nix 7609 #39451 Napisano 22 Grudnia 2012 Od rana Monster! Ostatnio jako EDC zastąpił parę Samurai'ów B&W. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 0 nawrót choroby.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39452 Napisano 22 Grudnia 2012 Jestem zakochany Znów się czuje jakbym miał naście lat 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #39453 Napisano 22 Grudnia 2012 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 10 #39454 Napisano 22 Grudnia 2012 Patrząc na wasze zegarki dochodzę do wnioski, że pora na postanowienia noworoczne 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26942 #39455 Napisano 22 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dabbo 48 #39456 Napisano 22 Grudnia 2012 Gratuluję,ładny stan jak na ten wiek zegara..Jak nówa! Dziękuje, kupiłem tę Omegę jakieś pół roku temu w salonie więc można przyjąć, że jest nowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 266 #39457 Napisano 22 Grudnia 2012 Wow ..jeszcze gdzieś się uchowała? Ile dałeś jeżeli można zapytać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #39458 Napisano 22 Grudnia 2012 Jestem zakochany Znów się czuje jakbym miał naście lat Ja tam wolę kochać kobietę, a nie zegarek, ale i tak gratuluję. Fajny zegar . Poza logo, które w nowej wersji jest do kitu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39459 Napisano 22 Grudnia 2012 Dzięki Mariusz, mnie się bardziej podoba logo w nowej wersji, jest dyskretne, ma klasę 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darmar41 15 #39460 Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Dzisiaj tak już za nim tęsknię ;-) chociaż na Twojej ręce wygląda zdecydowanie lepiej. Wysłane za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Grudnia 2012 przez darmar41 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dabbo 48 #39461 Napisano 22 Grudnia 2012 Ano przeleżała w gablocie dłuższy czas aż sie nad nią zlitowałem bo cena - po krótkich negocjacjach - była bardzo atrakcyjna .Jeszcze jedna fotka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 266 #39462 Napisano 22 Grudnia 2012 Ja tam wolę kochać kobietę, a nie zegarek, ale i tak gratuluję. Fajny zegar . Poza logo, które w nowej wersji jest do kitu. Czyli kochać kobiete,a jak skończysz patrzysz na zegarek i idziesz do domu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #39463 Napisano 22 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12781 #39464 Napisano 22 Grudnia 2012 Łukasz, nie wydaję Ci się, że jest trochę za bardzo napaćkane na tarczy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #39465 Napisano 22 Grudnia 2012 Sphinx pokaż go proszę pod innym kątem tak żeby było dobrze tarczę widać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabol 0 #39466 Napisano 23 Grudnia 2012 Jestem zakochany Znów się czuje jakbym miał naście lat Bardzo ładny AP:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39467 Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) AP piękny, tylko szlag mnie trafia, bo nie wiem dlaczego mi tak niszczy zdjęcia, kiedy wrzucam je na forum... Czy mógłby mi to ktoś wytłumaczyć? U mnie na kompie jak zgrywam z aparatu wyglądają jakościowo dużo lepiej, natomiast po wrzuceniu na forum są dosłownie zniszczone. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #39468 Napisano 23 Grudnia 2012 Michał, może spróbuj wrzucić na jakiś serwis i tylko podać linki ? 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #39469 Napisano 23 Grudnia 2012 Jestem zakochany Znów się czuje jakbym miał naście lat Ja tez wole kobiete kochac ale rozumiem Twoja decyzje. W koncu! Gratulacje dla Milolaja za wybor! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26942 #39470 Napisano 23 Grudnia 2012 AP piękny, tylko szlag mnie trafia, bo nie wiem dlaczego mi tak niszczy zdjęcia, kiedy wrzucam je na forum... Czy mógłby mi to ktoś wytłumaczyć? U mnie na kompie jak zgrywam z aparatu wyglądają jakościowo dużo lepiej, natomiast po wrzuceniu na forum są dosłownie zniszczone.Mam podobny problem, moje zdjęcia z lustrzanki (Canon 5D mk II) na forum tracą ostrość, dlatego na forum wrzucam tylko robione kompaktem, a nawet komórką. Oczywiście na komputerze z lustrzanki wyglądają najlepiej. Porównywałem EXIF-y fotek z obu aparatów, nie widzę różnic, więc nie wiem o co biega. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39471 Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Dzięki, dzięki. Wy to z tym kochaniem tak na poważnie ? Bartek, spróbuje. Mirek, również robię zdjęcia takim aparatem i na kompie wyglądają świetnie, na forum już są niestety dużo gorszej jakości. Trochę jest to deprymujące. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 266 #39472 Napisano 23 Grudnia 2012 Ze zmianą zegarka nie ma problemu, natomiast zmiana kobiety niesie czasami ciężkie konsekwencje:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 569 #39473 Napisano 23 Grudnia 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #39474 Napisano 23 Grudnia 2012 Michał, może spróbuj wrzucić na jakiś serwis i tylko podać linki ? Ja też miałem ten sam problem z jakością wrzucanych zdjęć, ale ostatnimi czasy wrzucam fotki tutaj. Nie trzeba się ani rejestrować ani logować. Po załadowaniu zdjęcia trzeba wybrać z kilku wariantów opcję "Kod do forum" i ów kod skopiować po czym wkleić na forum! Później na forum pojawia się miniaturka którą trzeba kliknąć! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #39475 Napisano 23 Grudnia 2012 AP piękny, tylko szlag mnie trafia, bo nie wiem dlaczego mi tak niszczy zdjęcia, kiedy wrzucam je na forum... Czy mógłby mi to ktoś wytłumaczyć? U mnie na kompie jak zgrywam z aparatu wyglądają jakościowo dużo lepiej, natomiast po wrzuceniu na forum są dosłownie zniszczone.Michał, to sprawa zmniejszania zdjęć do publikacji na forum. Jakiego programu używasz do tego? 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach