Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, mario1971 napisał(-a):

Eh, jaki to jest świetny zegarek. emoji2.png

3bf8d91a7f5886a958bccf4d4478b140.jpg

Świetny to może być Tissot albo Casio  :) twój Lange to prawdziwe arcydzieło 🤩

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktoś szukał bardzo dobrego przyrządu do wymiany pasków i wyjmowania teleskopów to mega polecam Bergeon 6767-F końcówki są odkręcane i można je wymieniać na inne, jakość narzędzia jest na wysokim poziomie, wymiana paska trwa kilka sekund i nie ma mowy o zarysowaniu koperty czy też uszkodzeniu paska. Dzisiaj go otrzymałem i wypróbowałem na wszystkich swoich zegarkach, Produkt to ,,Swiss Made”💪

IMG_3408.jpeg

IMG_3407.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, kornel91 napisał(-a):

Znowu moje tory a, że nie ma nowych zegarków to na nowym pasku od @Santino . Sylwek jak zwykle świetnie zrobił to co chciałem :)

ZT0n5Fg.jpeg

Muszę przyznać że widok zegarka, ułożonego na główce szyny i czekającego na pociąg, trochę mnie niepokoi :)

Poza tym mamy tu małą osobliwość, bo na betonowy podkład zastosowano przytwierdzenie typu K, używane raczej do podkładów drewnianych. 

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Mirosuaw napisał(-a):

Wiesz dobrze, że uroda nie jest najważniejsza. Liczy się charakter, a ten jak widać mój awatar ma pogodny i wesoły.

No chyba, że jest to Longines, zarówno urodziwy, jak i z charakterem emoji6.png

2f74bd2bc3e0f3ffe206cde2d470a6d5.jpg&key=5a540fb636aa5538a476c4d16deeb7da3ed0a92559a4eca508c1591ff0812e0b

Urodę ma całkiem OK, zaszkodziło mu tylko unikanie dentysty. To właśnie o charakterze nic więcej nie wiemy. 

Longines przynajmniej ma wszystkie indeksy na swoim miejscu :)

Spirit ogólnie ma charakter, powiedziałbym, stonowany. To jednocześnie zaleta i wada.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, oszolom napisał(-a):

o, widziałem dzisiaj na żywca identyczną w pewnej mazowieckiej szkole :D. może to była twoja ręka :P

Nie, to zdecydowanie nie byłem ja 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi