Lawnowerman 937 #2576 Napisano 30 Lipca 2008 Czeka mnie zakup opon letnich, jakie byście polecili (rozmiar 175/65/14)? Sava 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #2577 Napisano 30 Lipca 2008 A co to??? Myślałem o Nokianie H lub Uniroyallu 550, nie chodzi mi o zaoszczędzenie paru złociszy tylko o coś w czym przy deszczu nie frygnę z zakrętu :roll: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #2578 Napisano 30 Lipca 2008 A co to??? Myślałem o Nokianie H lub Uniroyallu 550, nie chodzi mi o zaoszczędzenie paru złociszy tylko o coś w czym przy deszczu nie frygnę z zakrętu :roll: To jest zdaje sie Good Year robiony w Czechach.Mam kolejny sezon zimówki, któreś tam letnie.Nie mam żadnych zastrzeżeń.Cenowo wychodziła przeważnie połowa Michelina a jakość była porównywalna.kupowałem przeważnie 195/65/15 albo 205/60/15Auto ma ~ 150 KM i często jeździ ~ 200km/h :mrgreen: Polecam www.baloon.plw ciągu doby masz pod drzwiami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2579 Napisano 23 Sierpnia 2008 http://moto.allegro.pl/item424617901_maser...a_poziomie.htmlNo to sie usmialem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #2580 Napisano 31 Sierpnia 2008 Co do opon to od zawsze były Michellin Pilot Sport (indeks do 250 km/h bo auta to 200KM i 150KM) ale po ostatniej przygodzie gdzie w Gdańsku pękła mi opona na bocznej krawędzie kupiłem Dunlop (modelu nie pamietam) i jest rewelacja, a róznica w cenie na korzyść Dunlopa 25PLN, więc chyba na przyszły sezon nastąpi zmiana producenta:) PS mowa o nowych oponach letnich w rozmiarze 205x55x16, zimówiki to 195x65x15 Michellin!!! 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaman 37 #2581 Napisano 5 Września 2008 Czy jest ktoś na forum kto jeździ samochodem Lancia Lybra? Ciekaw jestem opini o tym aucie :mrgreen: pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #2582 Napisano 5 Września 2008 Czy jest ktoś na forum kto jeździ samochodem Lancia Lybra? Ciekaw jestem opini o tym aucie :mrgreen: pzdrNie jeździłem, ale zastanawiałem się nad kupnem. Fajny samochód, z bardzo dobrym wyposażeniem, za rozsądną cenę (oczywiście używany). Tylko serwis jest drogi...Czytałem głównie forum, polecam:http://lanciapolska.org 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #2583 Napisano 5 Września 2008 Nie jeździłem, ale zastanawiałem się nad kupnem. Fajny samochód, I drzwi od strony kierowcy nie trzeba wymieniać :mrgreen: J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 518 #2584 Napisano 5 Września 2008 Czy jest ktoś na forum kto jeździ samochodem Lancia Lybra? Ciekaw jestem opini o tym aucie :mrgreen: pzdr Pojazd dobrze wyposażony i niezły jakościowo, ale czegoś mu brakuje..... Ja wolałbym jednak cos niemieckiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kiler530 #2585 Napisano 5 Września 2008 lancia jakos nie bardzo ta firma brzmi :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaman 37 #2586 Napisano 5 Września 2008 Dzieki wszystkim za odpowiedzi- nie rozumiem tej uwagi o wymianie drzwi od strony kierowcy-czyzby chodzilo o gabaryty kolegi ( z calym szacunkiem :wink: Co do auta to jest imho ciekawe, sylwetka kontrowersyjna-mi sie podoba Zgadzam sie co do uwagi odnośnie "czegoś niemieckiego" ale na to potrzeba trochę więcej pieniążków niestety... Dzięki wszystki, pozdrawiam :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #2587 Napisano 5 Września 2008 Niestety oprócz silnika i osprzetu do tej Lancii nie pasuje prawie nic od Fiata. Jeździłem Kappą i miło wspominam. W stosunku do niemieckich ma zaletę - jest praktycznie niekradzione. EDYTKA: we włoszczyźnie chyba nie wymienia się tulei wahacza i tego przegubu na końcu tylko całe wahacze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #2588 Napisano 5 Września 2008 lancia jakos nie bardzo ta firma brzmi :grin: Spróbuj powiedziec 3 razy bardzo szybko slowo "Lancia" tylko od tyłu.Zobaczysz że będzie fajniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enzo 1 #2589 Napisano 6 Września 2008 Znajomy kilka lat temu kupil nowa Lybre w salonie - non stop byly z nia problemy, glownie elektryka a przy 30kkm rozsypal sie silnik. Przygoda z Lancia trwala ze 2 lata po czym kupil Honde Accord i wiecej o wytworach wloskiej mysli motoryzacyjnej slyszec nie chcial ;-) Ja bym tam sie w Lancie nie pakowal - nie wiem jak teraz, moze Lancia poszla droga Fiata (np. aktualne Bravo jest naprawde porzadnie zrobionym autem), ale kupno starszego modelu to, imho szukanie klopotow. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark191 0 #2590 Napisano 7 Września 2008 tak jak wszyscy w latach 80 jeżdziłem fiatem potem jak "wszyscy" miałem kilka golfów, następnie był okres japoński, aktualnie wróciłem do niemców ale w trochę wyższej klasie - 2xA6.Myślałem, że nigdy już nie kupię włoskiego auta, a tu moja 18letnia córka na pierwszy samochód zażyczyła sobie lancie ypsilon i musiałem kupić. jeżdzi nią pół roku całkowicie bezawaryjnie czego nie mogę powiedzieć o moich A6 a nie trzeba dodawać, że wszystkie modele lancii są bardzo atrakcyjne wizualnie. 0 mark191 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 422 #2591 Napisano 7 Września 2008 Oj biedaczku i cóż można ci powiedzieć, taka bida... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2592 Napisano 10 Września 2008 tak jak wszyscy w latach 80 jeżdziłem fiatem potem jak "wszyscy" miałem kilka golfów, następnie był okres japoński, aktualnie wróciłem do niemców ale w trochę wyższej klasie - 2xA6.Myślałem, że nigdy już nie kupię włoskiego auta, a tu moja 18letnia córka na pierwszy samochód zażyczyła sobie lancie ypsilon i musiałem kupić. jeżdzi nią pół roku całkowicie bezawaryjnie czego nie mogę powiedzieć o moich A6 a nie trzeba dodawać, że wszystkie modele lancii są bardzo atrakcyjne wizualnie.Mowisz o nowych autach?Sprecyzuj.Bo wykonanie Lancii nijak nie ma sie do Audi.A wpadki zdarzaja sie wszystkim. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 361 #2593 Napisano 11 Września 2008 Ciekawa licytacja Mercedesa ML:http://allegro.pl/item426118986_mercedes_m...egzemplarz.html nawet na stronie opis perypetii z tym egzemplarzem:http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...rdza,1150667,,2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #2594 Napisano 11 Września 2008 Przeglądalem to wczoraj, ale nie mam zielonego pojęcia po co to ktos wystawił :???: Nie sądze żeby ktoś kupił tego Merca, z powodu że jest to "unikatowy" egzemplarz który sypie się po roku czasu Jako inwestycja długoterminowa chyba się nie sprawdzi :razz: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2595 Napisano 12 Września 2008 Ktos jest zly i w ten sposob chce to zamanifestowac.Nie dziwie mu sie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #2596 Napisano 12 Września 2008 Ktos jest zly i w ten sposob chce to zamanifestowac.Nie dziwie mu sie. No ale na allegro?? Kiedyś w centrum Warszawy stało auto z przywieszonym ogromnym transparentem, na którym wlaściciel napisał jak go oszukali w serwisie i wsadzili mu stare, używane sprzęgło :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciesze91 0 #2597 Napisano 18 Października 2008 Na forum trafiłem nie, dlatego, że interesuje się wyłącznie zegarkami, ale ogólnie zabytkami.Moim marzeniem, a właściwie przyszłością jest: Szczerze mówiąc, nie jestem pewien jaki zegarek do niej pasuje?Może ma ktoś jakąś propozycję... 0 Spoglądam na zegarek, lecz nie sprawdzam godziny?Myślę sobie: ?Jurij Gagarin miał takiego gdy leciał w kosmos?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarny 4 #2598 Napisano 18 Października 2008 Do Warszawy sedan (radziecka pobieda M-20 ) Pasuje tylko zegarek pobieda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarny 4 #2599 Napisano 18 Października 2008 Do Warszawy sedan (radziecka pobieda M-20 ) Pasuje tylko zegarek pobieda , moja jest rocznik 55', po podpasuje okresem produkcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciesze91 0 #2600 Napisano 18 Października 2008 Do Warszawy sedan (radziecka pobieda M-20 ) Pasuje tylko zegarek pobieda , moja jest rocznik 55', po podpasuje okresem produkcji Kiedyż Pobieda była sowiecka, a Warszawa (prawieże) Polska... Mówiłem o Warszawie 223, należy wspomnieć nań, iż części do Warszawy M-20 były brane z Sowieckich fabryk, więc Warszawa M-20 Polska nie była.Dopiero Warszawa 223, (choć tylko tył został zmodernizowany na "sedan") była w pełni produkowana w Polsce (FSO).Myślałem bardziej o Polskim zegarku, coś z Błoni.Do Pobiedy i Warszawy M-20 oczywiście i jak najbardziej zegarek akuratny (Radziecka myśl techniczna, dla Radzieckiej myśli technicznej...). ??????? ? ????: Wyprodukowano w Polsce: Ot zasadnicza różnica 0 Spoglądam na zegarek, lecz nie sprawdzam godziny?Myślę sobie: ?Jurij Gagarin miał takiego gdy leciał w kosmos?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach