Slimturtle 6794 #322701 Napisano 7 Września Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70577 #322702 Napisano 7 Września 15 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BARTOLO 1878 #322703 Napisano 7 Września 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 39907 #322704 Napisano 7 Września 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84458 #322705 Napisano 7 Września 29 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cologero 32457 #322706 Napisano 7 Września 🌻 32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin C 4217 #322707 Napisano 7 Września 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24163 #322708 Napisano 7 Września (edytowane) Godzinę temu, ireo napisał(-a): Saddam? Ciekawe gdzie robili te tarcze. Zazwyczaj takie modyfikacje są dziełem lokalnych dystrybutorów, ale logo przeniesione poniżej osi wskazówek i dostosowane do tego liternictwo pozwalają się domyślać, że być może taki wariant tarczy powstawał jeszcze w Szwajcarii. Nie te lata;) - Saddam był dzieckiem kiedy powstał ten zegarek. Na tarczy King Ibn Saud, ta seria to oryginalne zegarki zamówione w Szwajcarii przez dwór saudyjski. Mam do niego ekstrakt z siedziby Omegi w Bienne potwierdzający oryginalność, lata produkcji i pierwotne dostarczenie do Arabii jako zamawiającego. Edytowane 7 Września przez eye_lip 13 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62622 #322709 Napisano 7 Września 🤗🤗🤗 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7707 #322710 Napisano 7 Września 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyku 14069 #322711 Napisano 7 Września 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27663 #322712 Napisano 7 Września Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154435 #322713 Napisano 7 Września 37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 45953 #322714 Napisano 7 Września 4 godziny temu, kornel91 napisał(-a): Normalnie jakbyś został Andrzej jednozegarkowcem 😀 Praktycznie tak wyszło, od połowy sierpnia Onda. Tylko na 1 września wskoczył ViS, bardziej pasował do 86 rocznicy rozpoczęcia holokaustu naszego narodu... Bardzo udane jest to Squale. Luma: 23 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 50970 #322715 Napisano 7 Września 32 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frozenn 6165 #322716 Napisano 7 Września W oczekiwaniu na zaćmienie 😉 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Premy 1867 #322717 Napisano 7 Września 1 hour ago, Miszkolc said: Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka Perfekcja. On 9/6/2025 at 7:39 PM, Funky_Koval said: Co to za bransa? Z LIW? Zgadza się, island watch. Ale wygląda na to, że ostatnią zamówiłem. Może wrócą niedługo do inwentarza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwert610 1581 #322718 Napisano 7 Września 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10197 #322719 Napisano 7 Września 27 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #322720 Napisano 7 Września 22 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127219 #322721 Napisano 7 Września 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3060 #322722 Napisano 7 Września 6 godzin temu, eye_lip napisał(-a): Nie te lata;) - Saddam był dzieckiem kiedy powstał ten zegarek. Na tarczy King Ibn Saud, ta seria to oryginalne zegarki zamówione w Szwajcarii przez dwór saudyjski. Mam do niego ekstrakt z siedziby Omegi w Bienne potwierdzający oryginalność, lata produkcji i pierwotne dostarczenie do Arabii jako zamawiającego. Ach, no tak, czyli zapewne wczesne lata '50. Do Saudów miałem stosunek dosyć neutralny bo mało o nich wiedziałem, dopiero sprawa Jamala Khashoggiego otworzyła mi oczy, ale to już niedawna historia z 2018 r. Myślałem, że Cię wyciągnę na jakąś anegdotę o tym zegarku, np. że został zdjęty przez amerykańskiego marine z ręki niezidentyfikowanego oficera, oderwanej przez minę na polu naftowym w Kuwejcie, itd. 0 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24163 #322723 Napisano 7 Września (edytowane) 42 minuty temu, ireo napisał(-a): Ach, no tak, czyli zapewne wczesne lata '50. Do Saudów miałem stosunek dosyć neutralny bo mało o nich wiedziałem, dopiero sprawa Jamala Khashoggiego otworzyła mi oczy, ale to już niedawna historia z 2018 r. Myślałem, że Cię wyciągnę na jakąś anegdotę o tym zegarku, np. że został zdjęty przez amerykańskiego marine z ręki niezidentyfikowanego oficera, oderwanej przez minę na polu naftowym w Kuwejcie, itd. Służę uprzejmie. Został wylicytowany w pandemii na allegro, jako "omega z husajnem". Zegarek odebrał dla mnie osobiście na Podkarpaciu kolega z forum, a sprzedającym był dwumetrowy chłop z rękoma jak bochny, w kapocie jak węglarz z furmanki z Misia, który zajmował się porządkowaniem starych mieszkań po zmarłych. Nie zapomniał wcześniej pilnikiem solidnie spiłować ucha, aby sprawdzić czy to na pewno nie czyste złoto (koperta to gold cap). Edytowane 7 Września przez eye_lip 8 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3060 #322724 Napisano 7 Września 3 minuty temu, eye_lip napisał(-a): Służę uprzejmie. Został wylicytowany w pandemii na allegro, jako "omega z husajnem". Zegarek odebrał dla mnie osobiście na Podkarpaciu kolega z forum, a sprzedającym był dwumetrowy chłop z rękoma jak bochny, w kapocie jak węglarz z furmanki z Misia, który zajmował się porządkowaniem starych mieszkań po zmarłych. Nie zapomniał wcześniej pilnikiem solidnie spiłować ucha, aby sprawdzić czy to na pewno nie złoto (koperta to gold cap). Cool. Właściwie to zupełnie nie wyklucza mojej wersji, że zegarek został zdjęty z ręki kogoś nieżywego. 2 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 51775 #322725 Napisano 8 Września 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach