Sąsiad 2 #5476 Napisano 12 Kwietnia 2011 Split gratuluje i fajnie że się nim aktywnie poruszasz jak widzę, a nie tylko polerujesz 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #5477 Napisano 12 Kwietnia 2011 Split- przepiękny egzemplarz! Szczerze gratuluję, ale równie szczerze zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #5478 Napisano 12 Kwietnia 2011 Pamiętacie, taką jeździł Towarzysz Winnicki (Gajos) w Alternatywy 4 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #5479 Napisano 13 Kwietnia 2011 Pamiętacie, taką jeździł Towarzysz Winnicki (Gajos) w Alternatywy 4 A pamiętamy! Kultowy serial i kultowa BMka Gratuluję! Ile zajęło Ci odrestaurowanie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #5480 Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) xxx Edytowane 4 Stycznia 2013 przez karczochrulez 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #5481 Napisano 13 Kwietnia 2011 U nas jest jeden samochód Skoda Fabia II kombi,w 90% ja nią jeżdżę, żona bardzo często jako pasażer 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #5482 Napisano 13 Kwietnia 2011 u mnie nie łatwo sie domyslić 1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #5483 Napisano 13 Kwietnia 2011 A ja polecam cos na każdą okazje i używaną tylko przez moją żone niestety ja muszę na nią pracować ale żona lubi duże zegarki i samochody 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #5484 Napisano 13 Kwietnia 2011 A w środku skromnie ale dużo przestrzeni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow 13 #5485 Napisano 13 Kwietnia 2011 A ja polecam cos na każdą okazje i używaną tylko przez moją żone niestety ja muszę na nią pracować ale żona lubi duże zegarki i samochody Zacna. Duze koszty utrzymania (chodzi mi o auto nie o zone ;])? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #5486 Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Silnik 3litry pali 14 na 100km benzyny w miescie na trasie 10 litale mam gaz i nie dlatego że chciałem ale już był żona jeździ co dziennie samochodem do pracy i do mnie raz w miesiącu do niemiec 1000kil a wiec sie opłaca mamy bunie rok i jest bez awaryjna Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez antygraffitex 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black_SRT 27 #5487 Napisano 13 Kwietnia 2011 Jeszcze niedawno tym i tym A obecnie (ale już nie długo) tym i tym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #5488 Napisano 13 Kwietnia 2011 Subaru Impreza.... marzenie 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow 13 #5489 Napisano 13 Kwietnia 2011 Subaru Impreza.... marzenie A co dopiero .... S4 :] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black_SRT 27 #5490 Napisano 13 Kwietnia 2011 No cóż, S4 to bardzo poprawne auto, ale kompletnie bez emocji, w przeciwieństwie do STi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow 13 #5491 Napisano 13 Kwietnia 2011 No cóż, S4 to bardzo poprawne auto, ale kompletnie bez emocji, w przeciwieństwie do STi Dlaczego bez emocji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #5492 Napisano 13 Kwietnia 2011 Gratuluję maszynek, ale mi pierwsza kofiguracja zdecydowanie bardziej leży Jakie plany? 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #5493 Napisano 13 Kwietnia 2011 Oba zestawy fajne.Tyle że SRT pożera chyba kosmiczne ilości paliwa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5494 Napisano 13 Kwietnia 2011 Oba zestawy fajne.Tyle że SRT pożera chyba kosmiczne ilości paliwa... Pewnie jest "podtlenek" propoan-butanu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black_SRT 27 #5495 Napisano 13 Kwietnia 2011 Dlaczego bez emocji? Bardzo spokojne i nudne auto do tego niezbyt szybkie Gratuluję maszynek, ale mi pierwsza kofiguracja zdecydowanie bardziej leży Jakie plany? W sensie co następne? Oba zestawy fajne.Tyle że SRT pożera chyba kosmiczne ilości paliwa... Mi nie przeszkadza. W każdym razie nie jest bardziej paliwożerny od konkurencji mimo że nie jest całkiem seryjny. Pewnie jest "podtlenek" propoan-butanu Joke? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #5496 Napisano 13 Kwietnia 2011 A pamiętamy! Kultowy serial i kultowa BMka Gratuluję! Ile zajęło Ci odrestaurowanie? Dzięki Koledzy. ZeroDwójkę mam około 6 lat. Odrestaurowanie silnika (całkowity remont) i wnętrza (niemal w całości) plus części zawieszenia zajęło około rok. Teraz powoli planuję resztę remontu, a więc nadwozie, elementy chromowane i dokończenie zawieszenia. Biorę się za to z roku na rok i ciągle odkładam, wiadomo, jak to czasem bywa z motywacją A i fundusze zawsze jakoś znajdują inną drogę do ulotnienia się... Jeszcze niedawno jeździłem nią w pucharze Youngtimer Party, ale od czasu gdy połamałem coś w zawieszeniu i zapłaciłem parę tysięcy za remont, stwierdziłem, że ta zabawa to już ponad jej kruche kostki, więc sobie nią jeżdżę w sezonie do pracy (teraz, ze względu na dziury po zimie, to niekiedy marna przyjemność), a gdy nie ma pogody w tygodniu, to wyjeżdża w weekendy. Kilka fotek. Pozdrawienia od "babci" - Dominik. 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #5497 Napisano 13 Kwietnia 2011 Dominik wozik rewelacja!Gratulacje Mi marzyło się kiedyś odremontowanie jakiejś E30 lub właśnie 2002 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow 13 #5498 Napisano 13 Kwietnia 2011 Bardzo spokojne i nudne auto do tego niezbyt szybkie [..] Wybacz, ze dalej ciągnę temat - ale jesteś jedynym znanym mi użytkownikiem tych dwóch aut. Subaru mialem okazje pojezdzic - zacne auto i wbrew temu co się spodziewałem nie było przerażająco twarde. Audi s4 nie jechalem nigdy - ale z ciekawszych Audi dane mi było prowadzic s3 i r8. Patrzac na parametry i to co ogladalem w TopGear Audi wygladalo na sleeper'a ale nie odstawalo od tego Subaru, które oni prezentowali (co ciekawe w porównaniu do Evo) w kwestii przyspieszenia. Dane z sieci pokazuja pewne różnice (pytanie co to za Subaru i co to za S4 - bo przecież nie muszą być "fabryczne"), ale bez szału. Chyba, że to "niezbyt szybkie" odnosi się do innych Tak czy owak smutne jeżeli s4 tak odstaje - chyba mam jakiś sentyment do Audi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #5499 Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Chłopaki...znacie jakieś pewne źródło używanych aut ( najlepiej dolny śląsk ) pewne w sensie jesli było walone to sprzedający nie idzie w zaparte i rzetelnie informuje co było zrobione itd....przebiegi nie kręcone o 200tys, auta nie kradzione. Może ktoś zna takiego handlarza z Dolnego Śląska najlepiej.Interesuje mnie auto benzyna, do 25tys PLN max. Najchętniej Golf V, Alfa 147, Hyundai Coupe, Honda Civic. Hatchback lub coupe. Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MacieK_K 0 #5500 Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja może będę sprzedawał w Tym roku swojego Civica, 2000r, moc w zależności od ustawień 250-330KM. Na codzień się nadaje ale brak możliwości zamontowania klimy [ za duże turbo ] i obecnie jest 2 osobowe (może być 5 osobowe). Cena w granicach 30k pln Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez MacieK_K 0 [Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach