Szabas 4101 #337226 Napisano 9 Czerwca 42 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 64113 #337227 Napisano 9 Czerwca Na szczęście idzie to - odwrotnym kierunku (niż zamysł autora). Dzięki temu - mamy wysyp zdjęć w butach na kostce / a ja sam (i pewnie wielu innych użytkowników forum) zacząłem nosić koszule w wykwintne wzorki - czego kiedyś nie praktykowałem ; ) 1 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 75179 #337228 Napisano 9 Czerwca Widzę, że mamy tu prawdziwy sabat czarownic. Mamy jeden kocioł, a każdy próbuje doprawić gulasz na swoja modłę. Zapomniałem dodać emotikona. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 64113 #337229 Napisano 9 Czerwca 21 minut temu, mario1971 napisał(-a): Czepiać się moich koszul w wykwintne wzorki? Komu to przeszkadza i dlaczego? @ireo, czujesz smród tlącej się sutanny? 14 minut temu, mario1971 napisał(-a): Widzę, że mamy tu prawdziwy sabat czarownic. Mamy jeden kocioł, a każdy próbuje doprawić gulasz na swoja modłę. Zapomniałem dodać emotikona. Sam w poście wyżej - dolałeś oliwy do ognia 🔥 (kilka ripost i można się 'zagotować' heh) *żeby była jasność - ja personalnie, nie mam nic do Irka (nawet Go nie znam osobiście) / po prostu mnie zirytował i dałem się wciągnąć w przeciąganie liny : ) 0 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42847 #337230 Napisano 9 Czerwca Chłopaki, kończmy ten temat i dawajcie tu lepiej zdjęcia swoich zabawek (nie musi być Rolex). Z powodu braku wzorzystej koszuli i kostki brukowej pod butem, prezentuję swojego Suba na gustownej ściereczce z irchy firmy Hoya 😆 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 82709 #337231 Napisano 9 Czerwca 41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Premy 3104 #337232 Napisano 9 Czerwca (edytowane) 5 hours ago, Autor1984 said: @Funky_Koval@Dnlaie@Heavyweight2712 Panowie... Nie chodzi o to, kto jest "czepialski", "malkontentem” czy "samozwańczym obrońcą ortografii". Chodzi o to, że w regulaminie forum (Rozdział VI) znajduje się zapis dotyczący poprawności językowej publikowanych treści. To nie jest niczyja prywatna opinia ani punkt widzenia. Z pewnym rozbawieniem obserwuję, że więcej emocji wywołuje zwrócenie uwagi na błąd niż sam błąd. Jeszcze ciekawsze jest to, że zamiast odnieść się do obowiązujących zasad, część osób skupia się na ocenianiu charakterów użytkowników. Ortografia nie jest kwestią gustu, światopoglądu ani indywidualnej interpretacji. Czy notoryczne popełnianie błędów ortograficznych oznacza łamanie regulaminu, co za tym idzie - ban? Edytowane 9 Czerwca przez Premy edycja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czuszka 10289 #337233 Napisano 9 Czerwca 37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 15707 #337234 Napisano 9 Czerwca (edytowane) 51 minut temu, Premy napisał(-a): Czy notoryczne popełnianie błędów ortograficznych oznacza łamanie regulaminu, co za tym idzie - banem? To pytanie należy skierować do Moderacji. Regulamin forum zobowiązuje użytkowników do dbania o poprawność gramatyczną i ortograficzną własnych wypowiedzi (§ VI ust. 1 lit. d). Jednocześnie warto zwrócić uwagę na § VI ust. 11, zgodnie z którym zabronione jest wytykanie innym Użytkownikom niezgodności zamieszczanych przez nich treści z Regulaminem. W tym celu przewidziano funkcję "Zgłoś". Dlatego najbezpieczniejszym rozwiązaniem (o którym wspomniałem kilka postów wyżej) wydaje się zwrócenie uwagi danej osobie za pośrednictwem PW. Pozwala to uniknąć publicznego stawiania jej w niezręcznej sytuacji, nie wyklucza jej z dyskusji i zachowuje koleżeński charakter wymiany zdań. O tym, czy w danym przypadku doszło do naruszenia Regulaminu oraz jakie mogą być tego konsekwencje, decydują nasi Moderatorzy. Dlatego ocenę i ewentualne sankcje pozostawmy Administracji. Edytowane 9 Czerwca przez Autor1984 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumcajs997 6836 #337235 Napisano 9 Czerwca 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 75179 #337236 Napisano 9 Czerwca (edytowane) 2 godziny temu, Dnlaie napisał(-a): Sam w poście wyżej - dolałeś oliwy do ognia 🔥 (kilka ripost i można się 'zagotować' heh) *żeby była jasność - ja personalnie, nie mam nic do Irka (nawet Go nie znam osobiście) / po prostu mnie zirytował i dałem się wciągnąć w przeciąganie liny : ) Traktuj to wszystko jak sparingowy mecz w tenisa. Bez emocji, bo to tylko trening, w którym nie ma wygranych - szlifujesz swoją formę. Edytowane 9 Czerwca przez mario1971 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 75882 #337237 Napisano 9 Czerwca 36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 6016 #337238 Napisano 9 Czerwca 39 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 20168 #337239 Napisano 9 Czerwca 35 📸@horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christ0ff 3699 #337240 Napisano 9 Czerwca 49 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91589 #337241 Napisano 9 Czerwca 30 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henizz 2299 #337242 Napisano 9 Czerwca 37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diodon525 1194 #337243 Napisano 9 Czerwca 38 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 16238 #337244 Napisano 9 Czerwca 41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cologero 39190 #337245 Napisano 9 Czerwca 36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 36370 #337246 Napisano 9 Czerwca 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 12128 #337247 Napisano 9 Czerwca 39 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupusrex 728 #337248 Napisano 9 Czerwca 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DontTreadOnMe 405 #337249 Napisano 9 Czerwca 23 Omologato Tifosi / G-Shock GBD800 / Casio A158 / Tag Heuer Aquaracer WBP5110.BA0013 / Tag Heuer 2000 Quartz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91589 #337250 Napisano 9 Czerwca 29 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach