ZawszeKwadrat 227 #37751 Napisano 9 Listopada 2022 11 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a): Dwa litry benzyna - czego to tak żre? u mnie tez zzre... ale za kazdym razem przy tankowaniu, to najlepiej wydane pieniadze w moim zyciu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 142690 #37752 Napisano 9 Listopada 2022 2 minuty temu, ZawszeKwadrat napisał(-a): u mnie tez zzre... ale za kazdym razem przy tankowaniu, to najlepiej wydane pieniadze w moim zyciu. A ja raz miałem 49,9/100... Po 300 metrach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12963 #37753 Napisano 9 Listopada 2022 16 minut temu, ZawszeKwadrat napisał(-a): u mnie tez zzre... ale za kazdym razem przy tankowaniu, to najlepiej wydane pieniadze w moim zyciu. Phi! Patrz i się ucz 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #37754 Napisano 9 Listopada 2022 Godzinę temu, ZawszeKwadrat napisał(-a): u mnie tez zzre... ale za kazdym razem przy tankowaniu, to najlepiej wydane pieniadze w moim zyciu. To i tak delikatnie przy tej mocy... Moja Mieczysława w mieście 20l bez żadnej spiny spala. W korkach do 25 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79815 #37755 Napisano 9 Listopada 2022 Brum-brum! 5 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3004 #37756 Napisano 10 Listopada 2022 W dniu 9.11.2022 o 02:06, Louis Cypher napisał(-a): Dwa litry benzyna - czego to tak żre? Bo Ci prostokaty swieca, one zuzywaja duzo paliwa 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1655 #37757 Napisano 10 Listopada 2022 Nie wiem po co dbam o to auto , wosk...itd , jak codziennie jest ten sam widok 🤬 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3004 #37758 Napisano 10 Listopada 2022 16 minut temu, Krakus1 napisał(-a): Nie wiem po co dbam o to auto , wosk...itd , jak codziennie jest ten sam widok 🤬 No i co Ci Kitku przeszkadza? 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 980 #37759 Napisano 10 Listopada 2022 Nie wiem po co dbam o to auto , wosk...itd , jak codziennie jest ten sam widok czysto ma, czadem pewnie ciepło więc co się dziwisz ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1159 #37760 Napisano 10 Listopada 2022 Na czarnej masce mu najcieplej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12963 #37761 Napisano 10 Listopada 2022 (edytowane) 38 minut temu, Krakus1 napisał(-a): Nie wiem po co dbam o to auto , wosk...itd , jak codziennie jest ten sam widok 🤬 Sąsiadka wystraszyła kitku kiedyś do tego stopnia, że "palił kapcia" na masce z 10 sekund naturalnie zimówki z kolcami na czterobucie na pełnym gwizdku zostawiły liczne zdobienia Edytowane 10 Listopada 2022 przez Autor1984 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2801 #37762 Napisano 10 Listopada 2022 25 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Sąsiadka wystraszyła kitku kiedyś do tego stopnia, że "palił kapcia" na masce z 10 sekund naturalnie zimówki z kolcami na czterobucie na pełnym gwizdku zostawiły liczne zdobienia Morał z tego taki, żeby nie straszyć kitku 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70679 #37763 Napisano 10 Listopada 2022 To trzeba mieć pecha. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1159 #37764 Napisano 10 Listopada 2022 Wbrew pozorom chyb nie taki rzadkie pech. Miałem już 2 razy niestety ake zawsze zima i wiosna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 66923 #37765 Napisano 10 Listopada 2022 Godzinę temu, Krakus1 napisał(-a): Nie wiem po co dbam o to auto , wosk...itd , jak codziennie jest ten sam widok 🤬 Kot sąsiadki tak robił po całym parkingu. Niestety ludziom się nie podobało i historia zakończyła się tragicznie. Szkoda, wszystkie dzieciaki na osiedlu szalały... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #37766 Napisano 10 Listopada 2022 1 godzinę temu, Krakus1 napisał(-a): Nie wiem po co dbam o to auto , wosk...itd , jak codziennie jest ten sam widok 🤬 Jakbyś sie bardziej do tego woskowania przylozyl to łapy by się mu rozjezdzaly i nie dalby rady wejsc 🙂 2 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1655 #37767 Napisano 10 Listopada 2022 59 minut temu, Autor1984 napisał(-a): naturalnie zimówki z kolcami na czterobucie na pełnym gwizdku zostawiły liczne zdobienia Dokładnie , jak detailer zobaczył jak farba i ceramika wygląda na masce po pół roku to się załamał 😔 10 minut temu, petruss napisał(-a): Kot sąsiadki tak robił po całym parkingu. Niestety ludziom się nie podobało i historia zakończyła się tragicznie. Szkoda, wszystkie dzieciaki na osiedlu szalały... U nas jest pełna kocia kultura , każdy kot pilnuje swoje podwórko , ale o dziwo jedyne koty które siedzą na swoich autach to moje - jest jeszcze jeden czarny - 🤔 9 minut temu, 70' napisał(-a): Jakbyś sie bardziej do tego woskowania przylozyl to łapy by się mu rozjezdzaly i nie dalby rady wejsc 🙂 Widziałem ten scenariusz jak kot zasnął i obudził się ślizgając po masce, nie zapomnę widok tych pazur po czarnej masce 😱 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1655 #37768 Napisano 10 Listopada 2022 48 minut temu, mario1971 napisał(-a): To trzeba mieć pecha. Współczuję , 1000zł do kolejnej polisy AC i auto zastępcze , to drugie jest najgorsze zwłaszcza jak są plany na długi weekend 😔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70679 #37769 Napisano 10 Listopada 2022 Współczuję , 1000zł do kolejnej polisy AC i auto zastępcze , to drugie jest najgorsze zwłaszcza jak są plany na długi weekend Właśnie zaczynałem urlop. Byłem w trasie na autobanie, auto przede mną przejechało przez gumę lub chlapacz od tira, podbiło to coś, co przerysowało mi maskę i uderzyło w szybę. Obecnie czekam na auto zastępcze. Mają je podstawić w ciągu 2 godzin. Fiacik Tipo do mnie jedzie. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 142690 #37770 Napisano 10 Listopada 2022 3 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Właśnie zaczynałem urlop. Byłem w trasie na autobanie, auto przede mną przejechało przez gumę lub chlapacz od tira, podbiło to coś, co przerysowało mi maskę i uderzyło w szybę. Obecnie czekam na auto zastępcze. Mają je podstawić w ciągu 2 godzin. Fiacik Tipo do mnie jedzie. Współczuję a w Fiacie zapomnij o wyprzedzaniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12963 #37771 Napisano 10 Listopada 2022 (edytowane) 12 minut temu, mario1971 napisał(-a): Właśnie zaczynałem urlop. Byłem w trasie na autobanie, auto przede mną przejechało przez gumę lub chlapacz od tira, podbiło to coś, co przerysowało mi maskę i uderzyło w szybę. Obecnie czekam na auto zastępcze. Mają je podstawić w ciągu 2 godzin. Fiacik Tipo do mnie jedzie. Najważniejsze żeś cały i zdrowy, nie raz widziałem na filmach jak do kabiny się przebija to, co podbite przez auto poprzedzające. Szczęście w nieszczęściu. Edytowane 10 Listopada 2022 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4808 #37772 Napisano 10 Listopada 2022 14 minut temu, mario1971 napisał(-a): Właśnie zaczynałem urlop. Byłem w trasie na autobanie, auto przede mną przejechało przez gumę lub chlapacz od tira, podbiło to coś, co przerysowało mi maskę i uderzyło w szybę. Obecnie czekam na auto zastępcze. Mają je podstawić w ciągu 2 godzin. Fiacik Tipo do mnie jedzie. No współczuję Mariusz. A u mnie dziś takie małe coś... Spróbuję sam naprawić, jak tylko dojadę do domu i się nie rozlezie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 142690 #37773 Napisano 10 Listopada 2022 3 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Najważniejsze żeś cały i zdrowy, nie raz widziałem na filmach jak do kabiny się przebija, to co podbite przez auto poprzedzające. Szczęście w nieszczęściu. Ja najechałem w czerwcu na metalową lekko łukowatą sztabę. Na szczęście poszła tylko opona, ale czekałem na pomoc drogową 3 godziny w temperaturze 36 stopni. Przy okazji poznałem tradycyjną tzw. polską gościnność, czytaj - obojętność. Jedyną osobą która zainteresowała się nami po jakimś czasie, był człowiek z tych co na wsi są na dole lokalnej społeczności. Szczęście, że miałem zapas wody, bo mogło być nieciekawie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70679 #37774 Napisano 10 Listopada 2022 14 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Współczuję a w Fiacie zapomnij o wyprzedzaniu. Spoko. Zadzwoniłem do wypożyczalni, zrobiłem dymakę i w ciągu godziny podstawią mi z ubezpieczenia Golfa. 😊 6 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Ja najechałem w czerwcu na metalową lekko łukowatą sztabę. Na szczęście poszła tylko opona, ale czekałem na pomoc drogową 3 godziny w temperaturze 36 stopni. Przy okazji poznałem tradycyjną tzw. polską gościnność, czytaj - obojętność. Jedyną osobą która zainteresowała się nami po jakimś czasie, był człowiek z tych co na wsi są na dole lokalnej społeczności. Szczęście, że miałem zapas wody, bo mogło być nieciekawie. Może chciał Ci chrzczone paliwo sprzedać? 😁 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12963 #37775 Napisano 10 Listopada 2022 2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Ja najechałem w czerwcu na metalową lekko łukowatą sztabę. Na szczęście poszła tylko opona, ale czekałem na pomoc drogową 3 godziny w temperaturze 36 stopni. Przy okazji poznałem tradycyjną tzw. polską gościnność, czytaj - obojętność. Jedyną osobą która zainteresowała się nami po jakimś czasie, był człowiek z tych co na wsi są na dole lokalnej społeczności. Szczęście, że miałem zapas wody, bo mogło być nieciekawie. Bo tak niestety jest, ludzie miastowi zdziczeli. Ja miałem na początku tego roku wypadek, sprawca prawdopodobnie zasnął i nagle wjechał na mój pas. A że była śnieżyca i mroźno to jedyne co zdążyłem zrobić, to odbić w prawo. Niestety był szybszy i zdążył mi lewy tył zahaczyć. Temp ok -5 C(jakieś 4 godziny stania na mrozie w "bucikach" bo ze spotkania wracałem, ludzie wrukwieni na to, że elementy walają się na drodze i jeszcze Cię za przeproszeniem "jeb*ą", byś to pozbierał bo blokujesz... Drogówka jak przyjechała to stwierdziła, że gdyby to były osobówki 100% wycinka. Ale tak jak napisałeś; znieczulica. Dodam do tego wrogość w spojrzeniach. Powoli staje się to normą. 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach