Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Petru23 napisał(-a):

Ojojojoj do tej pory żałuję, że ją zwróciłem. Ale przy moim nadgarstku i proporcjach zegarka wyglądała na łapie dla mnie średnio. U Ciebie jest ok.

Ale tak jak w moim przypadku mesh średnio pasował tak i w Twoim. ;) tu do tej pistacji to tylko ciemny brąz. Niestety...

Zegarek jest niesamowity. Gratki i zazdro, że Tobie pasuje.

A tu moje. No krv... Kupię znów jak będzie w promocji 

To Ty jesteś kolegą z peppera? ;) No ja już nie miałem cierpliwości na trzycyfrową cenę i kupiłem stówkę drożej niż Ty. Kupiłem, zdając sobie sprawę (jako, że to mój nie pierwszy zielony zegarek...), że będą ciężary z dopasowaniem czegoś na tip top. Powiem Ci, że na meshu jest spoko w moich oczach pomijając fakt, że mój mesh jest kijowy ;) Mierzyłem na ciemnobrązowym pasku od innego zegarka i niby ok, ale czekam na jeszcze dwa- jasnobrązowy i czarny. Na razie nie tracę wiary ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Krygo napisał(-a):

To Ty jesteś kolegą z peppera? ;) No ja już nie miałem cierpliwości na trzycyfrową cenę i kupiłem stówkę drożej niż Ty. Kupiłem, zdając sobie sprawę (jako, że to mój nie pierwszy zielony zegarek...), że będą ciężary z dopasowaniem czegoś na tip top. Powiem Ci, że na meshu jest spoko w moich oczach pomijając fakt, że mój mesh jest kijowy ;) Mierzyłem na ciemnobrązowym pasku od innego zegarka i niby ok, ale czekam na jeszcze dwa- jasnobrązowy i czarny. Na razie nie tracę wiary ;)

Ważne, że Ciebie cieszy. Ja nie mogłem się w nim... No nie zaiskrzyło po prostu. Z czarnym podobnie. Emocje opadły i oko zaczęło zerkać nań krzywo, z grymasem.  

I tak, to chyba ja. Nick ten sam, przynajmniej jego rdzeń (czy jak to się nazywa). 

Edytowane przez Petru23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, facecik napisał(-a):

"Militarny".

IMG_1460.thumb.jpg.2332975b537e0d336a74ad940e9cde9b.jpg

Świetny zegar Hubercie !!! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, Szyszkops napisał(-a):

A my się zbieramy na wakajki właśnie…

To co taki "smutny" paseczek??? 🤔😉