Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, kornel91 napisał(-a):

Paweł ale przy tak dużej liczbie zegarków jak to ewidencjujesz?? Ja wiem co było najczęściej w 2025 ale to tylko tyle 😀zdjęcia liczysz? 

Jest sposób łatwy, czyli aplikacja (podobno) i ten systematyczny - codzienna notatka. Wybrałem ten drugi, wczoraj tylko musiałem poświęcić "parę minut" na podliczenie. Potem selekcja w miarę udanych fotek i zilustrowanie "Złotej Dziesiątki". 

13 godzin temu, Uhrenfreund napisał(-a):

Kurka wodna, jak to było w jednym filmie ... Jestem z zawodu biurokratą ale ewidencji noszonych zegarków nie prowadzę... Szacunek 😉

U mnie odwrotnie. Nie jestem biurokratą (wręcz wrogiem tego zawodu), ale potrafię być systematyczny, więc jakby co byłbym potencjalnie dobrym materiałem do tej profesji. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Szymondeturel napisał(-a):

Ciekawy zegarek, ale nie z tym paskiem

Jak najbardziej z tym, idealnie się uzupełniają, to oryginał z wersji Movember 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Nowy Rok, więc podsumowanie starego 2025. 

10 najczęściej noszonych przeze mnie. 

2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Jest sposób łatwy, czyli aplikacja (podobno) i ten systematyczny - codzienna notatka. Wybrałem ten drugi, wczoraj tylko musiałem poświęcić "parę minut" na podliczenie. Potem selekcja w miarę udanych fotek i zilustrowanie "Złotej Dziesiątki". 

U mnie odwrotnie. Nie jestem biurokratą (wręcz wrogiem tego zawodu), ale potrafię być systematyczny, więc jakby co byłbym potencjalnie dobrym materiałem do tej profesji. ;) 

A już myślałem, że wzorem jednego forumowego kolegi prowadzisz excela, żeby wyrównywac szanse 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi