Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

8 minut temu, Petru23 napisał(-a):

Dzięki, sprawdzę jeśli jest na android. Co dwa pomiary niezależne to nie jeden ;)

U zegarmistra wypluło dla mondaine 1s na plusie, często wskazywało 0. Czyli apka się sprawdza 🤗

Jeszcze nie kupiłeś? U mnie się dwa zdążyły przez pudło przewinąć ;) ale diver nie dla mnie...

To chyba kolejne zdjęcie w tej samej perspektywy i tym samym otoczeniu. Ruszasz się wogole z kanapy? Czy na wiecznym odsłuchu? ;)

Za dużo mi się podoba naraz, w planach coś też jest i Ratio nadal musi poczekać. 

40 minut temu, mirfak napisał(-a):

Aż się wierzyć nie chce 🙂

Seagull podobnie, 1-2s max.

Ale jest myk. Na deklu najdokladniej. Na szkle dojdzie z 1-2sek, bokiem podobnie. 

Tu regatta. Zresztą... Ustawiam do atomowego z netu. Wieczorem sprawdzam dokładność i... No cholercia zgadza sie  (tak mniej więcej, bo jednak noszenie w różnych pozycjach daje inna średnia). Ale np Sinatra jak jest na karuzeli nie muszę ustawiać tygodniami. 

Edited by Petru23

2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Za dużo mi się podoba naraz, w planach coś też jest i Ratio nadal musi poczekać. 

Musisz zmienić miejsce zakupu. Ja ograniczyłem się do PL i odroczonej płatności, i jak jest dylemat lub jak nie dają spać po nocach to zamawiam i wybieram spośród kilku bez mrożenia gotówki. Przy moim budżecie na zegarki to nie problem a w sumie na odroczonej są cztery zera 🤭🤫😔

To chyba kolejne zdjęcie w tej samej perspektywy i tym samym otoczeniu. Ruszasz się wogole z kanapy? Czy na wiecznym odsłuchu?

Hehe. Udało mi się wygospodarować godzinkę po pracy na odsłuch nowej płyty Michaela Wolffa. Niestety, rzadko mam czas na takie przyjemności.

...

9 minut temu, Petru23 napisał(-a):

Musisz zmienić miejsce zakupu. Ja ograniczyłem się do PL i odroczonej płatności, i jak jest dylemat lub jak nie dają spać po nocach to zamawiam i wybieram spośród kilku bez mrożenia gotówki. Przy moim budżecie na zegarki to nie problem a w sumie na odroczonej są cztery zera 🤭🤫😔

Chiny to miejsce z którego się łatwo nie wychodzi. Powoli dobieram stamtąd ciekawsze i droższe modele a oprócz tego w planach średnia półka japońska i europejska. Natomiast nigdy nie kupuję zegarków na kredyt itp. Wolę najpierw odłożyć. :) 

Godzinę temu, mirfak napisał(-a):

Jak jesteś z okolicy Katowic, to zapraszam na odsłuch.

Dziękuję, ale trochę za daleko. 

25 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Chiny to miejsce z którego się łatwo nie wychodzi. Powoli dobieram stamtąd ciekawsze i droższe modele a oprócz tego w planach średnia półka japońska i europejska. Natomiast nigdy nie kupuję zegarków na kredyt itp. Wolę najpierw odłożyć. :) 

Cholercia... Na Ali express to i 3x0% w PayPo jest i darmowy zwrot... Zapomniałem zupełnie 🤣 no to dziś chyba wiem co będę robił... Chimeri lub ucieczka czasu w chłodzie King Seiko za 150byl na pepper...

Edited by Petru23

4 godziny temu, rafalmosty napisał(-a):

IMG_2386.jpeg

jaaaa ale fajne. Kiedyś tak reagowałem na zabawki teraz na zegarki. Dekielek pierwsza klasa

Pozdrawiam, Łukasz

9 godzin temu, tofiks_th napisał(-a):
Paulus57 napisał(-a):

Od dłuższego czasu coś mi chodzi po głowie, ale zawsze coś je wyprzedza.

Ten tekst to dla mnie uniwersalne hasło dnia i odkrycie roku jednocześnie 😺

- ireo