Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Jan napisał(-a):

1000006608_edited.jpeg

Masz fajne spinki do koszuli to jest motyw jakiegoś mechanizmu zegarka, kurde czegoś takiego jeszcze nie widziałem 👀 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Masz fajne spinki do koszuli to jest motyw jakiegoś mechanizmu zegarka, kurde czegoś takiego jeszcze nie widziałem 👀 😄

To jest z mechanizmu zegarka 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

To nie jest motyw tylko caly mechanizm 😂 Ruhla bodajże. Te okrągłe dostałem w prezencie i mam jeszcze prostokątne kupione kilkanaście lat temu na forum.

Edytowane przez Jan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, qbapiasek napisał(-a):

W trzecim temacie, ale naprawdę mi się  podoba 😬

IMG_2123.jpeg

Pewnie zbyt długo się nie utrzyma ale gratulację bo to świetna kolorystyka tego Pointera Cervo Volante. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, piotr76 napisał(-a):

Gdzie jest zima?

20241219_073204.jpg

Tam, gdzie królowa śniegu.😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Dzien dobry, twoj model JLC to jeden z moich ulubionych 😉 uwielbiam fazy ksiezyca i okienka z data, mam jeden taki zegarek i postawilem na Blancpain☺️Jezeli chcesz mozemy sie zamienic😁😁😄😀

blancp 2.jpg

blancpain 1.jpg

Jedyny minus jaki w nim jest to brak wskazowki wyznaczajacej sekundy, ale mimo wszystko i tak go uwielbiam

Piękny, klasycznie wyglądający zegarek. Czy on nie ma skali minutowej? Fazy Księżyca, to traktujesz dowolnie? ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Piękny, klasycznie wyglądający zegarek. Czy on nie ma skali minutowej? Fazy Księżyca, to traktujesz dowolnie? ;) 

Tak masz racje nie ma skali minutowej mysle, ze ta skala zaburzylaby caly wyglad tarczy, jesli chodzi o faze ksiezyca to nastawiam zegarek prawidlowo wtedy kiedy mam zamiar go uzywac razem z fazami ksiezyca, nastawienie takiego zegarka jest czasochlonne dlatego mysle, ze na swieta poprosze o rotomat, dzieki temu bede mogl uzywac zegarka w kazdej chwili bez jego nakrecania 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi