kiniol 2283 #33351 Napisano 23 Sierpnia 2021 Paweł walczy z Uazem, a ja wczoraj sprowadziłem ze wsi takie cuś... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6905 #33352 Napisano 23 Sierpnia 2021 Bardziej 'pakowny" od obecnego "Muflona" ? 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 760 #33353 Napisano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 22.08.2021 o 14:01, Krakus1 napisał(-a): ciekawe rzeczy piszesz , piszesz o najnowszą B3 opartą na G20 ? a tak w ogóle Alpnina to moja wymarzona marka - nawet wystarczy B3 z taśmy BMW 😅- Więc Alpina - tak, sam marzę ale chyba jednak wolałbym B5 czy B8 Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez trollu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2283 #33354 Napisano 23 Sierpnia 2021 2 godziny temu, mkl1 napisał(-a): Bardziej 'pakowny" od obecnego "Muflona" ? Nieee, to do zabawy... Planujemy z moimi młodymi wyprawę w przyszłym roku... Rumunia, Ukraina... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #33355 Napisano 23 Sierpnia 2021 Alpina na gnojówkę to moim zdaniem nieporozumienie. Przy okazji - wczoraj cyknąłem parę fotek. Taki na kampingu gdzie aktualnie jesteśmy stoi 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9459 #33356 Napisano 23 Sierpnia 2021 12 godzin temu, Keniutek napisał(-a): Nie bądź miękiszon, tyle już czekasz, co za różnica Wiesz jak rozrusza się ten dział, kiedy wrzucisz pierwsze, oficjalne fotki Napisałem maila, że rezygnuję. Nie będę czekał tyle czasu. Jak w październiku mają dopiero wyprodukować, to będzie w grudniu. JEŚLI wszystko pójdzie dobrze. A dk tej pory nic nie szło dobrze, to czemu niby tym razem ma pójść? Znów nerwówka do grudnia, żeby się dowiedzieć, że jednak nie wyszło. Trudno - po prostu nie mogę czekac do grudnia i tyle. 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #33357 Napisano 24 Sierpnia 2021 Rozczarowany jestem wręcz, poddajesz się ??????? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9459 #33358 Napisano 24 Sierpnia 2021 Mam dość - naprawdę czekam już rok i starczy. Kolejnego przesunięcia terminu już nie akceptuję. Dość. 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9460 #33359 Napisano 24 Sierpnia 2021 Wpadam do stolicy, a tu u sąsiada takie coś zaparkowane. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1663 #33360 Napisano 24 Sierpnia 2021 @beniowski piękne auto 😍 , pewne 1,4 turbo 😉 @Antap dobrze jest dodać że ochrona zniżek działa TYLKO w danej firmie ubezpieczeniowej i TYLKO na dane auto , i wtedy żadna pościel stymulująca nie jest potrzebna 😅 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1448 #33361 Napisano 25 Sierpnia 2021 To nie jest moje auto, a szkoda ... 😜 Stał zaparkowany w jednym z centrów handlowych pod koniec ubiegłego tygodnia. Zabytkowy, miał z tyłu żółtą tablicę rejestracyjną. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4723 #33362 Napisano 25 Sierpnia 2021 Testarossa, moja miłość z dzieciństwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 760 #33363 Napisano 26 Sierpnia 2021 Daawno dawno temu miałem plakat z białą Testarossą, piękne auto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 710 #33364 Napisano 26 Sierpnia 2021 2 godziny temu, trollu napisał(-a): Daawno dawno temu miałem plakat z białą Testarossą, piękne auto O taki? 😆 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barthas 14 #33365 Napisano 26 Sierpnia 2021 Paweł walczy z Uazem, a ja wczoraj sprowadziłem ze wsi takie cuś... Land Rovery sie psują - tak mówią przynajmniej Super auto do turustyki off-road. Do topienia w błocie po klamki nie bardzo. Ogarnąć mechanicznie i korozję, dobre opony i w drogę. Wyciagarki, stalowe zderzaki i osłony nie są konieczne, żeby przeżyć przygodę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 760 #33366 Napisano 26 Sierpnia 2021 7 godzin temu, StaryWilk napisał(-a): O taki? nie ale też lewy profil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peterson 1020 #33367 Napisano 26 Sierpnia 2021 9 godzin temu, barthas napisał(-a): Land Rovery sie psują - tak mówią przynajmniej Mialem jednego piec lat i tylko akumulator wymienialem 0 zegary: staruszek Tissot, ML Pontos Small Seconds Mechanik, Seiko Monster, Oris Big Crown Flying Doctor's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barthas 14 #33368 Napisano 26 Sierpnia 2021 Mialem jednego piec lat i tylko akumulator wymienialemTeż nie narzekam - mam dwa... Jeden 9 lat w domu, drugi 5. Droczę sie tylko, cytujac obiegowe opinie One life - live itA Rumunia piękna jest i warto pojechać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peterson 1020 #33369 Napisano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) Juz go nie mam 🥲 , ale moze jakis wroci bo to fajne samochody sa Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez Peterson 1 zegary: staruszek Tissot, ML Pontos Small Seconds Mechanik, Seiko Monster, Oris Big Crown Flying Doctor's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81570 #33370 Napisano 26 Sierpnia 2021 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2283 #33371 Napisano 26 Sierpnia 2021 2 godziny temu, barthas napisał(-a): Też nie narzekam - mam dwa... Jeden 9 lat w domu, drugi 5. Droczę sie tylko, cytujac obiegowe opinie One life - live it A Rumunia piękna jest i warto pojechać Rumunię przejechałem 12 lat temu, i chciałbym tam wrócić z moimi synami... Disco zgniłe totalnie, więc czeka mnie robótka na jesień...Masz może sprawdzonych dostawców części blacharskich?.. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9459 #33372 Napisano 26 Sierpnia 2021 Jaj ciag dalszy. Odpusali mi, ze mogę zrezygnować, ale już zapłacili i auto będzie. Nie zakup auta a przygoda... 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6905 #33373 Napisano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) Ty to masz ... ??? ....UAZA... Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9459 #33374 Napisano 26 Sierpnia 2021 UAZ ma być w październiku. Pewnie do listopada zejdzie z rejestracją. Ech... ja naprawdę go chcę 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6905 #33375 Napisano 26 Sierpnia 2021 Widzę Oby nie było tak jak zwykle... To co się chce.. osiągasz , a potem rozczarowanie.. Chciałem "władcę pierścieni", oferowano mi Brykę Młodego Wieśnika, ale się uparłem i traz trochę żałuję... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach