Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

Fajny co to za model ? 🤗

Błonie Cyberpunk

Edytowane przez eye_lip

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Czysto teoretycznie. Ten model Rolexa ma wg mnie najfajniejszą kolorystykę. Podoba mi się bardziej (nawet), niż wersja Pepsi. Gratuluję. Tego w tle także. ;) 

Rootbeer jest bardzo wdzięczny,masz rację! Chętnie na jakiś stolik wezmę do poprzymierzania. Na pepsi meteorite czekam pokornie....a autko? Chyba się starzeję, zacząłem nosić złote zegarki, a M850tka, czyli długie jak limuzyna cabrio,które jeździ jak siódemka bez dachu, uśmiecha mnie bardziej niż 911,w którym kazdy zakręt to przygoda.

A że dziewczyny mniej się oglądają? Przestało mnie to obchodzić,odkąd moją całą uwagę skupiłem tylko na jednej osobie,która kochała mnie,gdy jeździłem citroenem saxo :) 40tka!

Edytowane przez Trollix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, eye_lip napisał(-a):

Błonie Cyberpunk

Dzięki pozdrawiam 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Trollix napisał(-a):

Rootbeer jest bardzo wdzięczny,masz rację! Chętnie na jakiś stolik wezmę do poprzymierzania. Na pepsi meteorite czekam pokornie....a autko? Chyba się starzeję, zacząłem nosić złote zegarki, a M850tka, czyli długie jak limuzyna cabrio,które jeździ jak siódemka bez dachu, uśmiecha mnie bardziej niż 911,w którym kazdy zakręt to przygoda.

A że dziewczyny mniej się oglądają? Przestało mnie to obchodzić,odkąd moją całą uwagę skupiłem tylko na jednej osobie,która kochała mnie,gdy jeździłem citroenem saxo :) 40tka!

Masz dobre podejście. Związek oparty na kasie, to ślepa uliczka. Kobieta kupiona nigdy nie będzie prawdziwą żoną i przyjacielem na całe życie, tylko zabawką na finansowym łańcuchu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi