Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Artur74 napisał(-a):

20240730_053424.jpg

Najlepsza chwila dnia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a):

Aby do 17 i czas zacząć urlop do pracy dopiero we wrześniu 🤩🤩🤩

IMG_20240730_083921.jpg

Gdzie Ty pracujesz, że masz miesiąc urlopu?? Tylko pozazdrościć 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, kornel91 napisał(-a):

Gdzie Ty pracujesz, że masz miesiąc urlopu?? Tylko pozazdrościć 😀

Nie chcę tu nikogo denerwować, ale w Październiku biorę jeszcze dwa tygodnie i to chyba jeszcze nie koniec 😁😁😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Mam go 6 lat. Mechanizm budzący małe kontrowersje. Z jednej strony autentyczny hi-beat. Jak go przetestowałem początkowo, to miał 0 sekund odchyłki dobowej! Potem pojawił się mały problem z szybką zmianą daty. Czasami daje się przerzucić, najczęściej nie i wtedy trzeba przewijać i przewijać jak w ruskich. Ogólnie wykonany przyzwoicie. Oryginalną bransoletkę zastąpiłem paskiem. Sam zegarek kosztował mnie około 30 USD.

Hm. Z góry przepraszam za pytanie (wszak wiem, że zegarkami posługujesz się z finezją niczym Walter Sobchak swoimi Uzi), ale nie zdarzyło Ci się przypadkiem przestawiać daty w "zakazanych" godzinach? 

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, michszy napisał(-a):

elektrośmieć

niestety taka prawda  , podobnie jak Garmin i reszta 😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, ireo napisał(-a):

Hm. Z góry przepraszam za pytanie (wszak wiem, że zegarkami posługujesz się z finezją niczym Walter Sobchak swoimi Uzi), ale nie zdarzyło Ci się przypadkiem przestawiać daty w "zakazanych" godzinach? 

Tego nie wykluczam. To było ponad 6 lat temu i miałem znacznie więcej luk w wiedzy zegarkowej, niż teraz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi