Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, Klincz napisał(-a):

Złociutki mój Ty Panie,

Czy tymże standardowym, znikającym w tłumie, pilocikiem od Tajmeksika, chciał Pan zrobić na mnie wrażenie? :D
Niech Pan poczeka, i potrzyma sobie pifto, do około czwartku lub piątku przedpołudnia - pokażę Panu takiego potwora od Czaseksów, że Panu butelka z dłoni wypadnie. I dobrze, żeby była już opróżniona, bo zaoszczędzi Pan sobie czasu na mopowaniu podłogi i zbieraniu potłuczonego szkła 🙃 
A to będzie - jak w filmach Hitchcocka - tylko wstępne trzęsienie ziemi. Około poniedziałku lub wtorku  dotrze do mnie coś, co spowoduje, że dostanie Pan "globusa", a w cieniu będzie się czaić na Pana jasna apopleksja 🤪

Pozdrawiam serdecznie :) 

Drogi Panie! Piwko będzie czekało schłodzone, by uczcić to wydazenie!👌🫡

Doczekać się nie mogę!😉👊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Szabas napisał(-a):

Drogi Panie! Piwko będzie czekało schłodzone, by uczcić to wydazenie!👌🫡

Doczekać się nie mogę!😉👊

Ja przygotowuję całą skrzynkę pifta by uczcić przybycie do mnie Ssssssskarbów.
Żeby Pan wiedział, jak ja się nie mogę doczekać...

P.S. Poza główną imprezą jutro powinien przyjechać do mnie skromny i słodziutki Tajmeksik, który powinien się Panu spodobać. Zaprezentuję go jednak dopiero pojutrze, bo jutro idę na polski zmywak, tyrać na instrumenty finansowe do zakupu sssskarbów 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Mirosuaw napisał(-a):

Będzie dużo lepiej. Zamiast zwykłych baterii AA, polecam akumulatory Panasonic Eneloop Pro o pojemności 2500 mAh, realnie pojemność jest jeszcze większa. Chyba najlepsze na rynku. Dadzą radę.

No właśnie. Nie dają. Tzn tak na wycieczkę git, ale makro zżera je w momencie. Myślę żeby dać adapter do porządnego power banku, bo chyba się da...

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi