Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Miszkolc napisał(-a):

U pan doctora 6b3faae24826f5b96e8f7c125753779f.jpg

Piękna bestia w tle :) To jego masz w avatarze?

3 minuty temu, dodge66 napisał(-a):

sVH1Ddr.jpg

Fajne Seiko :)

BTW. jak Ci się sprawdza WorkSharp? Mam Spyderco 3Angle i Lanskiego kilka rozwiązań. I niby jest spoko, ale ciągle taki niedosyt ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, krondar napisał(-a):

Fajne Seiko :)

Klasyka! :D

3 minuty temu, krondar napisał(-a):

BTW. jak Ci się sprawdza WorkSharp? Mam Spyderco 3Angle i Lanskiego kilka rozwiązań. I niby jest spoko, ale ciągle taki niedosyt ;)

Nie jest to idealny system, ale chyba najlepszy w porównaniu do różności jakie przerobiłem - od klasycznych kamieni, przez 3A Spyderco i pręty Lanskiego, aż po chińskie wariacje Apexa. WorkSharp jest w miarę tani (czy raczej był...) i na tyle prosty, że trudno zepsuć krawędź. Aczkolwiek Lansky Blademedic nadal dzielnie służy poza domem ;) 

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, awatar został pilnować domu jest zdrowy, a wyprawa w kombi z dwoma, to wyzwanie. Nie mniejsze, to próba zabrania jednego bez drugiego. Dodatkowa trudność to taka, że nie mogę zostawić samochodu z otwartą tylnią klapą, bo moment i dwa siedzą w środku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, Miszkolc napisał(-a):

Nie, awatar został pilnować domu emoji3.png jest zdrowy, a wyprawa w kombi z dwoma, to wyzwanie. Nie mniejsze, to próba zabrania jednego bez drugiegoemoji6.png. Dodatkowa trudność to taka, że nie mogę zostawić samochodu z otwartą tylnią klapą, bo moment i dwa siedzą w środkuemoji16.pngemoji1751.png

Nie zrozumie, kto nie miał przyjemności tworzenia stada z psem o masie ponad 25 kg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, AKPS napisał(-a):

są jeszcze inne, jakby co 😄

ale kolorowy najlepszy ✌🏻

F1768E36-ED40-433A-B1A1-1F9EDFD0A109.png

7A2B2FBD-9463-4FA8-9292-3FCD49463919.png

56787C8C-DF48-493C-975B-919C88DF2640.png

Ja to bym chciał z taką grafiką 😋

Enlist_Today.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Miszkolc napisał(-a):

Nie, awatar został pilnować domu emoji3.png jest zdrowy, a wyprawa w kombi z dwoma, to wyzwanie. Nie mniejsze, to próba zabrania jednego bez drugiegoemoji6.png. Dodatkowa trudność to taka, że nie mogę zostawić samochodu z otwartą tylnią klapą, bo moment i dwa siedzą w środkuemoji16.pngemoji1751.png

21 minut temu, AspirantS napisał(-a):

Nie zrozumie, kto nie miał przyjemności tworzenia stada z psem o masie ponad 25 kg.

Jako że pół mojego życia (a 20tu, czy 30tu lat to ja nie mam od dawna :P) miałem w domu owczarki niemieckie, podpisuje się pod powyższymi postami oboma rękoma 😉 Samo wykąpanie 40 kilogramowego psa (niechętnego i burczącego pod nosem, a jakże!) po tym jak starając się zlać z otoczeniem właśnie wytarzał się w czymś co od dawna nie żyło, było nie lada wyzwaniem dla siły i cierpliwości właściciela 😉 Posiadanie dwóch? Ma kolega zdrowie, naprawdę szanuję! 😉

8 minut temu, WatchSnob27 napisał(-a):

Ja to bym chciał z taką grafiką 😋

Enlist_Today.jpg

TAK! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi