Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a):

🤗🤗🤗

IMG20230429145553.jpg

No i czyj czas zwyciężył?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, oszolom napisał(-a):

7658765876587658765876587658.jpg

Klimatyczny staruszek, ale wskazówki chyba nie są oryginalne? Koronka to na 100%. Koperta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Klimatyczny staruszek, ale wskazówki chyba nie są oryginalne? Koronka to na 100%. Koperta?

obstawiam, że wszystko jest oryginalne ;). może korona zmieniana, ale to element użytkowy.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, oszolom napisał(-a):

obstawiam, że wszystko jest oryginalne ;). może korona zmieniana, ale to element użytkowy.

Koronka jest od innego a co do reszty, niech się inni Koledzy wypowiedzą. Jak to jest? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Paulus57 napisał(-a):

Koronka jest od innego a co do reszty, niech się inni Koledzy wypowiedzą. Jak to jest? 

A ja Ci napiszę, że RACZEJ nie jest od innego ;). I zapytam, skąd takie mocne (pewne) sądy... Mały zegarek, to się wydaje duża. Normalny wymiar w tym przypadku. Za długo siedzę w temacie vintage, żeby oceniać "oryginalność" każdego elementu jakiegoś circa 80-letniego zegarka niszowej marki. Na moje oko wszystko jest spójne.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, oszolom napisał(-a):

A ja Ci napiszę, że RACZEJ nie jest od innego ;). I zapytam, skąd takie mocne (pewne) sądy... Mały zegarek, to się wydaje duża. Normalny wymiar w tym przypadku. Za długo siedzę w temacie vintage, żeby oceniać "oryginalność" każdego elementu jakiegoś circa 80-letniego zegarka niszowej marki. Na moje oko wszystko jest spójne.

Wydaje się nowsza od reszty, ale to Ty widzisz go na żywo a ja tylko zgaduję na podstawie fotografii. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi