Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

47 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Na koniec dnia pod hasłem "Nowy zegarek na ręce"  :)

IMG_20220321_110329.jpg

IMG_20220321_110333.jpg

widzę, ze Kolega dalej niesprecyzowany ......... niezły rozrzut zegarów :) ale ten bardzo ciekawy !!! zastanawiałem się co wskazuje godzinę ale teraz zobaczyłem znaczniki na wskazówkach :)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, KobyS0 napisał(-a):

widzę, ze Kolega dalej niesprecyzowany ......... niezły rozrzut zegarów :) ale ten bardzo ciekawy !!! zastanawiałem się co wskazuje godzinę ale teraz zobaczyłem znaczniki na wskazówkach :)  

Nie jestem niesprecyzowany, raczej podoba mi się zbyt wiele ;). Ten to taka ciekawostka, nagrodzona pierwsza wersja w 2013 roku. CIGA Design, to kolejna chińska firma której wzory są, jeżeli nie innowacyjne, to przynajmniej nie homarowo-wtórne. Ponieważ tani nie są, jak na Chiny, kupiłem ich niedrogiego kwarca, by przekonać się o jakości ich produktów. Jak dla mnie bez zarzutu, mogę tylko polecić. Szczególnie ich najnowszy model, ale tu już cena trochę z innej bajki, 1k USD za model ze stali a tytan chyba za ok. 1200 USD. Dołączam zdjęcie z netu. A ten model dostał ostatnio nagrodę na wystawie w Genewie. 

CIGA+Design+Blue+Planet_.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak z ciekawosci, to ktora godzina jest na tym chinskim zegarku i czy dobrze widze ze minuty sa tam oznaczone "odwrotnie do ruchu zegara"? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Jareknr1 napisał(-a):

Tak z ciekawosci, to ktora godzina jest na tym chinskim zegarku i czy dobrze widze ze minuty sa tam oznaczone "odwrotnie do ruchu zegara"? 

Godzinowa, to biała wskazówka z czerwoną końcówką a minutowa odwrotnie. 

A jeżeli chodzi o ten powyżej, to odczytuje się czas tam gdzie wskazuje róża wiatrów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok dzieki, chodzilo o ten powyzej. Czy dobrze patrze, ze w takim razie to jest 10:09?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Jareknr1 napisał(-a):

ok dzieki, chodzilo o ten powyzej. Czy dobrze patrze, ze w takim razie to jest 10:09?

Też ten czas bym obstawiał. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, alpaczino napisał(-a):

.
20220323_103222.jpg

Pozdrawiam

...no to chyba masz już kolorystycznie wszystkie kolory Citizenów do koszul :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi