Luke102 581 #24226 Napisano 14 Lipca 2011 ... zdjęcie robione na szybko ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #24227 Napisano 14 Lipca 2011 Strzeżcie się, Michał nigdy nie śpi, on czuwa i Was bacznie obserwuje 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #24228 Napisano 15 Lipca 2011 Według mnie 42 mm to optymalna średnica, mierzyłem Omege PO 44,5 mm, niby wszystko ok, ale mimo wszystko wydawała się nieco przerośnięta, trochę taka groteskowa... Też kiedyś tak mi się wydawało, po dwóch dniach noszenia już było ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zero8 0 #24229 Napisano 15 Lipca 2011 (edytowane) Dziś taki brzydal: Edytowane 15 Lipca 2011 przez zero8 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24230 Napisano 15 Lipca 2011 Dziś nie mogło być nic innego 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #24231 Napisano 15 Lipca 2011 Od wczoraj z ręki nie schodzi, tylko pasek wymieniłem na Nickstrap'a, docelowo będzie na czarno - niebieskim nato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #24232 Napisano 15 Lipca 2011 Dziwny ten GS...jakby nie GS. Widziałem go gdzieś za 900 funtów ...cena atrakcyjna ale czy warto akurat ten model? Nie robi jakiegoś piorunującego wrażenia tak jak garniturowce GS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4450 #24233 Napisano 15 Lipca 2011 czepiacie się, fajny, chociaż ta wersja nie wygląda na najwyższy model z serii GS lub wygląda na jej początkimyślę, że na żywo robi jeszcze lepsze wrażeniegeneralnie jeżeli już GS to tylko w wersji - Grand Seiko Spring Drive 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24234 Napisano 15 Lipca 2011 Zegarek rzecz gustu (na całe szczęście - inaczej wszyscy chodziliby w tych samych ). Osobiście stricte garniturowce średnio mi leżą - w tym GS mocną stroną jest ten bezel. Z drugiej strony - ciężko go oddać fotką - wychodzi płasko i ten czar gdzieś znika. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #24235 Napisano 15 Lipca 2011 Kolega kupił zegarek marzeń a Wy go dołujecie.Nieładnie, nieładnie A ja pochwalę - bardzo ładny, z gatunku "genialny w swojej prostocie".Osobiście preferuję mechaniki, ale skoro Kolega lubuje się w HEQ, to pozostaje mi tylko pogratulować spełniania swoich marzeń. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24236 Napisano 15 Lipca 2011 (edytowane) Kolega kupił zegarek marzeń a Wy go dołujecie. Nie przesadzajmy Ja sam jestem zwykle mocno krytyczny i ciężko mnie zegarkowo zadowolić. Za tydzień powiem więcej o tym GS Za gratulacje dziękuję. Edytowane 15 Lipca 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #24237 Napisano 15 Lipca 2011 Sergserg - gratuluję! Nareszcie idziesz w dobrą stronę 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24238 Napisano 15 Lipca 2011 Sergserg - gratuluję! Nareszcie idziesz w dobrą stronę Mam wrażenie, że czegoś nie doczytałeś 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #24239 Napisano 15 Lipca 2011 Mam wrażenie, że czegoś nie doczytałeś Dokładnie, to niestety ciągle kwarcok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #24240 Napisano 15 Lipca 2011 (edytowane) Piękne GS a ze kwarcowe...kolega Sergserg w takich przecież gustuje i pokazuje tu naprawdę ciekawe i piękne zegarki A u mnie od rana też kwarc, Citizen Adventure Chronograph CA0130-23A Kupiłem na urlopie ale zagości na dłużej. Edytowane 15 Lipca 2011 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #24241 Napisano 15 Lipca 2011 Fajny citek....pasek taki był oryginalnie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #24242 Napisano 15 Lipca 2011 Świetny ten Citek, dobre fotki bo pokazują że tarcza nie jest płaska i jedna warstwa jakby półprzezroczysta, ogólnie ciekawa stylistyka. Szkoda że kwarc 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24243 Napisano 15 Lipca 2011 Stylistyka super, pasek myślałem, że maratac, a to oryginalny - Citkowy 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #24244 Napisano 15 Lipca 2011 (edytowane) Pasek firmowy, taki carbon na podbiciu ze skórki.Kiepski na upały ale z takim kupiłem na urlopie, przepociłem i już go całkiem wykończę...Tarcza faktycznie "3D", najwyżej pod szkiełkiem ten prawie czarny pierścień z sekundami, potem nakładane indeksy godzinowe, dalej właściwa tarcza, niżej subtarczki totalizatorów i najniżej data w swoim okienku.Zegarek całkiem dobrze wykonany i przyjemny dla oka.Nic nie jest tu czarne ani białe tylko różne odcienie szarości, taki "grey ghost" Ten model można kupić w kilku wersjach kolorystycznych, ta wydała mi się najciekawsza. Edytowane 15 Lipca 2011 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #24245 Napisano 15 Lipca 2011 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 575 #24246 Napisano 15 Lipca 2011 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #24247 Napisano 15 Lipca 2011 Testuję Photobucketa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 575 #24248 Napisano 15 Lipca 2011 calkiem fajnie steinhart na nato sie prezentuje, ja bede montowal u siebie gume Bonetto 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukke-4 3 #24249 Napisano 15 Lipca 2011 Bonetto - super będzie pasował i do tego waniliowy zapach 0 "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #24250 Napisano 15 Lipca 2011 Wojtek, tak jak mi się Citizeny zazwyczaj nie podobają, tak ten jest naprawde fajny - gratuluję 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach