Oj bardzo.

Ja celuje w inne proporcje. Za dużo zegarków chyba miałem na ręce i nie wchodzę powyżej 41 na 19/5,5-6mm nadgarstek (przy krótkich uszach). Najlepiej 38-39, max 40.

IMG_20231208_153408575_HDR~2.jpg

IMG_20231208_153449307_HDR.jpg

IMG_20231208_153334641.jpg

Edytowane przez Petru23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.12.2023 o 00:01, Depipi napisał(-a):

IMG_20231207_235943.jpg

Rozmiarowo jest ok, jeśli zegarek ci się podoba, to się ciesz, jak się nie podoba, to kup taki, który będzie ci odpowiadał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla porównania zdjęcie z przymiarki Longines Spirit 40 mm. 

Koperta minimalnie mniejsza od Conquest ale długie uszy.

Co myślicie? 🤔

Sprzedawca powiedział, że według niego na styk ale wersja 37 mm może wyglądać na mnie "jak zegarek pożyczony od młodszego brata". 😶

W dodatku 37 mm jest bardzo trudno dostępna w sklepach stacjonarnych bo podobno bardzo mało ich się sprzedaje- więc trudno przymierzyć.

IMG_20231213_130124.jpg

Edytowane przez Depipi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, Depipi napisał(-a):

Co myślicie? 🤔

😶

Myślę, że najważniejsze jest to, jakie Ty masz odczucia w tym przypadku. To Ty nosisz zegarek, Tobie ma się podobać i odpowiadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ale mam świadomość, że nie jestem ekspertem, a można zrobić błąd kupując pod wpływem emocji.

Ja też myślę, że jest to na styk z tym, że jeszcze w normie. Ale jednak na granicy.

Według mnie lepiej by było gdyby z każdej strony uszu była minimalna przestrzeń do granicy nadgarstka, na pewno zwiększa to komfort.

Ale 37 to nie 39 i trochę obawiam się tego wymiaru.

Chcę poznać opinię innych chociaż zdania są mocno podzielone bo każdy nosi zegarki inaczej. :)

poniżej wstawiam zdjęcie z internetu wersji 37 mm.

Fenomenalny efekt, chciałbym taki uzyskać na swoim nadgarstku. 🙃

Longines-Spirit-37mm-Unisex-model-black-dial-review-L3.410.4.53.0-5.jpg

Edytowane przez Depipi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Depipi napisał(-a):

Tak ale mam świadomość, że nie jestem ekspertem, a można zrobić błąd kupując pod wpływem emocji.

Ja też myślę, że jest to na styk z tym, że jeszcze w normie. Ale jednak na granicy.

Według mnie lepiej by było gdyby z każdej strony uszu była minimalna przestrzeń do granicy nadgarstka, na pewno zwiększa to komfort.

Ale 37 to nie 39 i trochę obawiam się tego wymiaru.

Chcę poznać opinię innych chociaż zdania są mocno podzielone bo każdy nosi zegarki inaczej. :)

poniżej wstawiam zdjęcie z internetu wersji 37 mm.

Fenomenalny efekt, chciałbym taki uzyskać na swoim nadgarstku. 🙃

Longines-Spirit-37mm-Unisex-model-black-dial-review-L3.410.4.53.0-5.jpg

Jaki masz obwód nadgarstka? Ja mam 16,5 cm i wersja 40 mm była właśnie taka na styk/nieco za duża dlatego kupiłem 37 mm czego zdecydowanie nie żałuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez PistolPete
      REALIZACJA

LONGINES CONQUEST CHRONOGRAPH

Do sprzedania oferuję zegarek LONGINES CONQUEST CHRONOGRAPH  L3.835.4.32.6. DO zegarka dokupiona została oryginalna guma z zapiępciem oraz dodatkowymi endlinkami (koszt ponad 400EUR).

„Conquest, najlepszy zegarek na co dzień, był również pierwszą kolekcją LONGINES, której nazwa została chroniona przez Szwajcarski Federalny Instytut Własności Intelektualnej w 1954 roku. Od tego czasu kolekcja ewoluowała pod względem wzornictwa i technologii, ale pozostała wierna swojej pierwotnej tożsamości, emanując harmonijną mieszanką śmiałości, współczesnego designu i sportowej elegancji. Każdy zegarek Conquest Chronograph jest świadectwem nieustannego zaangażowania firmy LONGINES w osiąganie doskonałych wyników i dążenie do doskonałości w zegarmistrzostwie. W tych eleganckich zegarkach zastosowano kalibry LONGINES wyposażone w krzemową sprężynę balansową.”

Zauważyłem, że spośród licznych zegarków, które przez kilkanaście lat (będąc już zagarkowo „świadomym”) przewinęły sie przez mój nadgarstek, niektóre wiele droższe, to właśnie Conquest Chrono w wersji szampańskiej zwracał największą uwagę. Nigdy nie oytzrymałem tylu szczerych komplementów i zapytań na temat zegarka co w przypadku tego Conquesta i to zarazem od ludzi obytych w temacie zegarkowym jak i też tych nie interesujących sie na co dzień zegarkami. Zegarek na żywo naprawdę robi wrażenie stylistyką i kolorem tarczy. Dodam też moim zdaniem  o ile na bransolecie zegarek wgląda świetnie to gumie jest fenomenalny. Myślę, że dla fanów chrono i braku daty, szukających jakiegoś zegarka z żywą tarczą jest o świetna propozycja.

https://www.longines.com/de-at/p/watch-conquest-chronograph-l3-835-4-32-6

Dane techniczne:
      Referencja:                   L3.835.4.32.6
      Średnica:                      Ø 42mm
      Grubość:                      14,3mm
      Waga:                           172g (bransoleta) / 143g (kauczuk)
      Koperta:                       Stal
      Bezel:                           Ceramiczny
      Szkiełko:                       Szkło szafirowe, płaskie z powłoką AR 9obustronnie)
      Dekiel:                          Szkło szafirowe
      Napęd:                         Automatyczny, Chronograph, L898
      Rezerwa chodu:          59h
      Data:                             Nie
      Wodoszczelność:        10 ATM, zakręcana koronka

Stan techniczny:
      Sprawny i na należytym chodzie. Zegarek zakupiony 04/01/2024 u oficjalnego sprzedawcy Longines w Niemczech. Od tego czasu biegnie 5 letnia gwarancja producenta. Jestem pierwszym właścicielem.

Stan wizualny:
      9,0/10   Świetny. Osobiście nie zauważyłem żadnych znaczących śladów użytkowania poza płytkimi mikroryskami na polerowanych elementach bransolety (troche na zapieciu) wynikajacymi ze zwykłego użytkowania. Te delikatne ryski nie są widoczne podczas zwykłego noszenia a pod konrketnym kontrastowym światłem. Starałem się je ukazać na zdjęciach.

Koperta:           Bez skaz.
      Bransoleta:      Bardzo dobry
      Kauczuk:          Świetny (na zapięciu wciąż folia)
      Szkiełko:           Bez skaz.
      Dekiel:              Bez skaz.

Cena: 10.100 PLN z wysyłką z Austrii

Istnieje ograniczona możliwość odbioru zegarka z Polski, do ewentualnego ustalenia.

• Przez PistolPete
      LONGINES CONQUEST CHRONOGRAPH

Do sprzedania oferuję zegarek LONGINES CONQUEST CHRONOGRAPH  L3.835.4.32.6. DO zegarka dokupiona została oryginalna guma z zapiępciem oraz dodatkowymi endlinkami (koszt ponad 400EUR).

„Conquest, najlepszy zegarek na co dzień, był również pierwszą kolekcją LONGINES, której nazwa została chroniona przez Szwajcarski Federalny Instytut Własności Intelektualnej w 1954 roku. Od tego czasu kolekcja ewoluowała pod względem wzornictwa i technologii, ale pozostała wierna swojej pierwotnej tożsamości, emanując harmonijną mieszanką śmiałości, współczesnego designu i sportowej elegancji. Każdy zegarek Conquest Chronograph jest świadectwem nieustannego zaangażowania firmy LONGINES w osiąganie doskonałych wyników i dążenie do doskonałości w zegarmistrzostwie. W tych eleganckich zegarkach zastosowano kalibry LONGINES wyposażone w krzemową sprężynę balansową.”

Zauważyłem, że spośród licznych zegarków, które przez kilkanaście lat (będąc już zagarkowo „świadomym”) przewinęły sie przez mój nadgarstek, niektóre wiele droższe, to właśnie Conquest Chrono w wersji szampańskiej zwracał największą uwagę. Nigdy nie oytzrymałem tylu szczerych komplementów i zapytań na temat zegarka co w przypadku tego Conquesta i to zarazem od ludzi obytych w temacie zegarkowym jak i też tych nie interesujących sie na co dzień zegarkami. Zegarek na żywo naprawdę robi wrażenie stylistyką i kolorem tarczy. Dodam też moim zdaniem  o ile na bransolecie zegarek wgląda świetnie to gumie jest fenomenalny. Myślę, że dla fanów chrono i braku daty, szukających jakiegoś zegarka z żywą tarczą jest o świetna propozycja.

https://www.longines.com/de-at/p/watch-conquest-chronograph-l3-835-4-32-6

Dane techniczne:
      Referencja:                   L3.835.4.32.6
      Średnica:                      Ø 42mm
      Grubość:                      14,3mm
      Waga:                          172g (bransoleta) / 143g (kauczuk)
      Koperta:                       Stal
      Bezel:                           Ceramiczny
      Szkiełko:                       Szkło szafirowe, płaskie z powłoką AR 9obustronnie)
      Dekiel:                          Szkło szafirowe
      Napęd:                         Automatyczny, Chronograph, L898
      Rezerwa chodu:            59h
      Data:                            Nie
      Wodoszczelność:          10 ATM, zakręcana koronka

Stan techniczny:
      Sprawny i na należytym chodzie. Zegarek zakupiony 04/01/2024 u oficjalnego sprzedawcy Longines w Niemczech. Od tego czasu biegnie 5 letnia gwarancja producenta. Jestem pierwszym właścicielem.

Stan wizualny:
      9,0/10   Świetny. Osobiście nie zauważyłem żadnych znaczących śladów użytkowania poza płytkimi mikroryskami na polerowanych elementach bransolety (troche na zapieciu) wynikajacymi ze zwykłego użytkowania. Te delikatne ryski nie są widoczne podczas zwykłego noszenia a pod konrketnym kontrastowym światłem. Starałem się je ukazać na zdjęciach.

Koperta:           Bez skaz.
      Bransoleta:       Bardzo dobry
      Kauczuk:          Świetny (na zapięciu wciąż folia)
      Szkiełko:           Bez skaz.
      Dekiel:              Bez skaz.

Cena: 10.100 PLN z wysyłką z Austrii

Istnieje ograniczona możliwość odbioru zegarka z Polski, do ewentualnego ustalenia.
      *Z zachowaniem zdrowego rozsądku i wzajemnego poszanowania.

• Przez adiblue2
      LONGINES CONQUEST Gent Automatic L3.720.4.02.6,
      Pełny zestaw, pudełko, dowód zakupu, karta gwarancyjna, polska dystrybucja.
      Zakupiony 09.11.2024 , gwarancja do 09.11.2029.
      Stan mocne 8/10.
      Na dobrym chodzie. 
      Nigdy nie otwierany.
      Nie zanurzany.
      Szafirowe szkło.
      Brak śladów na zewnętrznym AR.
      Bransoleta skrócona w salonie na nadgarstek 17 cm. Wypięte ogniwa w zestawie.
      Cena 6000 zł.
      Kurier Inpost lub paczkomat 20 zł.
      Możliwy odbiór osobisty w Gliwicach i okolicy.

• Przez Frozenn
      Witam. Zegarek w świetnym stanie, noszony na zmianę z innym. Świetnie spisuje się w koło chałupy, na ryby, do lasu, zrobił kilkanaście tysięcy km na ciągniku siodłowym, towarzyszył na załadunkach i rozładunkach, słowem - nie boi się wyzwań, do tego był zakupiony i bardzo dobrze spełnia swoje zadanie. Pancerny nie jest, aczkolwiek jak na tę kilka przygód które przeżył, wygląda doskonale. Jedna ryska znajduje się na bezelu (nieobrotowym) na godzinie kwadrans po siódmej i jest widoczna pod pewnym kątem, starałem się ująć ową skazę na fotce, rysa znajduje się na prawo od czerwonej kreski. Na szkiełku dwie drobne ryski, na godzinie 11 oraz wpół do 12, nie ma jak ich ująć aparatem, są bardzo znikome i widoczne pod mocne światło z lampki, koperta również w dobrym stanie, polerowana, bez zadrapań i rys. Dekiel bez skaz. Wygodny gumowy pasek, przyjemnie pachnący, kiedyś oberwał psiknięciem perfum i od tamtej pory, nieprzerwanie, delikatnie nimi pachnie. W skali forumowej, dla bezpieczeństwa dam 7/10.

Lorus zakupiony 04.08.2023 przez pierwszego właściciela, następnie przeze mnie tutaj na bazarku około roku temu. W zestawie wszystko to co daje producent. Trochę specyfikacji:
      szkło mineralne, uszczelnienie na 10 atmosfer, korona typu push. Mechanizm y676c, nic innego jak przebrandowany seikowski 7s26 - ok 40h rezerwy chodu, brak stop sekundy i dokręcania z korony, za to dość popularny, prosty i punktualny. Noszony na codzień spieszy się takie 5 do 8 sekund, zależy w jakiej pozycji odkładamy go na noc. Nienoszony odpoczywa w rotomacie - werk nie ma zastojów. Będąc w rotomacie nieco przyspiesza - do 10-12 sekund na dobę. Wymiary: 42,3 mm b/k, 13,2 mm grubości, szerokość paska między uszami to 18 mm. L2L 48,4 mm. Max obwód nadgarstka to 20,5 cm. Na moim 17,5-18 centymetrowym nadgarstku, zegarek bardzo dobrze leży.

Całość do oddania za 250 zł. Koszt wysyłki wybranym przez Ciebie kurierem po Twojej stronie.  Paczkomat w cenie. Zapraszam do kontaktu, na pewno się dogadamy

Pozdrawiam, Maciej.

• Przez Horizon
      Sprzedam zegarek Longines Silver Arrow.

W pełni sprawny, na prawidłowym chodzie, w bardzo dobrym stanie.

Nie był uderzony, nie spadł, trudno mi się dopatrzeć nawet mikrorysek - staram się szanować zegarki. Założony kilkanaście razy, ślady używania widać praktycznie tylko na pasku. 

Technikalia i recenzje szeroko dostępne w sieci.

Bardzo fajnie układa się na nadgarstku, jest dość cienki. Moim zdaniem idealnie spełnia się w roli zarówno garniturowca jak i daily.

Zakupiony w Kruku rok temu, więc pozostają jeszcze 4 lata gwarancji. Pełen zestaw sklepowy.

Wystawiam na sprzedaż tylko dlatego, że wystąpiły priorytety życiowe, które są w tym momencie ważniejsze niż hobby.

Cena: 5000 PLN + przesyłka kurierska DHL w Polsce po mojej stronie. Możliwy i mile widziany odbiór własny w Szczecinie.

Na życzenie mogę sprzedać zegarek przez OLX lub Allegro. 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.