ricardo216 104 #30051 Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) Schowaj proszę tego tytana, bo mi zaraz serce pęknie Chyba jedyny tytanowy zegarek który chodzi za mną od tak długiego czasu, a którego nigdy nie miałem w łapach edit: żeby nie było OT, zdjęcie z wczoraj, ale nic się nie zmieniło- widzę, że tak naprawdę w kółko noszę 2 zegarki, po co się trzyma tą całą resztę Edytowane 1 Marca 2012 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 598 #30052 Napisano 1 Marca 2012 Dziś znów wskoczył na nadgarstek.. Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12882 #30053 Napisano 1 Marca 2012 No więc odpowiadając dziś w temacie braku uszu - Dynamic na odwrót. Chociaż na ręku nosze go dziś tarczą do góry Po prostu pasek jest wielkim uchem - duża dziura, w którą wkłada się zegarek i zaciska pierścień. Każdy nowy dynamic miał taki sprytny plastikowy klucz do zakręcania pierścienia na wyposażeniu. Dziś są one dużo rzadsze niż zegarki Pozdrawiam,Dzięki za odpowiedź, bo bardzo mnie to nurtowało Ciekawe rozwiązanie, ale to też - jak rozumiem - wymaga specjalnych pasków? Jak będę duży, to też sobie taki kupię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 260 #30054 Napisano 1 Marca 2012 bardzo ładnie sie wyświeca Chrono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #30055 Napisano 1 Marca 2012 akism, przestaniesz mnie dręczyć? ;-) 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #30056 Napisano 1 Marca 2012 No to mam custom mesh'a do Aquatimerka... Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 598 #30057 Napisano 1 Marca 2012 akism, przestaniesz mnie dręczyć? ;-) W sobotę pokażę też coś fajnego..Nie mogę się doczekać.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 598 #30058 Napisano 1 Marca 2012 No to mam custom mesh'a do Aquatimerka... Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk Może się narażę,ale na gumie jakoś ten model lepiej mi pasuje,stanowi całość.IWC dał ciała bo nawet mesh-a ukuli ze stali innego koloru... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinzento 1 #30059 Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) Schowaj proszę tego tytana, bo mi zaraz serce pęknie Chyba jedyny tytanowy zegarek który chodzi za mną od tak długiego czasu, a którego nigdy nie miałem w łapach edit: żeby nie było OT, zdjęcie z wczoraj, ale nic się nie zmieniło- widzę, że tak naprawdę w kółko noszę 2 zegarki, po co się trzyma tą całą resztę Pozbądź się Pan tej busoli i Ci zostanie jeden problem z głowy e: literówka z powodu upojenia... Edytowane 1 Marca 2012 przez vinzento 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #30060 Napisano 1 Marca 2012 z nową koronąpozdr R 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #30061 Napisano 2 Marca 2012 dziś ten godzinkę Darek sorry za szczerosc ale ... kurcze ale zes sie postarzal 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #30062 Napisano 2 Marca 2012 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #30063 Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) Ładnie jej na tej gumie Wczoraj,dzisiaj i może jutro Edytowane 2 Marca 2012 przez waldii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #30064 Napisano 2 Marca 2012 dzięki od kilku dni przekładam, zmieniam, kombinuję ale wszystko minie w poniedziałek, jak dotrze do mnie żółta siostrzyczka 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #30065 Napisano 2 Marca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #30066 Napisano 2 Marca 2012 s 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #30067 Napisano 2 Marca 2012 Na zewnątrz wiosna, to i kolorki na ręku odpowiednie.Alpinista w wersji HEQ. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavol 0 #30068 Napisano 2 Marca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harmattan 0 #30069 Napisano 2 Marca 2012 Przepraszam za "telefoniczną" jakość zdjęcia: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #30070 Napisano 2 Marca 2012 Fajny ten Łucz. Nie wiedziałem że mają regulatora w ofercie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harmattan 0 #30071 Napisano 2 Marca 2012 Fajny ten Łucz. Nie wiedziałem że mają regulatora w ofercie To nie regulator, tylko zegarek jednowskazówkowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woody 0 #30072 Napisano 2 Marca 2012 Witam, a oto mój niedawny nabytek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #30073 Napisano 2 Marca 2012 Gratulacje, jeden z ładniejszych Brightz'ów (brak datownika przewrotnie poprawia wygląd chronografu moim zdaniem). 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #30074 Napisano 2 Marca 2012 Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #30075 Napisano 2 Marca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach