sergserg 14 #27976 Napisano 17 Grudnia 2011 Ref. Brightz SAGA047.Tak, rysunek tarczy to ogniwo słoneczne. Ciężko oddać fotką kolorystykę, kolor zielony jest głębszy. Natomiast jakość wykończenia, mniam. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszakowaty 1 #27977 Napisano 17 Grudnia 2011 Świetna bransoleta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #27978 Napisano 17 Grudnia 2011 Dzisiaj pod wieczór tak: Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 366 #27979 Napisano 17 Grudnia 2011 Coś mi się zdaje,że ten zegarek z Łodzi pochodzi Świetny zegarek,ale żadne zdjęcie nie przekaże tyle co kontakt organoleptyczny.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #27980 Napisano 17 Grudnia 2011 Masz 100% racji. Gdy po niego jechałem, byłem zdecydowany tak pół na pół.Ale jak już go zobaczyłem to koniec. Musiałem go kupić. Ten podwójny antyrefleks na szybce jest rewelacyjny.Ciekawe tylko jak będzie z jego wytrzymałością od zewnątrz... PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin666 0 #27981 Napisano 17 Grudnia 2011 Ref. Brightz SAGA047.Tak, rysunek tarczy to ogniwo słoneczne. Ciężko oddać fotką kolorystykę, kolor zielony jest głębszy. Natomiast jakość wykończenia, mniam. Bardzo ładne seiko. Jeśli tarcza jest w ciemnej zieleni to faktycznie ciekawa sprawa musi być.U mnie na ręku dzisiaj ubogo Certka C-Sport mimo że kwarc, to jakoś tak mnie naszło jak do szuflady zajrzałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #27982 Napisano 17 Grudnia 2011 Brightz świetny... pomyślę w planach na przyszły rok nad jakiś modelem SAGA. 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27983 Napisano 17 Grudnia 2011 Seiko i Damasko świetne, niech się dobrze noszą - gratuluję nowych nabytków 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bajbus 0 #27984 Napisano 17 Grudnia 2011 Kontynuacja tego... [/url] Uploaded with ImageShack.usIle to ma lat? Zawsze się zastanawiam skąd w zegarku który jest wodoszczelny na kilkaset metrów w środku bierze się tyle... "czegoś"... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #27985 Napisano 17 Grudnia 2011 Mizu80 fajna Omega,spora Pozostałe zegarki również fajne. Gratulacje:) 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stuttgart 1 #27986 Napisano 17 Grudnia 2011 Na takiego Damasko choruję, mam nadzieję, że kiedyś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszakowaty 1 #27987 Napisano 18 Grudnia 2011 Niedziela na luzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #27988 Napisano 18 Grudnia 2011 Ile to ma lat? Zawsze się zastanawiam skąd w zegarku który jest wodoszczelny na kilkaset metrów w środku bierze się tyle... "czegoś"... Ten rolek jest z poczatkow lat 50-tych (jeden z pierwszych wyprodukowanych przez firme czasomierzy z przeznaczeniem dla nurkow) i przewidziana dla tego konkretnie modelu wodoszczelnosc jest chyba na nie wiecej jak 200 metrow (o ile sie nie myle). A tak w ogole, to ciekawa jest cena wywolawcza tego powyzszego czasomierza, ok. (+/-) $90 tys. (widzialem na jakiejs website ze za tyle byl do kupienia). Pozdrowionka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #27989 Napisano 18 Grudnia 2011 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #27990 Napisano 18 Grudnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #27991 Napisano 18 Grudnia 2011 rano było tak Uploaded with ImageShack.us a teraz jest Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #27992 Napisano 18 Grudnia 2011 Dzisiaj nadal:Więcej zdjęć w galerii, zapraszam. PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #27993 Napisano 18 Grudnia 2011 Świetne Damasko,na żywo musi być masakra,już na zdjęciu robi wrażenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ???? #27994 Napisano 18 Grudnia 2011 prosty i fajny lubie go 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #27995 Napisano 18 Grudnia 2011 To tłumaczy czemu go nosisz bo nawet na Twoich zdjeciach wygląda tak se. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dico 13 #27996 Napisano 18 Grudnia 2011 @S-3 Piękny PAM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #27997 Napisano 18 Grudnia 2011 weekendowo 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #27998 Napisano 18 Grudnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #27999 Napisano 18 Grudnia 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #28000 Napisano 18 Grudnia 2011 Sergserg twoje Seiko miazdzy, RobNYc po co jest ta koronka na dole? To jakis " safety exit"? U mnie japonski po turecku 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach