QuadrifoglioVerde 3870 #35351 Napisano 10 Września 2012 Wasyl..ładnie wyprowadziłeś na prostą tą Omegę ...największą robotę zrobił jednak nowy wkład bezela. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #35352 Napisano 10 Września 2012 Wasyl koniecznie wrzuć wiecej zdjec po renowacji. Pamietam jak wrzucałes zdjęcia przed i teraz wyglada super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #35353 Napisano 10 Września 2012 Wasyl, pamiętam zdjęcia przed - różnica jest kolosalna Super robota! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #35354 Napisano 10 Września 2012 Wasyl koniecznie wrzuć wiecej zdjec po renowacji. Pamietam jak wrzucałes zdjęcia przed i teraz wyglada super.Więcej fotek tutaj:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/11585-nowe-nabytki-chwalimy-sie-tym-co-udalo-nam-sie-upolo/page__st__2180__gopid__858501#entry858501Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rohi 999 #35355 Napisano 10 Września 2012 No, no trzeba przyznać, nieźle odpicowana to omega! Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #35356 Napisano 10 Września 2012 cały dzień z mudmanem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #35357 Napisano 11 Września 2012 A cóż innego mogłoby dziś być?A tak na marginesie - doradźcie proszę, na czym oprócz mesha lub oryginalnej bransolety (której zresztą nie mam) Seamaster wyglądałby dobrze. Kauczuk?, maratac? nato?Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #35358 Napisano 11 Września 2012 (edytowane) u mnie ostatnio albo seaview albo t-lord. dzisiaj ten drugi. jestem naprawde milo zaskoczony wykonczeniem tego zegarka, sporo zadbanych szczegolow. Edytowane 11 Września 2012 przez antjama 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #35359 Napisano 11 Września 2012 U mnie dzisiaj znów niebieska tarcza 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #35360 Napisano 11 Września 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakuz 345 #35361 Napisano 11 Września 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shinobi 1 #35362 Napisano 11 Września 2012 Piloci NASA w Dolinie Kościeliskiej: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4431 #35363 Napisano 11 Września 2012 A cóż innego mogłoby dziś być?A tak na marginesie - doradźcie proszę, na czym oprócz mesha lub oryginalnej bransolety (której zresztą nie mam) Seamaster wyglądałby dobrze. Kauczuk?, maratac? nato?Pozdrawiam, kto i jak wyprowadził tą omegę na prostąbezel, wkład były wymieniane czy regenerowane ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #35364 Napisano 11 Września 2012 A cóż innego mogłoby dziś być?A tak na marginesie - doradźcie proszę, na czym oprócz mesha lub oryginalnej bransolety (której zresztą nie mam) Seamaster wyglądałby dobrze. Kauczuk?, maratac? nato?Pozdrawiam,Moze niebieski carbon? 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #35365 Napisano 11 Września 2012 Najlepiej bransoleta i mesh. Jeśli pasek to tylko nato. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uasica 1 #35366 Napisano 11 Września 2012 Testowa wyrzutka z ipada przez Tapatalk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1909 #35367 Napisano 11 Września 2012 A mi na meshu ta Omesia w ogóle się nie widzi.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 342 #35368 Napisano 11 Września 2012 Tylko Nato. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #35369 Napisano 11 Września 2012 U mnie dzisiaj znów niebieska tarcza Michal jak mozesz to prosze zrob zdjecie tego zegarka z GMT obok siebie , kumpel zastanawia sie nad jednym z nich a nie moze sie zecydowac . Powiedzialem ze znam kogos kto ma akurat te dwa modele . Jak jakos udalo by ci sie je upchac na nadgarstku to byloby super 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bukszpan 8 #35370 Napisano 11 Września 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #35371 Napisano 11 Września 2012 Michal jak mozesz to prosze zrob zdjecie tego zegarka z GMT obok siebie , kumpel zastanawia sie nad jednym z nich a nie moze sie zecydowac . Powiedzialem ze znam kogos kto ma akurat te dwa modele . Jak jakos udalo by ci sie je upchac na nadgarstku to byloby superNie ma problemu, daj mi pare dni. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #35372 Napisano 11 Września 2012 K Nie musza byc jakies artystyczne , mojej " jakosci wystarcza. 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #35373 Napisano 11 Września 2012 Ok to zaraz Ci coś podeśle na pw. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #35374 Napisano 11 Września 2012 Dzieki 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #35375 Napisano 11 Września 2012 (edytowane) Który ładniejszy? Daj Irku maila, wróce z biegania, to Ci prześle więcej zdjęć. Edytowane 11 Września 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach