Z_bych 2025 #159301 Napisano 23 Sierpnia 2018 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #159302 Napisano 23 Sierpnia 2018 16600'99 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poe 429 #159303 Napisano 23 Sierpnia 2018 Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #159304 Napisano 23 Sierpnia 2018 OStrożnie Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sulej 228 #159305 Napisano 23 Sierpnia 2018 12 lat prawie cały czas noszony. Bezel wyblakł a sam zegarek nabawił się kilku rys i zadrapań ale dalej służy wiernie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40599 #159306 Napisano 23 Sierpnia 2018 I posłuży jeszcze wiele lat P.s. "Symbolic" jest wielki, ale ja zawsze wolałem "Individual Thought Patterns" . Sorry za off-top... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #159307 Napisano 23 Sierpnia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #159308 Napisano 23 Sierpnia 2018 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemasmenager 13 #159309 Napisano 23 Sierpnia 2018 Chyba pasuję ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_stickman 49 #159310 Napisano 23 Sierpnia 2018 Zdjęcie jak zwykle tip top 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #159311 Napisano 23 Sierpnia 2018 Bardzo dystyngowany ten Orient. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #159312 Napisano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Gienek, mega... Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #159313 Napisano 23 Sierpnia 2018 Zdjęcie jak zwykle tip top Bardzo dystyngowany ten Orient. Gienek, mega... Dzięki wielkie Panowie To moje wewnętrzne rozterki czy zamienić cyfrówkę czy nie. Raz robię foto i jestem bardzo zadowolony, innym razem myślę, że trzeba zmienić aparat bo jest tragicznie. Chyba jednak na tym właśnie polega fotografia A ten dosyć mocno elegancki wygląd zegarka staram się przełamywać paskami by można go było nosić na co dzień 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 9021 #159314 Napisano 23 Sierpnia 2018 Gienek, mega... Dobra maszyna Robert. Idziesz ostro kolego ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #159315 Napisano 23 Sierpnia 2018 Dzięki, Rafał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #159316 Napisano 23 Sierpnia 2018 Dobra maszyna Robert. Idziesz ostro kolego ! Dzięki! A tylko co wczoraj pisaliśmy na insta o aparatach Chyba jednak zostanę przy tym co mam a pójdę za Twoją radą i kupię (nawet już wybrałem) lepszy systemowy obiektyw Zrobiłem niezłego off topa to chociaż wrzucę jeszcze jedno foto z tej samej scenerii 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #159317 Napisano 23 Sierpnia 2018 Dzięki! A tylko co wczoraj pisaliśmy na insta o aparatach Chyba jednak zostanę przy tym co mam a pójdę za Twoją radą i kupię (nawet już wybrałem) lepszy systemowy obiektyw Zrobiłem niezłego off topa to chociaż wrzucę jeszcze jedno foto z tej samej scenerii To jak już offtop, to zapytam - te zdjęcia są jakoś ostro podkręcane? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #159318 Napisano 23 Sierpnia 2018 Dzięki wielkie Panowie To moje wewnętrzne rozterki czy zamienić cyfrówkę czy nie. Raz robię foto i jestem bardzo zadowolony, innym razem myślę, że trzeba zmienić aparat bo jest tragicznie. Chyba jednak na tym właśnie polega fotografia A ten dosyć mocno elegancki wygląd zegarka staram się przełamywać paskami by można go było nosić na co dzień A co ma do tego aparat czy obiektyw? Nie panujesz za bardzo nad światłem. Zmiana czegokolwiek w systemie body/słoik nic nie zmieni. Chyba, że na manualach walczysz z ostrością i to Cię męczy i liczysz że AF coś zmieni. Ja mając AF i tak ustawiam manualnie ostrość w makro -jest wygodniej. Do rozpracowania masz światło. A potem (co już kiedyś wspominałem) postprodukcja.. i z tego co widzę to balans bieli... Chyba, że serio pstrykasz przy świecy lub świetle żarowym. Pozdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4586 #159319 Napisano 23 Sierpnia 2018 Mój i spiącego 6-latka :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #159320 Napisano 23 Sierpnia 2018 To jak już offtop, to zapytam - te zdjęcia są jakoś ostro podkręcane? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Akurat te zdjęcia są delikatnie podkręcone tylko podstawowym programem, który każdy ma w swojej przeglądarce zdjęć Windows A co ma do tego aparat czy obiektyw? Nie panujesz za bardzo nad światłem. Zmiana czegokolwiek w systemie body/słoik nic nie zmieni. Chyba, że na manualach walczysz z ostrością i to Cię męczy i liczysz że AF coś zmieni. Ja mając AF i tak ustawiam manualnie ostrość w makro -jest wygodniej. Do rozpracowania masz światło. A potem (co już kiedyś wspominałem) postprodukcja.. i z tego co widzę to balans bieli... Chyba, że serio pstrykasz przy świecy lub świetle żarowym. Pozdr Chyba jednak ma znaczenie, bo raz ciężko jest zapanować nad szumami, dwa te obiektywy które mam nie są zbyt ostre. Co do balansu bieli to Lumix G6 ma po prostu z tym problem i często o tym było słychać na forach foto, druga kwestia to światło odbite od brązowego krzesła da taki a nie inny efekt i jestem tego świadomy. A już tak na koniec co do pozostałych rzeczy, to ja jestem amatorem i to powtarzam. Bawię się, pstrykam, fotka mi się spodoba to wrzucam i nic więcej 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #159321 Napisano 23 Sierpnia 2018 Mnie się Wasze fotki, Panowie, bardzo podobają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #159322 Napisano 24 Sierpnia 2018 Mnie się Wasze fotki, Panowie, bardzo podobają I to najważniejsze i miłe. Dziękuję 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #159323 Napisano 24 Sierpnia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #159324 Napisano 24 Sierpnia 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #159325 Napisano 24 Sierpnia 2018 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach