Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, krondar napisał(-a):

Wiesz co, tu nawet nie chodzi chyba o umiejętności - niektóre zegarki na fotkach wyglądają gorzej niż na żywo co byś nie robił i jak byś nie walczył 😉 Za to inne odwrotnie - widzisz na żywo i ta magia jakoś ucieka 😉 

U mnie dziś cytrynkowo w tytanie. Zegar który nabylem z bransoletą, dokupiłem mu oryginalne nato, ale głównie noszę na mega wygodnym pasku vintage od kolegi @Re.Al.IMG_1147_DxO-1.thumb.jpg.4d31df358a5af769f078db6bb7ee3dbf.jpg

W pełni się zgadzam, mam tak z jednym chińczykiem, homarem Fifty Fathoms. Na żywo super a fotki, to tylko luma potrafi wyglądać (niestety). 

IMG_20220615_081716.jpg

IMG_20220615_082205.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

W pełni się zgadzam, mam tak z jednym chińczykiem, homarem Fifty Fathoms. Na żywo super a fotki, to tylko luma potrafi wyglądać (niestety). 

IMG_20220615_081716.jpg

IMG_20220615_082205.jpg

Gorzej jak kupujesz zegarek z neta po zdjęciu, a po założeniu na rękę okazuje się zupełnie inny zwierz... Niekoniecznie gorszy lub lepszy, ale zupełnie inny. I zdziwiony patrzysz na zdjęcie i na nadgarstek... No niby wszystko się zgadza... Ale jakiś inny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, WatchSnob27 napisał(-a):

Gorzej jak kupujesz zegarek z neta po zdjęciu, a po założeniu na rękę okazuje się zupełnie inny zwierz... Niekoniecznie gorszy lub lepszy, ale zupełnie inny. I zdziwiony patrzysz na zdjęcie i na nadgarstek... No niby wszystko się zgadza... Ale jakiś inny

Aż tak skrajnie rozczarowany nigdy nie byłem, ale istnieją zegarki trudne do sfotografowania, żeby nie powiedzieć - niefotogeniczne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, szuwi napisał(-a):

Niby już dzień, a piłka świeci... 😉

20221006_061823.jpg

I tu jest zaletą superluminowy, albo zwykłej luminowy... Ta ma zdrowy rozsądek zgasnąć po kilku kodzinach 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, unadarek napisał(-a):

MoonSwatch ? 

Tak, tylko to stalowa wersja :D

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, dodge66 napisał(-a):

Tak, tylko to stalowa wersja :D

a-ha stalowa - znaczy nie wiem która ale niech będzie :)  :) 👍 fajne zdjęcie :) to logo fajnie wyszło :) 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, dodge66 napisał(-a):

Dzięki, logo na hesalicie to fajny smaczek :) A wersja taka:

FBlSfsp.jpg

... a ten Speedmaster - pogubiłem się heheh to już wiem - super !!! Coś mi się pomieszało bo ostatnio temat czytałem o tych z Swatchem robionych i źle mi się wydało :) a logo super jak i reszta !!! zdjęcie tez klimatyczne :) 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi