Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

25 minut temu, Trollix napisał(-a):

Dziś : PP 5930G 

Bardzo w życiu wierzę w instynkt i miłość od pierwszego wejrzenia ;) ten zakup łączył sobą oba zakresy.

pieknego czwartku!

20250731_105910.jpg

20250731_110122.jpg

20250731_110054.jpg

Gratulacje. Piękny model, a nie wszystkie PP mają tyle gracji. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Gratulacje. Piękny model, a nie wszystkie PP mają tyle gracji. :)

Merci za jak zawsze serdeczne słowo! Doślę pewnie później (jutro) jakieś bardziej ludzkie zdjęcia...te go potwornie krzywdzą :)  kiedyś testowałem wersję platynową 5930P (niebieski to białe złoto) z grzeczności mojego zacnego znajomego (zielony z brylantem na godzinie 6),ale to bylo dla mnie za dużo. Ostra nasycona zieleń, platyna, brylant błyskający na 6. Zegar absolutnie trudny do sparowania z czymkolwiek,szalenie dekoracyjny. Slowem- klejnot. A ten? Od jeansow, do wieczorowego garnituru :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Trollix napisał(-a):

Merci za jak zawsze serdeczne słowo! Doślę pewnie później (jutro) jakieś bardziej ludzkie zdjęcia...te go potwornie krzywdzą :)  kiedyś testowałem wersję platynową 5930P (niebieski to białe złoto) z grzeczności mojego zacnego znajomego (zielony z brylantem na godzinie 6),ale to bylo dla mnie za dużo. Ostra nasycona zieleń, platyna, brylant błyskający na 6. Zegar absolutnie trudny do sparowania z czymkolwiek,szalenie dekoracyjny. Slowem- klejnot. A ten? Od jeansow, do wieczorowego garnituru :)

Zdecydowana większość z Kolegów na naszym forum, może sobie tylko poteoretyzować na temat PP. Niemożność zakupu można wtedy podeprzeć nie zawsze najpiękniejszymi projektami tej firmy. Twój zakup niestety takim "pocieszaczem" być nie może. ;) Nie trzeba zaglądać do jego wnętrza, żeby się zachwycić tym zegarkiem. Czekam na kolejne fotki, bo jest co oglądać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi