TomcioMiki 68346 #43151 Napisano 24 Marca 2024 19 minut temu, souls_hunter napisał(-a): Oczywiście, że to na górnym zdjęciu. A mi to 😁😁😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2927 #43152 Napisano 24 Marca 2024 34 minuty temu, Krakus1 napisał(-a): @Autor1984 czekam na fotki ambientu Twojej 7er 🙂 co do Audi , mam prośbę , wskażcie proszę ktore wnetrze bardziej Wam się podoba ? : Drugie 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68346 #43153 Napisano 24 Marca 2024 Audi Q6 E-tron 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 874 #43154 Napisano 24 Marca 2024 18 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): A mi to 😁😁😁 To proszę Pana, to jest klasyka i bije na głowę 99% współczesnego wzornictwa. 1 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8763 #43155 Napisano 24 Marca 2024 To ja jednak wolę to co robi Volvo, tj. zachowuje umiar we wnętrzach. Jak patrzę na te Audi czy BMW, to mam wrażenie że siedzę w pokoju dilerów walutowych w banku, a nie w samochodzie. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3974 #43156 Napisano 24 Marca 2024 Oj tak, wnetrze volvo jest świetne- idealny kompromis i dużo klasy, te dlugie tablety wygladaja fatalnie.. a dodatkowy ekran pasazera?.. chyba nic głupszego nie da sie wymyslicWysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68346 #43157 Napisano 24 Marca 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, souls_hunter napisał(-a): To proszę Pana, to jest klasyka i bije na głowę 99% współczesnego wzornictwa. Dla tego mi się podoba , ktoś to też kiedyś projektował,miał gust i styl, widać w dzisiejszych czasach króluje bezguście i brak smaku, coś słabi są projektanci w dzisiejszych czasach. 🤗🤗🤗 Edytowane 24 Marca 2024 przez TomcioMiki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 333 #43158 Napisano 24 Marca 2024 Niedługo cała przednia szyba będzie wyświetlaczem. W dobie samochodów autonomicznych osoby siedzące z przodu nie będą potrzebowały widzieć drogi. Mogą oglądać film na całej przedniej szybie.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42998 #43159 Napisano 24 Marca 2024 3 godziny temu, bober5264 napisał(-a): chyba nic głupszego nie da sie wymyslic Nie mów hop. Na bank coś wymyślą. 2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Dla tego mi się podoba , ktoś to też kiedyś projektował,miał gust i styl, widać w dzisiejszych czasach króluje bezguście i brak smaku, coś słabi są projektanci w dzisiejszych czasach. 🤗🤗🤗 Dokładnie. 1 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12481 #43160 Napisano 24 Marca 2024 Ej kompletnie nie potrafię w zdjęcia... Sorry za jakość, ale sprawę potraktowałem poważnie! 6 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49785 #43161 Napisano 24 Marca 2024 3 minutes ago, Autor1984 said: Ej kompletnie nie potrafię w zdjęcia... Sorry za jakość, ale sprawę potraktowałem poważnie! Co by nie gadać, to wygląda już jak statek kosmiczny 👀… ależ tam się musi fajnie siedzieć i korzystać 🔥 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68346 #43162 Napisano 24 Marca 2024 2 minuty temu, Londek napisał(-a): Co by nie gadać, to wygląda już jak statek kosmiczny 👀… ależ tam się musi fajnie siedzieć i korzystać 🔥 Jak dla mnie za dużo tego wszystkiego , to jest samochód a nie F-35 Albo tak kokpit wahadłowca 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12481 #43163 Napisano 24 Marca 2024 11 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Jak dla mnie za dużo tego wszystkiego , to jest samochód a nie F-35 Albo tak kokpit wahadłowca 😁😁😁 Właśnie BMW jest mega ascetyczne. Nie wiem gdzie dostrzegasz ten "przepych". 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68346 #43164 Napisano 24 Marca 2024 4 godziny temu, souls_hunter napisał(-a): To proszę Pana, to jest klasyka i bije na głowę 99% współczesnego wzornictwa. Jestem ciekaw czy za 40 lat i dalej, to co teraz powstaje też będzie klasyką, szczerze wątpię 🤔🤔🤔 6 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Właśnie BMW jest mega ascetyczne. Nie wiem gdzie dostrzegasz ten "przepych". A możesz to wszystko wygasić i zostawić sam prędkościomierz 🤔🤔🤔 9 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Właśnie BMW jest mega ascetyczne. Nie wiem gdzie dostrzegasz ten "przepych". Nie o przepych mi chodzi, projektanci za bardzo zachłysneli się tymi ekranami, dają tam gdzie trzeba i nie trzeba, im większe tym lepiej , nie ma w tym żadnej finezji, ja rozumiem że wszystko idzie na przód, ale jak dla mnie w tych pieniądzach myślę że szło by to zrobić ładniej, ale ja się nie znam. 🤗🤗🤗 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 585 #43165 Napisano 24 Marca 2024 2 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Ej kompletnie nie potrafię w zdjęcia... A ja kiedyś pałowałem się takim cudakiem btw nadal poluję na tipo gt tapatalked 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1636 #43166 Napisano 24 Marca 2024 @Autor1984 dzięki , bardzo ładny ambient 👍 wracając do Audi , tak to nowa Q6 E- tron , czyli najprawdopodobniej wszystkie modele Audi od A6 i wyżej będą tak wyglądać w środku , osobiście bardziej wolę poprzedni design wnętrza- aktualne A6- , bo tam też są 3 ekrany , ale jakoś ergonomicznie umieszczone , a nie kolejny tablet doklejony przed oczami kierowcy , zostanę przy aktualnym/starym modelu A6 🤪 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #43167 Napisano 24 Marca 2024 Takie jeszcze moze być Ale to co w większości montują do środka teraz projektanci to.... Oby im żadna ilość malych niebieskich tabletek nie pomogła Nowy mustang 😵💫🤦 2 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike.77 19 #43168 Napisano 24 Marca 2024 Ja się jeździ z taką ilością tabletów w nocy, zwłaszcza w terenie niezabudowanym przy słabych warunkach pogodowych np. deszcz ? Czy nie przeszkadza to w obserwowaniu co się dzieje za przednią szybą ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68346 #43169 Napisano 24 Marca 2024 4 minuty temu, Mike.77 napisał(-a): Ja się jeździ z taką ilością tabletów w nocy, zwłaszcza w terenie niezabudowanym przy słabych warunkach pogodowych np. deszcz ? Czy nie przeszkadza to w obserwowaniu co się dzieje za przednią szybą ? Miałem takiego i było to zarąbiste 🤗🤗🤗 16 minut temu, irekm napisał(-a): Takie jeszcze moze być Ale to co w większości montują do środka teraz projektanci to.... Oby im żadna ilość malych niebieskich tabletek nie pomogła Nowy mustang 😵💫🤦 A to Corvette 😁😁😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3974 #43170 Napisano 24 Marca 2024 W tej corveccir jeszcze jako tako to pasuje, chociaż i tak jest slabo, ale mustang wygląda jakby miał akcesoryjny ekran z aliexpres Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2413 #43171 Napisano 24 Marca 2024 Mam u siebie identyczne ekrany jak Autor1984 i o ile na początku byłem ich przeciwnikiem, szukałem nawet demówki ze starym oS-em, ale po roku i 20k km stwierdzam, że nie zamieniłbym już na poprzednika. Ekran jakość ma wyśmienitą, w nocy można go przygasić tak, że zupełnie nie przeszkadza, a obsługiwać 99% funkcji (poza klimatyzacją) można pokrętłem idrive, czyli jest tak jak zawsze było w BMW. W dodatku działa to zawsze sprawnie, bez lagów i ma wszystkie potrzebne mi funkcje. To tylko kwestia estetyki i indywidualnych preferencji czy to się komuś podoba czy nie, bo biorąc pod uwagę ilość, to się nie zmieniła, zamiast dwóch ekranów jest jeden długi na wspólnej tafli szkła. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68346 #43172 Napisano 24 Marca 2024 24 minuty temu, Tommaso napisał(-a): Mam u siebie identyczne ekrany jak Autor1984 i o ile na początku byłem ich przeciwnikiem, szukałem nawet demówki ze starym oS-em, ale po roku i 20k km stwierdzam, że nie zamieniłbym już na poprzednika. Ekran jakość ma wyśmienitą, w nocy można go przygasić tak, że zupełnie nie przeszkadza, a obsługiwać 99% funkcji (poza klimatyzacją) można pokrętłem idrive, czyli jest tak jak zawsze było w BMW. W dodatku działa to zawsze sprawnie, bez lagów i ma wszystkie potrzebne mi funkcje. To tylko kwestia estetyki i indywidualnych preferencji czy to się komuś podoba czy nie, bo biorąc pod uwagę ilość, to się nie zmieniła, zamiast dwóch ekranów jest jeden długi na wspólnej tafli szkła. No właśnie chodzi o estetykę 🤗🤗🤗 Co w tym jest ładnego 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 86543 #43173 Napisano 24 Marca 2024 5 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Ej kompletnie nie potrafię w zdjęcia... Sorry za jakość, ale sprawę potraktowałem poważnie! Pięknie świeci ale te ekrany ogromne. Pewnie można się do wszystkiego przyzwyczaić e tyle wyświetlaczy trochę rozprasza kierującego autem niestety ale to moje zdanie. Dobrze, że w bmw jest pokrętło. Ja mam e87 to wiem jakie to wygodne. Jakby ktoś szukał małego auta to jest na sprzedaż 177kM w automacie 2010 rok. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #43174 Napisano 24 Marca 2024 Mam dalej 2014 GS350, tzn dzieci mają. I za każdym razem jak wsiadam do środka i patrze na tablice to mi się oczy śmieją. Pomijam.ekran z Atari z lat '80, ale deska rozdzielcza jest kapitalna Myślę ze cenzura forumowa nie przepuściła by mojego zdania na temat ekranów w samochodach. Robią to tylko żeby zaoszczędzić, ale trzeba być....🤔, żeby wybrać ekran zamiast fajnych zegarów analogowych 🤷 Taka jest moja opinie w każdym badz razie 😜 7 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #43175 Napisano 24 Marca 2024 Co Ty pierdzielisz? BMW ma konsolę płaską, a w AM idzie ku kierowcy. Dwa zupełnie inne auta. Serio AM był podobny do BMW? Chyba kuśwa w snach... EDIT: Jeszcze jedno Panie Michale, byłbym rad; gdyby łaskawy Kolega udostępnił F430 do albumu.Mówię o tym jak się prowadzi. A jeżeli między rodzinnym sedanem a GT nie widać różnicy to po co przepłacać. Oczywiście to tak z przymrużeniem oka xDCo do samego wykonania itp nie ma się do czego przyczepić. Czuć pinioncA o "konsoli" mówiłem o starym Vantage vs nowy.Jakiego znowu albumu?Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach